Preparaty punktowe

Herba Studio Best, Żel punktowy do cery trądzikowej

lie19
    27 listopada 2014 o 11:19
    Super, ale na poważne zmiany nie wystarczy.
    Spośród miliona produktów, wybrałam właśnie ten jeden jako skuteczny. Jest wiele konkurentów m.in: Vichy, Iwostin, La Roche i wszystkie inne dermokosmetyki, ale one właśnie pomimo świetnej reklamy nie umywają się do prawdziwego Besta. Uwielbiam ten żel za to, że na prawdę działa. Jeżeli masz problematyczną cere i nic z tym nie robisz, nie dbasz o odpowiedniej oczyszczenie, nawilżenie zapomnij, że zdziałasz cokolwiek i nie stawiaj nie wiadomo jakich oczekiwań. Podsumowując: Idealny na przykre niespodzianki, w połączniu z tonikiem działa cuda. Można używać go nawet kilka razy dziennie (oczywiście rozsądnie) i nakładać pod makijaż (choć nie ryzykowałabym za często). Jeżeli masz ważne wyjście i potrzebujesz czegoś co na moment poprawi Twoją cere polecam ten produkt jak najbardziej. Ale uwaga, ten żel nie zlikwiduje trądziku, jedynie wyeliminuje delikatne niedoskonałości lub wyłagodzi te ciężkie.
    zakalec
    7 maja 2014 o 9:55
    Dobry produkt!
    - niska cena - dostępny w aptece - zapobiega "rozkwitaniu" pryszczy - szybko się wchłania - wydajny Lubię ten żel, od kiedy go stosuję nie mam już takich bolesnych dużych pryszczy, gdy tylko zobaczę, że coś się chce wykluć, smaruję tym żelem i niedoskonałości się zmniejszają! Czasem po jednej aplikacji np. wieczorem przed snem, rano nie ma już śladu :) Naprawdę działa, póki co, nie mam zamiaru zamieniać go na inny produkt! (używam razem z Żelem oczyszczającym z tej serii)
    xmdln
    29 maja 2013 o 22:35
    Taki.. hm, do niczego.
    Kupiłam ten żel w celu zwalczania niedoskonałości. Chodziło głównie o okolice brody - tam najczęściej pojawiają mi się niespodzianki :( Na pewno nie eliminuje powstałych już krostek, nie pomaga też w ich szybszym zniszczeniu. Jako "profilaktyczny" kosmetyk również nie daje rady, nie poprawia kondycji cery. Ponadto tworzy nieestetyczne plamy na twarzy (żel ma herbaciany kolor - zapach też). Plus za skład, ale działania brak. Tylko jedna gwiazdka niestety.
  • 28 marca 2013 o 8:49
    Fajny produkt za śmieszną cenę.
    Łatwy i przyjemny w aplikacji, na skórze zasycha, więc nie ściera się tak łatwo. Ładnie niweluje niespodzianki, choć nie jest w tym jakimś demonem prędkości. Mnie nie wysusza jakoś szczególnie, nie zauważyłam żeby podrażniał. Bardzo wydajny - używamy do razem z moim TŻ i jak do tej pory zużycie jest znikome. Ogromnym plusem jest niewielka cena w stosunku do wydajności i jakości. Minusem może być też kolor - ciężko go użyć przed wyjściem z domu, bo pomarańczowe plamki nie wyglądają zbyt uroczo ;) Bardzo przyzwoity produkt. Co prawda miewałam już lepsze, ale też zdarzało mi się kupić znacznie droższe, które spowodowały armagedon na mojej buźce. Polecam :) Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie
    Kyuuki
    13 marca 2013 o 16:27
    Raczej nie na problemy skórne
    Kupiłam ten preparat po rozczarowaniu innymi produktami o podobnym, obiecywanym przez producenta działaniu. Wiązałam z nim jakieś nadzieje... ale raczej mnie rozczarował. Tragiczne jest to, że w ogóle nie łagodzi - mnie wręcz ten kosmetyk podrażnił, aplikacja na nosie i w jego okolicy spowodowała wielką podpuchniętą, czerwoną plamę z rozszerzonymi porami. W czasie korzystania z niego nie zapobiegł niczemu. Konststencja przypominająca żel ze świetlika jest OK, ale w ogóle nie likwiduje wyprysków. Dostępność bardzo słaba, musiałam zamawiać w aptece. Zaletami tego podkładu są: pojemność, cena, skład, zapach oraz wydajność. Używam tego produktu od: 5 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno