Kremy uniwersalne

Sylveco Wow, Krem do twarzy

Sylveco Wow

• 1 marca 2025 o 14:22
    Naprawdę WOW
    Jest to mój ulubiony krem na noc w okresie jesienno-zimowym. Mam cerę tłustą i skłonną do niedoskonałości, borykam się także z podrażnieniami na skutek walczenia z tym drugim. Krem Sylveco WOW jest dla mnie naprawdę wow, mimo cięższej konsystencji jest naprawdę przyjemny w użyciu. Nie zapycha, za to nawilża, koi i wycisza niedoskonałości. Jedyny minus to zapach - wymaga przyzwyczajenia się, bo jest naprawdę intensywny i nieprzyjemny.
  • 23 maja 2024 o 17:32
    Myślę że dla cery mieszanej i tłustej jak najbardziej
    Kartonik z czytelna grafika w środku szklany słoiczek ciemne szkło 50 ml. Zapach kremu ziołowy dość intensywny raz mnie drażni innym razem mniej. Konsystencja kremowa lekka. Wydajny. Łatwo się go rozprowadza. Ja mam cerę sucha no strefa T czasami mocniej się wyswieca. Krem wchłaniana się dość szybko. Na szczęście nie zapycha nie wysusza suchych partii koi zmiany wycisza strefę T zmniejszając jej blyszczenie. Nie zapycha porów. Krem ogólnie fajny napewno sprawdzi się przy młodej kaprysnej skórze no ja potrzebuje jednak czegoś innego
  • 20 kwietnia 2024 o 0:04
    Jak dla mnie wow
    Krem Sylveco Wow Jest podobny nieco do ich lekkiego kremu brzozowego. Podobnie jak tamten w skuteczny sposób, ale bez zbędnego obciążania, nawilża skórę, nadaje elastyczność i zmiękcza. Dla mojej normalnej skóry nieco za lekki na noc, ale na dzień pod makijaż i SPF bardzo przyjemny. Czysty i odżywczy skład, ekologiczne opakowanie- to coś, co również bardzo mnie do niego przekonuje. Uważam, że to produkt godny uwagi i polecenia, szczególnie dla młodej cery.
    Zalety:
    • Nawilża
    • Zmiękcza
    • Jest lekki
    • Ma odżywczy skład
  • 29 marca 2024 o 6:04
    Pierwszy raz zakochałam się w kremie po pierwszym użyciu!
    Próbkę kremu WOW od Sylveco dostałam przy okazji zakupów jako gratis i odrazu się w nim zakochałam! Na następny dzień poszłam kupić pełnowymiarowy produkt. Krem zamknięty jest w brązowym, szklanym słoiczku o pojemności 50ml. Konsystencję ma lekką jak chmurka. Jest lekki, łatwo się rozprowadza i szybko wchłania. Zapach jest dość specyficzny a sok brzozowy w nim zawarty, mocno wyczuwalny. Jest to jednak lekko słodki zapach i wbrew obawom, bardzo przypadł mi do gustu. Krem Sylveco jest produktem wegańskim, ma prosty ale wartościowy skład. Jak nazwa mówi, rzeczywiście daje efekt WOW. Skóra jest przyjemnie wygładzona i dobrze nawilżona. Nie ma uczucia ściągania. Krem zostawia cienką warstwę ochronną ale nie jest ona tłusta i się nie klei. Bez problemu może posłużyć pod makijaż. Mam tendencję do zaczerwienień i fajnie sobie z tym radzi. Łagodzi podrażnienia i mam wrażenie, że szybciej regeneruje wszelkie zmiany skórne. Za krótko go używam by stwierdzić czy reguluje wydzielanie sebum ale z pewnością na mojej twarzy gości zdecydowanie mniej niechcianych krostek. Krem ma lekkie wykończenie glow a buzia jest przyjemnie gładka, miękka i promienna. Uwielbiam ten efekt i z ochotą zostawiam ją taką bez makijażu.
    Zalety:
    • specyficzny ale przyjemny zapach
    • efekt glow
    • redukuje zaczerwieniania
    • łagodzi zmiany skórne
  • 26 marca 2024 o 18:17
    Lekki krem do twarzy. Zawiera ksylitol i betuline. Do codziennej pielęgnacji.
    Krem do twarzy WOW od Sylveco ma bardzo lekką jak chmurka konsystencje. Opakowanie poręczne, które pięknie się prezentuje. Z łatwością się rozprowadza dając efekt złagodzenia wszelkich zmian skórnych. Seria Sylveco WOW nie tylko ten krem, ale i tonik bardzo pomógł mojej cerze. Działa nawilżająco i regulująco. Chroni przed wszelkimi podrażnieniami. Ze względu na lekką konsystencje nie ma potrzeby aplikowania kremu zbyt wiele, dlatego też jest wydajny.
    Zalety:
    • Lekka konsystencja
    • Ekskluzywne opakowanie
    • Działanie rozjaśniające
    • Zawartość wielu cennych składników
    • Odżywia
    • Nawilża
    • Dobrze się rozprowadza
    • Zgodny z opisem producenta