Avon Tahitian Holiday, Sun Ready Hair Mask (Egzotyczna mgiełka do włosów)

MsRose
    25 lutego 2012 o 0:35
    Ciężki orzech do zgryzienia
    Kupiłam mgiełkę nie mając pojęcia jak pachnie, skusiłam się wakacyjną oprawą :) I cóż... przede wszystkim włosy po niej wyglądają źle, jakby przetłuszczone (a zaznaczam, że nie przesadzałam z pryskaniem). Poza tym ten zapach, jakiś dziwny, niby wakacyjny, ale z nutą goryczy.
  • 1 kwietnia 2010 o 21:22
    Brzydko pachnie!!!
    Kupiłam tą mgiełke w ciemno bo kupiłam z katalogu nie znając zapachu i gdy ją już dostałam to byłam bardzo rozczarowana.Bo wydawało mi się że avon ma mgiełki które ładnie pachną a ta pachnie tak brzydko (wręcz śmierdzi). No zapachu się po prostu nie da opisać, nawet nie zdziwiłabym się jakby ktoś się tym popsikał a ktoś inny by powiedziała że się z tydzień nie mył bo potym naprawdę człowiek śmierdzi. Używam tego produktu od:1rok Ilość zużytych opakowań:1
    Anecka
    16 lipca 2008 o 22:07
    Absolutnie Okropna Mgła
    Tez nie lubię Avonu, bo po prostu dla mnie kosmetyki sa beznadziejne! Niestety (!) dostałam mgiełkę w prezencie.. więc pomyślałam, że spróbuję.. Nawet nie liczylam ze ten kosmetyk bedzie dobry, wiec nie pisze ze sie rozczarowalam :) - dziwnie pachnie - to raczej zwykła woda ! - wlosow po niej nie moglam rozczesac i staly sie matowe i suche.. Napisze tylko, ze nie lalam tego wiele na wlosy, bo moje wlosy poddaje niewielkim probom kosmetykow, takze spryskalam tym czyms moje wlosy za lopatki kilka razy.. Okropieństwo! Używam tego produktu od: 1msc Ilość zużytych opakowań: 1/5
  • 16 lipca 2008 o 21:57
    Avonowa paskuda
    Mimo swojej ogromnej niechęci do avonu postanowiłam dać szanse tej mgiełce i niestety rozczarowałam się. Cena niezbyt wysoka(coś około 16zł w promocji) a jakość powalająco niska. Zapach dziwny,wręcz brzydki, na szczeście nie utrzymje się na włosach. Po uzyciu tego "cuda" włosy są oklapnięte,ale tez wysuszone,porostu brzydkie. Nie umiałam ich wogóle ułozyc,a włosy oczywiście pod wpływem słońca wyblakły. Nie mogłam sie w niej dopatrzyc zadnych plusów. Ot i cały avon ;) Zdecydowanie odradzam Używam tego produktu od :czerwca Ilość zużytych opakowań: połowa opakowania