Mydła, pasty i żele do mycia twarzy

Aloesove Żel myjący do twarzy (stara wersja)

ALOESOVE Żel myjący do twarzy 150ml

• 10 października 2024 o 13:28
    Aloesove żel myjący do twarzy
    Żel myjący do twarzy, który znajduje w butelce o pojemności 150 ml. Posiada pompkę, która zdecydowanie ułatwia dawkowanie produktu. Konsystencja lekka, fajnie się pieni i ma przepiękny zapach. Mi osobiście przypomina wizytę w saunie. W składzie zawiera organiczny ekstrakt z aloesu oraz miłorzębu japońskiego, a także kwas jabłkowy i naturalne olejki eteryczne. Produkt świetnie oczyszcza skórę, odświeża, wygładza i radzi sobie nawet z makijażem wodoodpornym więc ja jestem bardzo zadowolona.
    • działanie
  • 26 marca 2024 o 17:28
    Delikatnie działa na skórę twarzy.Do codziennego stosowania.
    W Kalendarzu Adwentowym odkryłam ten żel, który od pierwszego użycia przypadł mojej cerze. Świetnie działa i nie podrażnia, nie uczula cery i pozostawia skórę twarzy gładką i miłą w dotyku. Świetnie myje twarz. Działa neutralnie ,oczyszcza i nawilża. Stosowany żel przynosi ulgę przesuszonych stref cery. Dobrze zmywa wszelkie zanieczyszczenia jak i makijaż.
    Zalety:
    • Dozowanie
    • Pojemność
    • Konsystencja
    • Zgodny produkt z
    • opisem producenta
  • 22 marca 2024 o 22:06
    Często wracam do niego- jest idealny
    To mój ulubiony produkt myjący od Sylveco. Udało mi się kupić go z gazetą za 10 zł- to mega tanio za produkt tak wysokiej jakości. Skutecznie i delikatnie oczyszcza moją normalną skórę 30+ . Nie powoduje uczucia ściągnięcia. Przyjemnie miętowo pachnie. Ma przezroczystą, żelową konsystencję. Jest wydajny, wygodny w użyciu. Ma skład wolny od parafiny, pegów i sls. Dobrze działa również na męską suchą skórę. Polecamy
    Zalety:
    • skutecznie i bes efektu ściągnięcia oczyszcza skórę twarzy, szyi, dekoltu
    • 1 pompką wystarczy na umycie calego wymienionego obszaru
    • cudownie miętowo pachnie
  • 27 lutego 2024 o 11:52
    Dobry do mycia twarzy na co dzień, chociaż może nieco wysuszać
    Żel był dodatkiem do czasopisma, wcześniej nie miałam nic z tej marki. Opakowanie z pompką działa bez zarzutu. Żel ma przezroczystą postać, jest raczej rzadki. Zapach ziołowy, dość intensywny, ale nie utrzymuje się na skórze. Nałożony na skórę nie powoduje podrażnień twarzy ani oczu, za to zapewnia efekt delikatnego chłodzenia i orzeźwienia. Dobrze oczyszcza skórę, nawet radzi sobie z makijażem. Ma dobry skład. Jest dość wydajny.
  • 14 listopada 2023 o 20:20
    Wysusza moją twarz i nie zauważyłam rozjaśnienia przebarwień.
    Żel myjący zamknięty jest w plastikowej butelce o pojemności 150ml. Butelka jest mała i zgrabna, nie zajmuje dużo miejsca. Wielki plus, że żel ma pompkę do wyciskania, dzięki temu z łatwością wydobędziemy odpowiednią ilość żelu. Żel po wyciśnięciu jest bezbarwny o zapachu aloesu. Jest delikatny, nie podrażnia skóry, bardzo dobrze oczyszcza. Moja twarz jest sucha, z przebarwieniami, także myślałam, że produkt spisze się doskonale, ponieważ żel zawiera kwas jabłkowy odpowiedzialny za delikatne złuszczanie i rozjaśnianie przebarwień, jednak efektu rozjaśniania nie zauważyłam. Po umyciu twarz wyglada na dobrze oczyszczoną, niestety trochę wysusza. Przy codziennym stosowaniu wystarcza na kilka miesięcy.
    Wady:
    • wysusza
    • Nie rozjaśnia przebarwień