Pomadki i szminki

Max Factor Colour Elixir Lipstick Nawilżająco - odżywcza pomadka do ust

E-Glamour.pl
Max Factor Colour Elixir pomadka 4 g dla kobiet 090 English Rose
Max Factor Colour Elixir pomadka 4 g 005 Simply Nude
Max Factor Colour Elixir Szminka do ust, 055 Bewitching Coral Bewitching Coral 4 g
Bodyland.pl
Max Factor Colour Elixir pomadka 4,8 g 070 Cherry Kiss

Nasi użytkownicy zostawili 501 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 7 października 2024 o 10:22
    Nawilżająco - odżywcza pomadka do ust - nie jest moim faworytem
    Max Factor Colour Elixir Lipstick używałam przez jakiś czas i mam mieszane odczucia. Formuła nawilżająca rzeczywiście jest odczuwalna – pomadka faktycznie sprawia, że usta są miękkie i nie wysuszają się, co jest dużym plusem, zwłaszcza przy dłuższym noszeniu. Uczucie komfortu na ustach było bardzo przyjemne, a konsystencja nie była zbyt ciężka ani lepka. Co do koloru – na ustach nie wyglądał idealnie. Był „średni”, nie dodawał mi blasku, a nawet odrobinę mnie przytłaczał, więc miałam mieszane uczucia co do efektu wizualnego. Może po prostu źle trafiłam z odcieniem, bo gama kolorów jest spora. Największym problemem, jaki miałam z tą pomadką, był jej zapach i posmak. Od razu po nałożeniu poczułam specyficzny, dość intensywny zapach, który utrzymywał się przez jakiś czas. Był to jeden z tych kosmetyków, gdzie zapach od razu zwraca na siebie uwagę, a potem, przy noszeniu, nie mogłam przestać myśleć o jego posmaku. To zdecydowanie było dla mnie rozpraszające i przy kolejnych aplikacjach zaczęłam to zauważać jeszcze bardziej. Jeśli ktoś jest wrażliwy na zapachy i smaki w kosmetykach, to może to być problematyczne. Podsumowując, choć pomadka dobrze sprawdza się jako produkt pielęgnacyjny i nawilżający, to specyficzny zapach i posmak sprawiają, że nie sięgam po nią zbyt często. Kolor też nie do końca mi odpowiadał, więc dla mnie to kosmetyk raczej na specjalne okazje niż do codziennego użytku.
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Vardzia
    29 września 2024 o 18:41
    Nie jest trwała, nie jest matowa, jest idealna
    Jakiś czas temu doszłam do wniosku, że stosowanie matowych pomadek przestało przynosić mi radość. Usta mi ciągle po nich pękały, były wiecznie przesuszone. Na dodatek jak już się starły, to nie szło ich poprawić bo większość się kruszyła. Poszłam więc w satyny i chyba to jest ta szminka, która do tej pory zrobiła na mnie największe wrażenie. Jestem posiadaczką dwóch kolorów: bewitching coral i rosewood. Ten pierwszy wypada u mnie jak czerwień z lekką domieszką pomarańczu, drugi jako idealny odcień nude. Obie dają satynowe wykończenie i obie mocno nawilżają usta. Czy kolor jest bardzo trwały? Oczywiście, że nie. Czy mogę ją nałożyć ponownie bez kombinowania? Zawsze i wszędzie. Czy to robię - oczywiście, że tak. Osobiście je uwielbiam i póki co nie znalazłam nic innego na co mogłabym je zamienić. Mimo, że nie mają rewelacyjnej trwałości dla mnie są rewelacyjne w stosowaniu.
    Zalety:
    • nawilżenie
    • satynowe wykończenie
    • ładne kolory
    Wady:
    • krótka trwałość na ustach
  • 5 czerwca 2024 o 10:35
    Zaskoczenie ale nie wiem czy do końca pozytywne
    Mylny kolor testując na skórze wygląda inaczej niż na ustach Plus taki że kolor dość intensywny jak nawilżająca pomadka Aczkolwiek nie odczuwam żadnego nawilżenia Trwałość produktu też postanawia wiele do życzenia Jeżeli chodzi o cenę nie należy do najtańszych Raczej nie wrócę do tego produktu
  • 25 maja 2024 o 14:44
    Świetna pomadka
    Pomadka spełniła moje oczekiwania. Świetnie nawilża usta i sprawia że są odżywione i miękkie. Bardzo ładnie pachnie. Nie podrażnia . Jest też całkiem wydajna. Polecam
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
  • 4 kwietnia 2024 o 10:22
    Bardzo fajna nawilżająca pomadka
    Dostałam ją w prezencie i totalnie się zakochałam . Zacznę od tego że pomadka faktycznie na maksa nawilża oraz odżywia ust , pozostawia je pełne blasku , soczyste i pełniejsze . Po stosowaniu tej pomadki usta prezentują się pięknie , wyglądają bardzo zdrowo i nie znajduje się na nich żadna sucha skórka. Kolejnym plusem jest to że pomadka nie zasycha oraz nie daje efektu ściągania na ustach . Produkt ma piękny , dosyć wyrazisty kolor który utrzymuje się na długi czas nawet podczas jedzenia i picia , kolor nie ściera się , nie zjada i nie rozmazuje . Pomadka jest bardzo dobrze napigmentowana i wystarczy nałożenie na usta jednej warstwy żeby był piękny efekt. Zamknięta jest w piekne , eleganckie i bardzo kobiece złote opakowanie , które jest bardzo praktyczne i wygodne. Myślę że jest to produkt wart swojej ceny , uwagi i zakupu.