Kremy do depilacji

Eveline Cosmetics Just Epil, Ultradelikatny krem do depilacji pach, rąk i okolic bikini z aloesem i proteinami jedwabiu

Eveline Just Epil Ultradelikatny krem do depilacji 3w1 125 ml
Eveline Just Epil Ultradelikatny Krem do Depilacji
Bodyland.pl
Eveline DEPILACJA - Just Epil - Ultradelikatny krem do depilacji pach, rąk i okolic bikini 3w1
Eveline
Ultradelikatny krem do depilacji pach 3w1

crayola
    18 lutego 2025 o 20:10
    Fajny i kiepski zarazem
    Krem do depilacji używam sporadycznie, bo raczej stawiam na depilatory, ale mam go w razie "w". Krem pachnie jak typowe kremy do depilacji, czyli nieprzyjemnie. Niby jest dodany jakiś "zapach", ale połączenie smrodku i zapachu nie załatwia sprawy. Jest delikatny i nie podrażnia wrażliwej skóry. Delikatne włoski z rąk usuwa, ale nie w 5 min jak zaleca producent, ale czekam aż 10 min. Grubsze włoski, jak np. pod pachą czy bikini po 10 min są częściowo naruszone, ale na pewno nie usunięte. Trzymanie powyżej 10 min grozi podrażnieniem skóry, więc finalnie i tak po kremie trzeba użyć maszynki do golenia. Nie ma to sensu. Polecam go tylko osobom o bardzo cienkich i delikatnych włoskach bądź rzeczywiście do depilacji rąk.
    Zalety:
    • tani produkt
    • do depilacji rąk/cienkich włosków*
    • nie podrażnia skóry
    Wady:
    • grubszych włosków nie ruszy
  • 16 października 2024 o 14:31
    Skuteczne usunięcie włosków bez bólu
    Używam już od jakiejś dekady. Depilacja kremem najbardziej mi odpowiada. Nigdy nie przepadałam za maszynkami do golenia, depilatorami czy woskiem. Wystarczy nałożyć krem na około 10 minut, aby cieszyć się gładką skórą bez wrastających włosków. przez około 2-3 tygodnie. Oczywiście jest to chemia, dlatego zapach nie należy do najprzyjemniejszych, warto pamiętać również, aby aplikować produkt na nawilżoną skórę. Polecam każdemu z niskim progiem bólu.
    Zalety:
    • skuteczne działanie
    • depilacja bez bólu
    • brak wrastających włosków
    • gładka skóra przez około 2 tygodnie
    • może podrażniać
  • 17 sierpnia 2024 o 21:32
    Dobry produkt
    To już kolejne opakowanie tego produktu, które zakupiłam. Muszę przyznać, że wcześniejszą wersja miała bardziej poręczną szpatułkę, którą lepiej nakładało się krem oraz bardziej gęstą konsystencję, przez co mam wrażenie była bardziej wydajna. Krem jest niedorgi i szeroko dostępny, można go znaleźć w każdym Rossmannie. Jeżeli chodzi o skuteczność to po nałożeniu grubszej warstwy i odczekaniu 10 min znaczna większość włosów odchodzi. Krem nie powoduje podrażnień i ma zapach jak każdy inny krem tego typu co mi akurat w ogóle nie przeszkadza. Poprzednie opakowanie wystarczyło mi na ponad rok (używam tylko do bikini), myślę, że nowsza wersja może skończyć się nieco szybciej. Generalnie jestem zadowolona z produktu, jeżeli nowa wersje faktycznie okaże się mniej wydajna, przetestuję jakieś inne kremy do depilacji.
    Zalety:
    • skuteczność
    • niska cena
    • dobra wydajność
    • szeroką dostępność
    Wady:
    • nowa wersja ma mniej poręczną szpatułkę
    • nowa wersja jest mniej gęsta i przez to mam wrażenie, że będzie mniej wydajna
  • 5 sierpnia 2024 o 12:47
    słaby produkt
    niestety u mnie się nie sprawdził - kupiłam go bo był tani i lubię kosmetyki tej marki. opakowanie bardzo ładne różowe a cena dość niska - kupiłam za niecałe 12 zł. Ogólnie krem ma bardzo dobrą konsystencję ale bardzo odpychający zapach - ale nie ma się czego innego spodziewać od takiego kremu. Mniejsze i cieńsze włoski super sobie z nimi radzi a już grubsze i twarde niesttey nie więc dla mnie to troche strata czasu więc ja już go nie użyję.
    Zalety:
    • ładne opakowanie, tani,
    Wady:
    • nie jest skuteczny
  • 7 czerwca 2024 o 10:53
    Powoduje podrażnienia skóry
    Eveline Cosmetics, Just Epil to ultradelikatny krem do depilacji stworzony specjalnie do usuwania włosów z delikatnych partii ciała takich jak pachy, ręce i okolice bikini. Jego formuła wzbogacona o aloes i proteiny jedwabiu zapewnia nie tylko skuteczną depilację, ale także pielęgnację skóry, pozostawiając ją gładką i nawilżoną. Moja skóra jest bardzo wrażliwa i rzadko używam takich produktów, ponieważ prawie wszystkie są takie same: nieprzyjemny zapach i brak efektu, ale mimo to zdecydowałam się wypróbować ten krem.
    Zalety:
    • Łatwa aplikacja: Produkt jest łatwy w użyciu i równomiernie się rozprowadza.
    • Powoduje podrażnienie skóry
    • Czasami niedokładność: Może pozostawić niewielkie ilości włosków, co wymaga dodatkowej aplikacji lub poprawki.