Yves Rocher Tradition de Hammam Orientalny peeling do ciała z glinką marokańską

• 29 maja 2019 o 19:01
    UWIELBIAM Z KAŻDEJ STRONY
    Najlepszy peeling w moim życiu ???????????? do tego typu kosmetyków nie przywiązywałam uwagi, lecz po nim się to zmieniło! Orientalny zapach, bardzo oryginalny, który może nie przypaść do gustu każdemu, lecz w moim przypadku stał się ukochany. Sama przyjemność przy użytkowaniu. Konkretne drobinki zluszczajace, ale nie porażniajace. Na plus skład z olejkiem bo ładnie odżywia skórę, nie staje się sucha, a mega gładka. Kolor również wyrównuje.
    Zalety:
    • SAME PLUSY
    Wady:
    • BRAK WAD
    werka89
    22 maja 2019 o 21:33
    Świetny peeling - tylko ta cena
    Jedynym minusem dla tego peelingu jest jego cena. Poza tym kosmetyk w pełni spełnia moje oczekiwania. Jest niezbyt ostry. Dla fanów mocnych peelingów (aka seria do skóry z cellulitem Lirene) będzie zbyt łagodny. Konsystencja jest kremowa, a drobinki drobne, ale jest ich sporo. Nie rozpuszczają się pod wpływem wody. Peeling dobrze ściera naskórek. Nie podrażnia przy tym skóry, nie pozostawia jej też wysuszonej. Zapach jest b. przyjemny. Kupię go ponownie, ale dopiero po solidnej promocji lub jako prezent po przejściu na kolejny poziom w punktach w YR. Cena regularna jest za wysoka, mimo, że scrub się u mnie sprawdził.
  • 23 lutego 2019 o 16:54
    Niezły peeling z jedną wadą
    Peeling ma plastikowe, okrągłe opakowanie. Zapach jest jednym z moich ulubionych, orientalny, ciężki. Drobinki są małe, ale jest ich dużo. Konsystencja dość wodnista, ale wygodnie się z niego korzysta. Peeling fajnie złuszcza i pielęgnuje skórę, bardzo lubię używać go z olejkiem pod prysznic z tej samej serii. Dużą wadą tego produktu jest niestety to, jak bardzo brudzi cały świat i okolice :D po każdym użyciu czeka mnie około minut czyszczenia kabiny, ale to samo jest na przykład z peelingami z kawy.
    • działanie
    Wady:
    • brudzi
    • opakowanie (z taką konsystencją wygodniejsza byłaby tubka)
    • mała wydajność
    dossiak
    19 października 2018 o 22:05
    super peeling
    Dostałam ten peeling w super okazji w sklepie, od dawna mam kartę stałego klijenta. Więc próbuję różnych rzeczy :) Peeling sprawdza się u mnie jak najbardziej chociąz kompletnie nie przekonuje mnie zapach co jest dla mnie ogromnym minusem bo długo utrzymjue się na skórze.
    Zalety:
    • peeling naprawdę działa cuda
    • wg mnie ma idealną konsystencję
    • nie podrażnia skóry
    Wady:
    • wysoka cena
    • mi osobiście nie podoba się zapach.
  • 10 stycznia 2018 o 17:06
    Fatalny
    Używam wiele kosmetyków tej marki ale ten definitywnie mnie rozczarował . Pierwsze rozczarowanie nadeszło gdy otworzyłam opakowanie i poczułam te woń, niestety dla mnie kosmetyk musi pachnieć bo inaczej nie będę chciała go użyć a ten kosmetyk po prostu śmierdzi! Poza tym jest bardzo wodnisty , po rozsmarowaniu wyglada jak rzadkie błoto . Po nałożeniu za skórę miałam uczucie jakby mnie skóra parzyła w miejscu gdzie leży Glinka . Po spłukaniu o wyszorowaniu skóry dakej miałam wrażenie że moja skóra nieprzyjemnie pachnie !!! Użyłam tego peelingu tylko raz i nie zamierzam nigdy więcej !!!
    Zalety:
    Wady:
    • Ochydny zapach
    • Rzadka, wodnista konsystencja