Podkłady

Glazel Anti-Shine Control Foundation Podkład matujący

SpoXi
    29 kwietnia 2014 o 19:01
    Nie sądzę :(
    Skusiłam się na ten podkład przede wszystkim przez wszelakie pozytywne komentarze na jego temat. Zakupiłam na allegro (40zł) i... czar prysł. Perekcyjny mat owszem jest, ale do 4 godzin. Później nastepuje istny koszmar... Będąc w pracy poszłam do toalety i to co ujrzałam w lustrze było straszne! Miałam całą twarz w plamach! Byłam załamana tym bardziej, że nie miałam ze sobą nic do poprawki! Podkład po prostu po 3,5 godzinie zaczął spływać robiąc ze Mnie istne Monstrum! :( Teraz stoi na półce te 40zł... :( Nie rozumiem zachwytów, a dodam, że zawsze przed aplikacją jakiegokolwiek podkładu stosuję porządny krem matujący. Zawiódł na całej lini. :( Używam tego produktu od: 3 tyg Ilość zużytych opakowań: nawet nie pół 1
  • 28 sierpnia 2013 o 18:13
    Fenomenalny
    Uwielbiam ten podkład głównie dzięki jego wszechstronnemu działaniu. Podkład idealnie nadaje się do cer tłustych i mieszanych jednak jako posiadaczka cery suchej również jestem z niego zadowolona. Lubię ten podkład głównie za to że doskonale matuje na wiele godzin, nie ciemnieje na skórze, nie roluje sie podczas aplikacji. Nie zauwazyłam aby warzył siew ciągu dnia. Aplikowany na baze Glazel Visage sprawdza sie znakomicie. Na minus zasługuje jedynie słaba gama kolorystyczna - najjasniejsze odcienie mimo to są za jasne dla bladolicych a jednak dla mnei kazdy kolor idelanie się dopasował - nie wiem w sumie dlaczego:) Serdecnzie go polecam i mam nadzieję ze i Was do siebie przekona. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: mniej niz połowa
  • 25 maja 2011 o 15:54
    idealny
    Jako wizażystka stosuję również ten podkład, kolory bardzo dobrze nadaja się do poszczególnych karnacji, lekki, na prawdę świetnie matuje, krycie ma tez całkiem niezłe. Cena jest odpowiednia, a podkład wydajny. Kupuję go już od ponad roku i na pewno będę go kupowac nadal ponieważ nie zawiódł ani mnie ani moich klientek. Używam tego produktu od: ponad rok Ilość zużytych opakowań: 5 w różnych odcieniach
    shadee
    27 grudnia 2009 o 21:46
    leciutki i subtelny
    bardzo dobry lekki podkład, idealnie się rozprowadza, pieknie wtapia się w skórę. nie ma wlaściwości kryjących, ale na lato idealny. kolorystyka bardzo zblizona do naturalnych odcieni skóry. bardzo przystępna cena. polecam Używam tego produktu od: sierpnia Ilość zużytych opakowań: 1
  • 21 lipca 2009 o 19:14
    Niezły
    Podkład nie jest zły, ale niestety jak dla mnie za lekki. Lubię dobrze kryjące podkłady które nie tworzą maski czyli np. revlon colorstay. Całkiem nieźle matuje, na twarzy nie tworzy smug ani maski i wygląda naturalnie, ale niestety jak ktoś ma większe niespodzianki to ten podkład sobie nie poradzi zbyt dobrze z kryciem. Kolorki nie nadają się do bardzo bladych twarzy. Ogólnie polecam produkt. Używam tego produktu od:2tyg. Ilość zużytych opakowań:1

Zobacz także inne Podkłady