Pomadki i szminki

Eveline Flower Garden Pomadka do ust 02 4g
Eveline Flower Garden Pomadka do Ust 03

• 13 maja 2024 o 14:02
    Pięknie pachnie i nawilża
    Pomadkę kupiłam zachęcona przez koleżankę, która już miała taka w użyciu. Nie żałuję a wręcz się cieszę , ze ja nabyłam. Wcześniej używane pomadki (oczywiście nie wszystkie) nieraz wysuszały moje usta. Pomadka do ust Flower Garden nie wysusza ust ale je nawilża i wygładza. Pomadka bardzo ładnie pachnie, że aż chce się ją mieć na ustach. Po nałożeniu od razu odczuwa się, ze usta są nawilżone , a to za sprawą zawartej w niej witaminy E. Jestem pod wrażeniem konsystencji tej szminki – jeszcze nie trafiłam na wegański produkt, który byłby tak maślany w dotyku. Pomadka ma tak lekką konsystencję i jest w tak pięknych, delikatnych i świeżych kolorach, że noszenie jej w upalne, letnie dni, to będzie przyjemność. Ja kupiłam kolor nr 02 - ładnie odbija światło i podkreśla usta. Delikatny kolor i połysk działają bardzo odmładzająco i odświeżająco. Dodatkowo pomadka jest w ładnym opakowaniu delikatnie różowym z motywem kwiatowym. Ładnie się prezentuje gdy poprawiam sobie makijaż. Gorąco polecam!
    Zalety:
    • pięknie pachnie i smakuje
    • ładnie wygląda
    • solidnie nawilża
    • nie wysusza
    • odmładza
    • produkt wegański
    Miroku
    29 października 2023 o 23:03
    Przyjemna
    Trochę nie trafiłam z kolorem-01 w świetle drogeryjnym wydawał się miłym i nudziakowym różem, zaś w rzeczywistości jest dosyć jasny, bardzo różowy i bardzo landrynkowy, bardzo nie mój. Przy moim typie urody wygląda tak niekoniecznie, ale udało mi się znaleźć na niego dwa patenty. Pierwszy to niewielka ilość wklepana opuszkiem palca dla delikatnego efektu na co dzień. Zaś drugi-usta obrysowuję konturówką w odcieniu ciemniejszego różu/czerwieni, rozcieram do wewnątrz i na to recenzowana pomadka, uzyskuję w ten efekt ciekawy efekt ombre :) Pomadka jest z gatunku tych nawilżających, błyszczykowych. Daje mokre wręcz wykończenie, które też niestety szybciej się ściera. Ale w zamian mamy efekt komfortowego noszenia oraz delikatnej pielęgnacji wrażliwej skóry warg. Nakłada się lekko oraz przyjemnie-sztyft jest miękki, wręcz masełkowaty. Chłodną porą zapewnia komfortową aplikację, zaś latem trzeba uważać ponieważ pod wpływem upału rozmięka jeszcze bardziej. Na ustach wygląda bardzo miękko oraz ładnie-maskuje suche skórki oraz nierówności w strukturze, idealnie nada się dzięki temu na usta, które mają skłonności do wysuszania. Co bardzo mnie zaskakuje-pomadka ma świetną pigmentację, już przy pierwszej warstwie daje intensywny kolor bez smug czy prześwitów. Ładnie oraz dosyć mocno pachnie-owocami, gumą mambą :) Opakowanie jest śliczne, do tego trwałe oraz wytrzymałe(a noszę luzem w plecaku/torebce). Mechanizm wysuwania/wsuwania działa bez zarzutu. Z przyjemnością kupię ponownie, ale inny odcień, szkoda tylko, że jest tak wąski wybór. Ale mniemam, że to zapewne jakaś limtka, a limitki raczej mają to do siebie, że oferują mały wybór odcieni.
  • 28 października 2023 o 21:25
    Genialna pomadka
    Kupiłam ją na szybko, skuszona uroczym opakowaniem. Nie zastanawiałam się, czy będzie to dobry produkt. Na szczęście okazało się, że jest, i to jak bardzo! Wybrałam odcień 02 i świetnie współgra z moją cerą. Co do trwałości nie mam żadnych uwag, nawet po jedzeniu oraz piciu czuję ją po kilku godzinach (aczkolwiek nie jest to coś, na co zwracałam większą uwagę). Dodatkowo zauważyłam, że faktycznie nawilża moje usta. Wraz z początkiem chłodniejszego okresu zaczynam mieć problem z suchymi skórkami na ustach, z którymi inne pomadki nie mogą sobie poradzić. Ta daje radę i nawet następnego dnia nie zauważam już ich! Jedynym problemem jest jej trwałość, ale w opakowaniu - zaczyna mi się topić i przy użyciu brudzą mi się palce i później wszystko dookoła :( Chwilowo pomaga wsadzenie do lodówki, jednak problem wraca (może mam jakiś wadliwy produkt). Generalnie jest to świetny produkt i mimo ostatniego punktu dołącza na stałe do mojej kosmetyczki :)
    Zalety:
    • nawilża usta
    • kolor
    • śliczne opakowanie
    Wady:
    • szybko się rozpuszcza :(
  • 2 października 2023 o 13:36
    Jest super
    Pomadka idealnie sprawdza się na jakieś imprezy, wyjścia specjalne. Nie mogłam się zdecydować które wybrać. Wzięłam nr 02 . Jest piękna , idealna dla mojej urody . Pieknie pachnie . Szkoda ze nie jest zastygajacja ... Ale to tylko taki mały minus.
  • 1 października 2023 o 9:42
    Fajna letnia szminka
    Bardzo fajna szminka w ładnym i wygodnym opakowaniu. Wybrałam kolor 01 wydał mi się najbardziej różowy z całej dostępnej trójki. Przyjemna kremowa formuła sprawia że dobrze się ją nakłada i nosi. Trwałość oceniam jako średnia, ale dobrze robi się nią poprawki. Zapach mi się nie podoba ale też mi nie przeszkadza. Generalnie uważam że to bardzo dobra pomadka warta choćby wytestowania.
    Zalety:
    • stosunek jakości do ceny
    • kolorystyka