Palety do konturowania

Revolution Beauty (Makeup Revolution) Ultra HD Pro Powder Contour Paleta do konturowania twarzy pudrowa

• 27 lutego 2020 o 14:14
    Używam tylko bronzerów
    Paletka ta jakościowo jest dobra ale kolory nie trafione moim zdaniem. Pudry do konturowania są jak najbardziej super, ładnie się nanoszą na pędzel, ładnie rozcierają na buzi, nie robią plam oraz ładnie wtapiają się w skórę i można spokojnie dokładać produkt w celu zwiększenia krycia, lecz te pudry do rozjaśniania są dla mnie całkiem nie trafione, ponieważ nie pasują do mojej karnacji, rozświetlacz jest bardzo chłodny i nadaje się tylko dla dziewczyn o bardzo jasnej karnacji i trochę bieli. Moim zdaniem te jaśniejsze pudry nadają się do Face chartów jeśli ktoś lubi planować swoje makijaże lub bawić się makijażem. Ogólnie jakość nie jest zła jak za taką cenę.
    • jakość
    • trwałość
    Wady:
    • jak dla mnie jasne pudry do konturu nie trafione kolorystycznie i całkiem nie użyteczne
    Kopanda
    15 stycznia 2020 o 21:41
    Niewypał.
    Używałam tej palety kilka lat temu i nie wykorzystałam żadnego z odcieni do końca. Rozświetlacz jest beznadziejny, strasznie biały, słaby pigment. Jeżeli chodzi o jasne odcienie - te mogą być, całkiem dobrze się je nakładało. Brązy to jakiś żart - ciężko było je nałożyć, robiły plamy. Najgorszy brązer, którego używałam. Generalnie paleta jest niewypałem i totalną porażką.
    Zalety:
    • Nie znalazłam
    Wady:
    • słaby pigment rozjaśniacza, słaby błysk, odcień wpada w biały kolor
    • brązery są totalną porażką, ciężko je nakładać, robią plamy
    • paleta bardzo się osypuje i pyli
  • 10 października 2019 o 17:03
    Bardzo fajne bronzery
    Paleta ma fajne odcienie bronzerów. Dobrze napigmentowane, ale jednoczesnie nie ma zagrożenia zrobienia sobie plam na buzi. Latwo się rozcierają i dobrze współgrają z resztą moich makijażowych produktów. Utrzymują się cały dzień. Moja pierwsza taka paleta i jestem zachwycona!
    Zalety:
    • pigmentacja
    • nie robia plam
    • dobrze dobrane odcienie
    Wady:
    • nie zauwazyłam
  • 9 sierpnia 2019 o 16:28
    Jest okej
    Dostałam ją jakby za darmo przy większych zakupach tejże marki więc nie oczekiwałam cudów. Przede wszystkim myślałam, że pigment będzie marny więc nie bałam się nałożyć sporą ilość na pędzel za pierwszym razem, co skończyło się wielkim szokiem, ale udało mi się dobrze rozetrzeć więc nie było katastrofy. Kolory są bardzo dobrze dobrane do jasnej karnacji oprócz jednego pomarańczowego bronzera, którego unikam. Jak na tę markę i cenę bardzo przyzwoity produkt, ale raczej nie kupiłabym ponownie.
  • 29 lipca 2019 o 23:04
    Dla mnie super
    Dla mnie super paleta bronzerów, które mogę spokojnie używać w zimie, jak i w lecie. Mam bladą cerę, dlatego znalezienie odpowiedniego bronzera, który nie będzie zbyt ciepły jest zawsze wyzwaniem. Tutaj mam całą paletkę, która sprawdza się świetnie. Nie ukrywam, że 2 kolory są mniej przydatne, aczkolwiek lubię ich używać, gdy chcę delikatnie wykonturować nos. Produkt jest bardzo wydajny, łatwo się nakłada i blenduje na twarzy, a do tego bardzo trwały.
    Zalety:
    • odcień
    • pigmentacja
    • łatwość nakładania
    • trwałość

Zobacz także inne Palety do konturowania