Preparaty punktowe

Garnier SN Pure Active Pimple Patch, Niewidoczne Plastry na niedoskonałości
Garnier Pimple Patch Niewidoczne Plastry na Niedoskonałości

• Wczoraj o 13:12
    Super
    Kupiłam te plastry w drogerii. Jestem bardzo zadowolona z efektu. Sprawiły, że czerwone wypryski były mniej widoczne a jednocześnie nie rzucało się w oczy że coś jest naklejone na twarzy. W przyszłości jeśli będę miała podobny problem już wiem co wybrać. Świetne na pojedyńcze wypryski. Polecam.
    liv3131
    12 maja 2025 o 22:41
    Pozytywnie zaskoczona
    Idealne połączenie z emulsją i serum. Bardzo nawilża i odświeża skórę. Przyjemnie się nakłada, jest bardzo wydajne oraz wielki plus - nie klei się czyli jest bardzo komfortowe.
  • 12 maja 2025 o 6:51
    Super produkt.
    Te plasterki są naprawdę super. Idealne na pojedyncze niedoskonałości. Najważniejsze to, że są niewidoczne na twarzy, oraz chronią niedoskonałość przed dotykaniem przez co szybciej się goi.
    Olga136
    6 maja 2025 o 12:57
    niewidoczne
    Plasterki na wypryski to doskonałe rozwiązanie dla osób zmagających się z trądzikiem i niechcianymi niedoskonałościami. Ich główną zaletą jest łatwość użycia – wystarczy przykleić je na oczyszczoną skórę i pozwolić działać. Plasterki skutecznie absorbują nadmiar sebum oraz zanieczyszczenia, co przyspiesza proces gojenia. Wiele osób docenia również fakt, że są dyskretne, co pozwala na ich noszenie w ciągu dnia bez obaw o wygląd. Dodatkowo, dzięki składnikom aktywnym, takim jak kwas salicylowy czy ekstrakty roślinne, pomagają zmniejszyć stan zapalny i zaczerwienienie. Jednakże, warto pamiętać, że plasterki są najbardziej efektywne na świeże wypryski, a ich działanie na starsze zmiany może być mniej zauważalne. Mimo to, stanowią świetne wsparcie w codziennej pielęgnacji cery problematycznej, oferując szybkie i skuteczne rozwiązanie na nieprzyjemne niespodzianki.
  • 5 maja 2025 o 21:39
    Szybka pomoc na niespodzianki
    Płatki punktowe Garnier to świetne rozwiązanie na pojedyncze niedoskonałości. Są cienkie, prawie niewidoczne na skórze i dobrze się trzymają, nawet przez całą noc. Po użyciu zauważyłam wyraźne zmniejszenie zaczerwienienia i „spłaszczenie” wyprysku. Zdecydowanie przyspieszają gojenie i ograniczają ryzyko grzebania przy skórze. Mam cerę mieszaną i skłonną do wyprysków, więc zawsze trzymam je w łazience na czarną godzinę. Opakowanie jest poręczne i zawiera kilka rozmiarów – bardzo praktyczne. Na pewno kupię ponownie.