Kremy na dzień

Forever Living Aloe Moisturizing Lotion Aloesowa emulsja nawilżająca

• 31 stycznia 2024 o 10:22
    Bardzo przeciętny produkt
    Kupiłam ten produkt u jednaj z konsultantek. Zapłaciłam za niego chyba 85zł. Niestety się zawiodłam. Produkt miał być hitem, ale niestety nim nie jest. Nie robi totalnie nic. Skóra miała być nawilżona, a niestety taka nie była. Czułam się jakbym smarowała się zwykłym najtańszym balsamem. No niestety jestem na nie. W dodatku miał być bardzo wydajny a skończył mi się mega szybko. Produkt ten długo się wchłania.
    U konsultantki
  • 12 kwietnia 2023 o 10:29
    Ratunek na AZS
    Używa od:próbka
    Zawsze mam straszne podrażnienia po goleniu i ogólnie częste dolegliwości od AZS ten krem momentalnie złagodził swędzenie. Nic nigdy tak nie podziałało! Z czystym sumieniem polecam. Dodatkowo jest mega wydajny.
    Zalety:
    • Wydajny, zapach, łagodzi podrażnienia i swędzenie, dobry na AZS
    Wady:
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 5 lutego 2021 o 13:26
    Bardzo fajny produkt.
    Emulsja bardzo lekka, przyjemna w zapachu. Wystarczy mała ilość aby zaaplikować na całą twarz przez co jest bardzo wydajna. Fajnie nawilża. Nie spowodowała u mnie zapchania ani wysypu.
    • formuła
    • lekkie nawilżenie
    km91
    3 kwietnia 2020 o 20:16
    bardzo dobra
    Bardzo dobrze nawilża, choć nie jest to ekstremalne nawilżenie. Jest bardzo lekka, stanowi dobrą bazę pod makijaż. Szybko się wchłania. Jest bardzo wydajna więc cena sumarycznie nie jest wysoka. Nie zauważyłam też zapychania.
    Zalety:
    • nawilża
    • jest lekka
    • nie roluje się
    • skóra jest gładka po nałożeniu
    • ładnie pachnie
    • wydajna
    Wady:
    • w zasadzie nie ma
  • 14 lutego 2019 o 19:30
    HIT nad hitami
    Troche dziwi mnie tak niska ocena, powinien miec 6* ! Zapach neutralny. Wchlania sie swietnie. / Nawilza jak zaden inny. / Nawadnia skore. Formula gesta, bardzo wydajny i wart kazdego grosza. Swietnie nadaje sie jako baza pod podklad :)
    Zalety:
    • cena do jakosci
    • trwalosc
    • nawilzanie
    • nawodnienie
    • wygladzenie
    Wady:
    • cena ... ale za jakosc sie placi