Synergen Peeling Unreine Haut (Antybakteryjny peeling do twarzy)

• 27 grudnia 2014 o 17:07
    Dla stalowej skóry
    Zbyt podrażniał, zbyt gruby. Zużyłam całe opakowanie, wspierając się kremami i zmieniając sposoby użycia - nic go nie ratowało, kaleczył skórę. Nie zauważyłam żadnego wyjątkowego działania, poza tym, że dość dobrze zdejmował makijaż. Używam tego produktu od: użyłam rok temu Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 14 maja 2014 o 17:45
    Fajny,ale za mocny
    Zapach:Jak kosmetyki dla mężczyzn. Konsystencja:Typowa dla peelingu,mocne,ostre wyczuwalne w dotyku ziarenka.Chyba jest gruboziarnisty. Wydajność:Bardzo wydajny,przy używaniu go raz w tygodniu. Efekty:Bardzo dobrze peelinguje twarz,ale do tego stopnia,że jest ona po nim po prostu mega zaczerwieniona. Podsumowując:Peeling dobrze sobie radzi,ale zdecydowanie należy do gruboziarnistych,które nie powinno się stosować do twarzy.Moja cera nie jest mega delikatna,a tak reaguje,więc nie chcę wiedzieć co mogła by wyrządzić cerze suchej lub bardzo wrażliwej.Wcale nie zapobiega tworzeniu się wyprysków czy wągrów tak jak to obiecuje producent.Chyba raczej nie kupie go ponownie,bo nie potrzebuje aż tak charatać mojej cery. Używam tego produktu od: 5 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno całe
  • 20 kwietnia 2014 o 7:42
    Super jakość, cena, wydajność
    Wypróbowałam naprawdę dużo peelingów, tego nie zastąpię innym! Plusy: - bardzo dobrze usuwa martwy naskórek - skóra jest po użyciu bardzo świeża - cena jest bardzo przystępna - jest dostępny w każdym Rossmanie - wydajny Minusy. -jeżeli któś oczekuje, że będzie się mocno pienił to on trochę się pieni. Uważam, ze to dobrze, bo jest większe tarcie. To nie żel , że ma się pienić... Używam tego produktu od: Długo Ilość zużytych opakowań: Kilka
    Mandy
    11 lutego 2014 o 20:45
    średniawka
    Zakupiłam go, gdy w rossmanie była promocja -40% na produkty do pielęgnacji twarzy. Szukałam wtedy coś bardzo gruboziarnistego, ponieważ miałam nagłe wysypy wyprysków. +jest rzeczywiście gruboziarnisty +cena +wydajność -mało ziarenek -słabo się pieni -nie pomaga zwalczyć zanieczyszczeń -nie osiągnęłam efektu gładkiej cery Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 8 lutego 2014 o 21:35
    Genialny!
    Wypróbowałam naprawdę dużo peelingów, ponieważ robię je bardzo często i sięgałam zazwyczaj po te droższe, bo wydawało mi się, że jakość idzie w parze z ceną. A tu taka niespodzianka! :) Użyłam tego peelingu, bo nie miałam swojego przy sobie i efekt był super! Plusy: - bardzo dobrze usuwa martwy naskórek - skóra jest po użyciu bardzo świeża - cena jest bardzo przystępna - jest dostępny w każdym Rossmanie - /+raczej wydajny Minusy: - nie można przesadzić z rozprowadzaniem, bo jest gruboziarnisty (skóra może być zaczerwieniona) Do cery mieszanej naprawdę polecam :) Używam tego produktu od: czerwiec 2013 Ilość zużytych opakowań: 3 całe opakowania