Mydła, pasty i żele do mycia twarzy

Helena Rubinstein All Mascaras ! Dwufazowy lotion do demakijażu oczu

Helena Rubinstein All Mascaras Dwufazowy płyn do demakijażu oczu 125ml

thequre
    2 sierpnia 2022 o 16:31
    Bardzo dobry dla wrażliwych oczu
    Mam bardzo wrażliwe oczy i muszę starannie dobierać produkty do ich demakijażu, a ponieważ maluję się niemal codziennie używając cieni, kredki i tuszu, to kosmetyki do demakijażu oczu nie mogą mnie podrażniać. Płyn All Mascaras jest bardzo dobry, przede wszystkim nie podrażnia!!! Dobrze domywa, ale trzeba troszkę "popracować", nie wysusza delikatnej skóry wokół oczu, nie powoduje tzw. mgły, nie zostawia tłustego filmu. Niestety, żeby dobrze zrobić demakijaż oczu, trzeba porządnie nasączyć wacik, a zatem spada wydajność. Zapach bardzo subtelny, prawie niewyczuwalny. Konsystencja dwufazowa-trzeba porzadnie wstrząsnąć. Oceniam go bardzo dobrze, ale uważam, że są produkty równie dobre i o wiele tańsze. Zatem, czy jest sens przepłacać? Na to każdy musi odpowiedzieć sobie sam...
    Zalety:
    • Nie podrażnia
    • Skutecznie usuwa makijaż oka
    Wady:
    • Cena!
  • 19 maja 2018 o 8:26
    Szybki i komfortowy demakijaż!!
    HR stało się moim ideałem jeśli chodzi o produkty do demakijażu! Jest niezwykle wydajny i skuteczny, przez co demakijaż zajmuje, o wiele mniej czasu niż przy użyciu innych produktów.
    Zalety:
    • ładne, eleganckie opakowanie :)
    • mała buteleczka, można przewozić w bagażu podręcznym
    • bardzo wydajny produkt
    Wady:
    • cena, ale wiadomo, jakość kosztuje ;)
    • pozostawia tłustą warstwę na skórze
  • 24 lipca 2014 o 3:32
    Nie używałam lepszego
    Ten płyn mnie zaskoczył, że zwykły płyn do demakijażu może być tak dobry. Zmywa wszystko idealnie, nie podrażnia, pozostawia jak wszystkie dwufazówki tłustą warstewkę ale w tym przpadku jest ona prawie niewyczuwalna. Na waciku wystarczy go zaskakująco mała ilość a makijaż po przyłożeniu wacika do oka właściwie zmywa się sam ;) Buteleczkę 50ml miałam chyba dłużej niż 1-1,5 dużego 125ml płynu. Gdyby tylko jeszcze nie kosztował 125zł... Nawet w promocji jest to zdecydowanie zbyt wysoka kwota i zdecydowanie taniej wychodzi szorowanie Ziają. Bo w porównaniu do HR, innymi płynami faktycznie trzeba oczy szorować. Używam tego produktu od: miesiąca z haczykiem Ilość zużytych opakowań: 1 x 50ml
    mon ko
    6 czerwca 2014 o 16:54
    świetny
    Płyn nie podrażnia, szybko i skutecznie usuwa tusz (używam głównie przy tuszu tej samej marki). Pozostawia po sobie nie ściągniętą ale miło nawilżoną skórę. Zdecydowanie wart polecenia. Jest bardzo wydajny. Używam tego produktu od: z przerwami od 7 lat Ilość zużytych opakowań: 2 po 125 ml i ok. 5 miniatur
  • 10 kwietnia 2014 o 8:42
    Dobry, ale nie za tę kasę!
    Oceniam mniejsze opakowania, które dostałam razem z tuszem. Nie ma się absolutnie do czego przyczepić - płyn na ładny zapach, dosć krótki skład, dokładnie zmywa makijaż oczu, nie szczypie, nie podraznia, nie pozostawia tłustego filmu, tylko delikatnie nawilżona skórę. Tylko ja się pytam, że co mam płacić taka kasę, jesli płyn prawie nie róźni się od płynu dwufazowego ziaji. w jego składzie, na moje oko, nie ma żadnych ozywczych skladników. Więc za co? Dlatego nie kupię - płyny ziaji czy AA są równie dobre a kosztuja 5x mniej.... Używam tego produktu od: 2 tyg Ilość zużytych opakowań: 1/4 mini op