Preparaty punktowe

Clinique Even Better, Skin Tone Corrector Serum na przebarwienia

• 13 grudnia 2012 o 2:42
    nie rozjaśnia
    Serum ma za zadanie zmniejszyć widoczność przebarwień i wyrównać odcień skóry. Producent obiecuje także, że w ciągu 4-6 tygodni cera stanie się gładka, promienna i odzyska zdrowy wygląd. Stosowałam kosmetyk regularnie przez kilka tygodni wg zaleceń (2 razy dziennie, przed aplikacją kremu Even Better). Niestety nie zauważyłam żadnych efektów - ani rozjaśnienia ani nawilżenia. Używam tego produktu od: przez kilka tygodni Ilość zużytych opakowań: w sumie ok 50 ml
    Burbery
    11 września 2010 o 3:10
    U mnie zadziałał!!!!
    Drogie Panie, Używałam go bardzo systematycznie, dzień w dzień, rano i wieczorem, ilość - około 1/2 objętości kremu jaki dawałam później. Po około 3 tygodniach różnicy u mnie kolosalny efekt - po lecie miałam sporo plam, nierówny koloryt, uwydatniły się wszelkie potrądzikowe plamy. 3 tygodnie regularnego (!!!!) stosowania i skóra się wyrównała, zostały tylko delikatne piegi. Nie wybielił mi skóry, zjaśniała mi tylko o jakiś 1 ton, za to skóra bez makijażu obecnie wygląda jak z podkładem i pudrem jakieś 2 tygodnie temu. jednak raczej juz nie kupie - wolę kuracje kwasami na przebarwienia, zwłaszcza że to serum nie jest tanie Używam tego produktu od: 3 tyg Ilość zużytych opakowań: 3/4 miniaturki 15 ml
  • 30 czerwca 2010 o 20:22
    zero efektów
    Niestety,nie działa.Pomimo systematycznego stosowania i dużej cierpliwości ,pomimo przymknięcia oczu na przesadzone obietnice poprawy po 6 tygodniach(stosowałam już tyle preparatów tego rodzaju,iż wiem ,że 3 mies.to minimum w stosowaniu a i czasem ten czas niewystarcza) i najważniejsze : pomimo aplikowania serum przez ponad 4 miesiące i stosowania kremu z tej samej serii stan skóry NIE poprawił się.Nic a nic....I nie pomoże moja sympatia do firmy, bo tylko dzięki temu tak długo miałam nadzieję ...(jednak kosmetyki tej firmy w większości się sprawdzały) .Średnio wydajne.... Używam tego produktu od:ponad 4 mies. Ilość zużytych opakowań:kilka
    MdM
    4 maja 2010 o 21:55
    hmmmm
    Firme Clinique naprawde lubie. Z reguly z ich produktow jestem bardzo zadowolona, ale ten jest naprawde dziwny. Uzywam go wprawdzie od 4 miesiecy, ale bardzo nieregularnie, bo z reguly co 2-3 dni, a zdarza sie nawet, ze tylko raz w tygodniu, wiec moze dlatego sie u mnie nie sprawdza... Generalnie nie zauwazylam, zeby dawal jakiekolwiek efekty, dokladnie jak u wizazanek ponizej nie robi on ze skora praktycznie nic. Nie zakrywa przebarwien (ale tego producent nie obiecuje, chociaz mozna by sie tego mylnie spodziewac ze wzgledu na nazwe kosmetyku), nie rozjasnia (tego mozna by sie spodziewac, ale mam nadzieje, ze u mnie nie widac efektu, bo nie stosuje regularnie), jest bardzo bardzo wydajny (praktycznie nie widac zadnego zuzycia) i calkiem niezle nawilza skore. Nie lubie go za bardzo stosowac pod makijaz, poniewaz mam wrazenie, ze przez niego podklad staje sie tlustszy i swieci sie po kilku godzinach. Jakos bez niego zawsze moja twarz wyglada lepiej, dlatego nie uzywam go regularnie. Na razie daje 2*. Jesli moja opinia na jego temat sie poprawi, na pewno dodam wzmianke w recenzji. Używam tego produktu od: 4 miesiecy Ilość zużytych opakowań: 1
  • 4 maja 2010 o 21:12
    wielkie zero
    Niestety, nie działa. Nie tylko, że nie wybiela ani trochę przebarwień, to miłe panie, on nie robi ze skórą dosłownie NICZEGO. Natomiast zupełnie skutecznie drenuje kieszeń. Nie polecam. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań:1