Mydła, pasty i żele do mycia twarzy

Hagi Aqua Zone, Naturalny żel-galaretka do mycia twarzy

Hagi Aqua Zone - Łagodny żel-galaretka do mycia twarzy 150ml
Hagi Aqua Zone Łagodny Żel Galaretka do Mycia Twarzy 150ml

• 1 marca 2025 o 20:19
    Bardzo wydajny produkt o dobrych właściwościach
    Żel - galaretka był dodatkiem do czasopisma, nie miałam wcześniej nic z tej marki, więc się skusiłam. Opakowanie jest funkcjonalne, pompka dobrze dozuje produkt i się nie zacina. Żel jest gęsty, faktycznie przypomina konsystencją galaretkę. Dobrze się rozprowadza na twarzy, tworząc delikatną pianę. Bardzo dobrze oczyszcza skórę twarzy, nie wysusza ani nie podrażnia. Stosuję go rano jako samodzielny kosmetyk oczyszczający i wieczorem w oczyszczaniu dwuetapowym. Przez swoją gęstość jest naprawdę bardzo wydajnym produktem. Ładnie pachnie, chociaż dla bardziej wrażliwych osób może to być zapach za intensywny. Skóra po użyciu tego żelu jest bardzo dobrze oczyszczona przy zachowaniu odpowiedniego nawilżenia. Jest też gładka i miękka w dotyku, gotowa na dalszą pielęgnacje. Podoba mi się też opakowanie - widać dobrze stopień zużycia produktu.
    Zalety:
    • delikatność dla skóry - nawet wrażliwej - przy zachowaniu dokładnego oczyszczania
    • ładny zapach
    • funkcjonalne opakowanie
    Wady:
    • dla osób lubiących kosmetyki bezzapachowe zapach żelu może być zbyt intensywny
    ama09
    25 sierpnia 2024 o 20:52
    bardzo dobry kosmetyk
    Kosmetyk do twarzy nieznanej mi marki - Hagi - kupiłam sama. Potrzebowałam czegoś nawilżajcego do mycia buzi i tutaj był to strzał w 10. Żel o formule galaretki zamknięty w estetycznym opakowaniu z pompką dobrze się sprawdza rano i wieczorem, łatwo się nakłada i zmywa. Ma przyjemną konsystencję ora zapach. Moim zdaniem jest to wydajny kosmetyk, a dozujemy odpowiednią pożądaną ilość na raz. Muszę potwierdzić poniższe opinie, że kosmetyk nie podrażnia i nie wysusza buzi. Jest prosty i nie przekobinowany. Kupię ponownie.
    Zalety:
    • działanie
    Wady:
    • nie zauważyłam
  • 23 sierpnia 2024 o 14:31
    Jest to sztos
    Długo szukałam ulubionego żelu do mycia twarzy, aż trafiłam na galaretkę od Hagi. Używałam naprawdę wiele produktów - również tych dedykowanych dla skóry suchej i wrażliwej. Jednak z żadnego produktu nie byłam tak zadowolona jak z tej galaretki ❤️ Mam skórę delikatną, dlatego produkty do mycia albo były za słabe i nie domywały spf, albo były za mocne i podrażniły barierę hydrolipidową ???? na szczęście znalazłam to cudo ???????? Żel, jak sama nazwa mówi, ma konsystencję galaretki. Zapach jest bardzo świeży, niedrażniący i nieprzesadzony. Uważam to za ogromny plus. Opakowanie jest plastikowe, estetyczne. Bardzo podoba mi się szata graficzna. Plus dla grafika ;)
    Zalety:
    • Delikatność i skuteczność
    Drogeria Super-Pharm
  • 7 sierpnia 2024 o 13:34
    Delikatne Oczyszczenie i Świeżość
    Żel-galaretka ma unikalną, lekko sprężystą konsystencję, która jest łatwa do aplikacji i przyjemna w użyciu. Podczas kontaktu z wodą, żel delikatnie się pieni, co umożliwia dokładne, ale jednocześnie delikatne oczyszczenie twarzy. Produkt można łatwo spłukać, nie pozostawiając uczucia ściągnięcia ani resztek na skórze. Żel-galaretka Hagi Aqua Zone jest niezwykle przyjemny w użyciu dzięki swojej unikalnej konsystencji i delikatnemu, naturalnemu zapachowi. Produkt nie podrażnia oczu ani skóry, co czyni go idealnym wyborem dla osób z wrażliwą cerą. Po umyciu twarzy skóra jest odświeżona i przygotowana na dalsze etapy pielęgnacji. Już po pierwszym użyciu Hagi Aqua Zone Naturalny Żel-Galaretka do Mycia Twarzy skóra jest wyraźnie oczyszczona, odświeżona i miękka w dotyku. Produkt skutecznie usuwa zanieczyszczenia, makijaż i nadmiar sebum, nie naruszając przy tym naturalnej bariery ochronnej skóry. Regularne stosowanie pomaga utrzymać skórę w dobrej kondycji, zapewniając jej zdrowy i promienny wygląd.
  • 5 sierpnia 2024 o 17:04
    Świetny produkt
    Ten żel to dla mnie naprawdę hit tego roku. Według mnie super domywa cere z zanieczyszczeń. Skóra po jego użyciu jest delikatna i przyjemna w dotyku, mam wrażenie że jest taka wygładzona. Zapach jak dla mnie ok, konsystencja jest dosyć specyficzna bo nie jest to taki zwykły żel a jednak taka galaretka ale na twarzy ładnie się rozprowadza. Według mnie produkt sprawdza się bardzo dobrze, dzięki niemu moja cera wygląda na taką promienną.
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl