Wody perfumowane męskie

Keiko Mecheri Ume EDP

toffi97
    9 kwietnia 2012 o 19:15
    owocowo-śliwkowy kompocik
    Zachwytu nie wzbudził pomimo wielu OH i AH na wizazu. zapach jest ładny i cieply ale jak dla mnie za bardzo owocowy. Sliwka przez duże S i właściwie nic więcej. Nie chce pachnieć jak slodki kompocik więc ich nie kupię. Ladniejszy jest Osmanthus Keiko. Używam tego produktu od: 1 m-c Ilość zużytych opakowań: próbki
  • 21 maja 2011 o 0:41
    MÓJ NAJLEPSZY ZAPACH - KWC
    ostatnio zakupiłam kilka próbek min. ume keiko. każdy skrawek na rękach miałam popsikany innym zapachem. kiedy wszystko pachniało i mieszało się już ze sobą od ilości użytych testów, to coś jednak z tego wszystkiego przebijało. po prostu coś cudownie , słodko pachniało. oczywiście to ume. powiem nawet, że pachnie anielsko , chyba tak pachnie w niebie. nie jest mdły, ani ostry. podczas testów przebił nawet takiego śmierdziucha jak harlem bonda. czyli musi mieć coś w sobie. a takich zapachów szukam , które są zauważalne dla mnie i dla otoczenia a JEDNOCZEŚNIE ZNOŚNIE I NIE NACHALNE. WYRAFINOWANE ALE NIE CIĘŻKIE. JEST BOSKI!!!!!!!!!!!!!!!!! SŁODYCZ ŚWIEŻEJ ŚLIWKI ZOSTAŁA LEKKO PRZYPRAWIONA. OWOCOWY , KWIATOWY, Z LEKKĄ ORIENTALNĄ GŁĘBIĄ W TLE. MOC ŚWIETNIE SKOMPONOWANYCH I WYWAŻONYCH SKŁADNIKÓW. P.S. WŁAŚNIE DOSZŁA BUTELECZKA Z LUCKYSCENT I UME JEST MOJE !!!!!!!! Używam tego produktu od: 5 MIES. Ilość zużytych opakowań: 1X75 ML. I PRÓBKI
  • 1 października 2008 o 22:17
    Bankietowa śliwka
    Najbardziej podoba mi się w tym zapachu jego magiczna moc polegająca na tym, że pomimo bardzo bogatego, imponująco złożonego, wieloelementowego składu zachowuje on przyjemną lekkość i transparentność. Och ta wynurzana w przyprawach śliwka, z zapachem której jednoznacznie i chyba już na zawsze będę kojarzyć Khy :-p Fajna ta śliwka. Dorodna, napęczniała i mięsista. Trochę alkoholizowana słodkim likierem sliwkowym i przyozdobiona kleksem z gorzkiej czekolady. Żeby nie było zbyt jadalnie, banalnie i oczywiście to wszystko to jest osnute egzotyczną, drzewną mgłą przepuszczalną dla promieni słonecznych, które co jakiś czas oświetlają krajobraz niewielką ilością wibrującego światła. Zapach ufnie przylega do skóry i żyje na niej dość długo. Nosząc go mam wrażenie jakbym skąpała się w jakimś pysznym alkoholu aromatyzowanym śliwką ;) Używam tego produktu od: testy Ilość zużytych opakowań: ...
    Kamlisa
    30 sierpnia 2008 o 20:12
    ciekawy
    Iza tak to ładnie opisala, że co moge dodac...? Zapach ciekawy, elegancki, slodki, trwały. Może i śliwka, ale w czekoladzie, tyle, ze w takiej niezbyt jadalnej wersji. To kompozycja bombonierki slicznej - i za szybą ;) Do podziwiania, nie do slinotoku. I dobrze, że mnie nie kusi...;) Używam tego produktu od:kilku dni Ilość zużytych opakowań:w trakcie 1
    khy
    3 czerwca 2008 o 22:20
    Ume, czyli cos pieknego :-)
    Ume - cos pieknego. Gesta, esencjonalna sliwka, slodka, przyprawowa, pazurzasta. Bardzo nieoczywista, zmienia sie z godziny na godzine, kusi, uwodzi, pociaga nas nieznanymi sciezkami, absolutnie oczarowanych ;-)). Pozornie moglabym Ume zaliczyc do zapachow bardziej wieczorowych niz dziennych, wieczor z Ume na pewno bylby upojny - ja jednak testowalam Ume w bialy, wsciekle upalny dzien i sprawdzila sie idealnie. Bylo slodko, esencjonalnie, ale nie ciezko, w cieply dzien Ume przeslicznie roztapia sie na skorze i udaje zapach wcale_nie_wieczorowy_alez_skad ;-))). Czy musze mowic, ze zakochalam sie w kolejnym zapachu Keiko? (i ze powzielam mocne postanowienie nie testowania jej zapachow, dopoki nie zmienie meza na bogatego szejka, ewentualnie nie wygram w lotto, tak ;-))) ). Używam tego produktu od: kilku dni Ilość zużytych opakowań: probka

Zobacz także inne Wody perfumowane męskie