WIZAŻ logo

Bodyland.pl
Max Factor Colour Elixir pomadka 4,8 g 070 Cherry Kiss
Max Factor Colour Elixir pomadka 4 g dla kobiet 055 Bewitching Coral
Max Factor Colour Elixir Szminka do ust, 055 Bewitching Coral Bewitching Coral

Nasi użytkownicy zostawili 506 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 4 / 5
    16 marca 2026 o 17:36
    Naprawdę dobra pomadka
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Pomadka ma bardzo ładne, solidnie wykonane opakowanie, jest ono w kolorach złotym i czarnym. Produkt przyjemnie pachnie, a intensywność koloru można budować. Ja wybrałam odcień 070, jest to krwista czerwień, choć nakładając tylko jedną warstwę można uzyskać odcień malinowo - czerwony. Niestety nie jest zbyt prosta w aplikacji, lubi wchodzić w załamania. Po nałożeniu szminka lekko zastyga i bez problemu wytrzymuje picie, lecz mimo to nie jest matowa, a raczej satynowa. Nie wylewa się poza kontur ust i bez problemu można zmyć ją płynem do demakijażu.
    Zalety:
    • Duża gama kolorów
    Wady:
    • Bywa ciężka w aplikacji, często wchodzi w załamania
  • 5 / 5
    20 lutego 2026 o 13:55
    Udany, kremowy "codzienniak" z dobrą pigmentacją
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Bardzo lubię intensywne odcienie na ustach i namiętnie testuję różnego rodzaju kosmetyki dedykowane makijażowi tej strefy. Max Factor Colour Elixir to szminka, do której od czasu do czasu wracam. Tym razem zaopatrzyłam się w odcień 050 Pink Brandy, który mogę określić jako dzienny, koralowy róż, w którym odnajdą się różne typy kolorystyczne. Pomadka umieszczona została w bardzo eleganckim, złotym sztyfcie z przezroczystym zakończeniem, obrazującym kolor danej szminki. Kosmetyk ma precyzyjną, zwężaną końcówkę i miękką, kremową konsystencję. Po nałożeniu na usta, kosmetyk delikatnie zmiękcza i wygładza wargi. Lekko farbuje usta. Kolor mogę określić jako bardzo twarzowy, dość jasny koral, który dodaje cerze świetlistości i młodzieńczości. Producent obiecuje długotrwałe nawilżenie ust i odżywienie ich. Ja tę obietnicę oceniam na 4, natomiast sama szminka to dobry wybór na co dzień. Nie wysusza, jest dobrze napigmentowana. Kupuje, gdy jest w większej promocji.
    Zalety:
    • piękne odcienie
    • dobra pigmentacja
    • precyzyjny sztyft
    • eleganckie opakowanie
    • przyzwoita cena
    • kremowa konsystencja zmiękczająca usta
  • 4 / 5
    3 lutego 2026 o 13:11
    Pomadka
    Kupi ponownieNie
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Nie jestem zadowolona z tego produktu. Kolor jest ładny, jednak cena zupełnie nie jest adekwatna do efektu. Pomadka jest bardzo krótkotrwała – co chwilę muszę ją poprawiać, a ślad zostaje na butelkach, kubkach i praktycznie na wszystkim, czego dotknę ustami. Brakuje jej trwałości i odporności na ścieranie. Od marki z taką renomą i przy tak estetycznym opakowaniu oczekiwałam zdecydowanie więcej. Niestety produkt nie spełnił moich oczekiwań i nie kupię go ponownie. Będę szukać dalej mojej idealnej pomadki.
    Zalety:
    • ładne opakowanie
  • 9 stycznia 2026 o 17:45
    Świetna trwałość i jakość
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Ta pomadka od Max Factor od razu przypadła mi do gustu swoim kremowym wykończeniem, które sprawia, że usta wyglądają miękko i gładko. Kolor, który testowałam, był intensywny, ale nadal bardzo uniwersalny, idealny zarówno do codziennego makijażu, jak i na wieczór. Konsystencja jest miękka i komfortowa, więc aplikacja to czysta przyjemność, nie ciągnie ani nie marszczy ust. Już po pierwszym pociągnięciu widać dobry poziom krycia, co lubię, bo nie muszę nakładać kilku warstw. Pomadka ładnie się trzyma przez kilka godzin, a po czasie zostawia subtelne zabarwienie, które nadal wygląda estetycznie. Zapach jest delikatny, taki lekko słodki, co sprawia, że noszenie jej jest jeszcze przyjemniejsze. Co więcej, nie zauważyłam, żeby wysuszała usta, wręcz przeciwnie, wyglądały na bardziej odżywione niż przy wielu innych pomadkach. Kolor nie rozmazywał się od razu po posiłku, choć oczywiście po większym jedzeniu trzeba było poprawić makijaż. Lubię, że pomadka nie znika nierównomiernie, tylko stopniowo, więc nie robi efektu nieestetycznych plam. To produkt, który daje mi pewność, że usta będą wyglądały ładnie przez większość dnia bez ciągłego poprawiania. Długość trwałości oceniam bardzo dobrze jak na formułę kremową, to nie jest matowa pomadka, a mimo to trzyma się zaskakująco dobrze. Konsystencja sprawia, że usta wyglądają soczyście i zdrowo, a nie wysuszają się nawet gdy zapomnę zastosować balsam wcześniej. To jedna z tych pomadek, które chętnie wkładam do torebki i zawsze mam przy sobie. Kolor jest nasycony i elegancki, a wykończenie delikatnie błyszczące, ale nie tandetne. Po kilku testach mogę powiedzieć, że to kosmetyk, który daje efekt ładnych ust bez wysiłku i bardzo go polubiłam.
  • 27 grudnia 2025 o 9:50
    Kocham ją!
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w prezencie
    Dostałam tę pomadkę w prezencie, i był to jeden z najlepszych prezentów jakie mogłam sobie wymarzyć! Zacznę od idealnie trafionego koloru w którym jestem zakochana, ale oczywiście to jest kwestia indywidualna. Co do formuły, naprawdę jest świetna, ma masełkową konsystencję, ale nie rozwala się przy nakładaniu co jest częstym problemem przy pomadkach. Co do jej działania jestem bardzo zadowolona bo faktycznie jest uczucie nawilżania i w ciągu dnia nie powstają mi suche skórki. Nie jest ona ultra trwała, ale można ją na spokojnie poprawiać w ciągu dnia i nie tworzy się efekt takiej skorupy. Jestem pewna że gdy skończę pierwsze opakowanie to polecę kupić kolejne!
    Zalety:
    • Wydajna
    • Nawilża
    • Nie robi efektu skorupy przy dokładaniu
    Wady:

szukaj