Pomadki i szminki

Revolution Beauty (Makeup Revolution) Iconic Matte Nude Revolution Lipstick Szminka do ust

Nat2001
    20 lutego 2019 o 22:23
    Straszny bubel
    Posiada tępą konsystencję, podkreśla skórki i bardzo wysusza usta. Totalnie mi się nie sprawdziła. Zauważyłam, że po nałożeniu jej, po jakimś czasie pojawia się biały "nalot" od wewnętrznej krawędzi ust, co wygląda dziwnie podczas mówienia. Jedynym plusem jest bardzo ładne opakowanie- może nie jest solidne, ale bardzo ładnie prezentuje się na toaletce.
  • 10 września 2018 o 21:53
    Przyjemna szminka
    Szukałam typowej szminki nude i zdecydowałam się właśnie na te wersje. Pomadki bardzo fajnie się używa, łatwo rozprowadzić ją można całych ustach. Konsystencja jest lekka, mimo to produkt dosyć długo utrzymał się na moich ustach. Kupiłam ją na promocji, więc nie orientuję się jak jest z ceną regularną. Dodatkowym plusem jest ładne opakowanie, które elegancko się prezentuje. Szminka nie wysuszyła moich ust, co też uważam za ważny aspekt.
    Zalety:
    • nie wysusza ust
  • 14 marca 2018 o 21:44
    Taki gadżet.. kolory niezłe..w sumie czemu nie;)
    Nie jestem maniaczką pomadek, ale czasem kupię..tak dla zasady bo z systematycznością nakłądania to u mnie słabo...będąc na zakupach w jedenj z dużych drogerii akurat była jakaś promocja na te cuda , pooglądałąm, spodobało mi się to opakowanie szminki. Rzeczywiście wygląda jak nabój :) W kolorze takiego różowego złota jest. Byłam chyba już spóźniona bo dużo ich nie zostało , tylko kolory Lust i Inspiration. Lust był za czerwony (choc powinien mi pasować to jakoś jeszcze pomimo 42 lat :) nie dorosłam do niego..haha...) Wiec wziełam ten Ispiration ...rzeczywiście mnie zainspirowałam taki bezpieczny beżowo-pomarańczowo nijaki:) , ale w sumie może być:) Wzięłam za 11 zł..? bodajże by nie skłamać.. W domu dałam mężowi do ręki , a on co to ..? Nabój...?! ;) Opakowanie ekstra gadżetciarskie, facetom się podoba:) Lekkie . SZminka dobrze ścięta, ale jak dla mnie trochę za tępa. Nie wiem czy to z powodu tego ,że jest matowa..? Pojęcia nie mam..Nie jestem aż tak doświadczona w kestii szminek , ale wolę bardziej miękkie ot chociażby mam taką pomadkę z Celi , albo Golden Rose ..mięciutkie obie.. Tą jednak muszę mocniej przycinąć. Efekt na ustach łądny, nawet się trzyma dość długo, pomimo jedzenia picia . Trochę żałuję,że nie było więcej kolorów..:( Dobry gadżet na prezent:)
    Zalety:
    • Opakowanie w kształcie naboju po porstu fenomenalne, różówo-złoty plastik też:) kolory , trwałość, cena
    Wady:
    • trochę dla mnie za twarda