Kremy na noc

Radical Age Architect, Odżywczy krem przeciwzmarszczkowy 50+

irena63
    13 grudnia 2019 o 11:41
    Niestety nie dla mnie
    Krem zakupiłam po rekomendacji kolezanki a ze lubie gdy krem dobrze nawilża dałam sie namowic sam krem fajne estetyczne opakowanie w postaci słoiczka konsystecja kremowa ładnie pachnie dobrze sie rozprowadza nie zapycha porow jest jednak jedno ale ....mnie uczulił dostałam wysypki jak by" liszai "Krem polecam sprubowac bo moze pania podpasuje
    • Konsystecja
    Wady:
    • Mnie uczulił
  • 25 października 2018 o 18:49
    profilaktycznie dla czterdziestolatek z suchą skórą
    Nie mam 50 lat (i spooro mi do tej pięćdziesiątki brakuje), jestem natomiast posiadaczką suchej skóry, którą lubię od czasu do czasu rozpieścić kosmetykiem o mocniejszym działaniu. Oceniany krem ma gęstą konsystencję masła i urzekający zapach. Trudno mi ocenić , jak pachnie ten krem- ja osobiście wyczuwam lawendowe nuty. Na pewno jest to zapach relaksujący i wyciszający- fajnie byłoby przed snem wysmarować ciało balsamem, który by tak pachniał. Przez tą gęstą konsystencję krem może nie przypaść do gustu posiadaczkom cer mieszanych, natomiast panie ze skórą suchą powinny być z niego zadowolone. Kosmetyk jest bardzo wydajny, spokojnie wystarcza na jakieś 2 i pół miesiąca. Przyjemnie nawilża , wygładza i czyni suchą skórę bardziej miękką. Po jakimś miesiącu stosowania drobne zmarszczki są zdecydowanie mniej widoczne. Polecam
    Zalety:
    • relaksujacy zapach
    Wady:
    • konsystencja jest ciężka, przypomina masło
  • 29 września 2018 o 19:33
    Dobry zestaw przeciwzmarszczkowy.
    Zostałam posiadaczką zestawu kosmetyków do twarzy serii Radical Age Architect w zestawie znajduje się krem na dzień 50+, krem na noc 50+, serum-maska 50/60+, krem pod oczy 50/60 jestem z nich bardzo zadowolona, nie uczulają mojej skóry, idealnie się rozprowadzają na skórze. Mała ilość zapewnia duże nawilżenie i nie ma uczucia ściągania krem nadaje się pod makijaż. W tej kwestii Radical Age Architect mnie nie zawiódł: ma lekką, nietłustą konsystencję i doskonale się wchłania. Krem na noc jest bardzo dobry już po kilku dniach stosowania zauważyłam, że moja cera wygląda rano na bardziej wypoczętą, jest bardziej jędrna i promienna. Po użyciu serum-maski jestem zachwycona jej działaniem! Maska daje efekt błyskawicznego liftingu. Skóra jest ujędrniona i delikatnie napięta, więc postanowiłam stosować ją również rano. Krem pod oczy ma wszystko to, czego oczekuję od kremu pod oczy. Jest lekki i nie obciąża skóry, żeby mieć lepszy efekt to stosuję go rano i wieczorem decydowanie warto to robić. Skóra pod oczami jest rozjaśniona i promienna, a zmarszczki są wygładzone. Polecam!
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
    lid05
    19 sierpnia 2018 o 16:43
    bardzo dobry
    Ładne opakowania z czytelnymi opisem,łatwo się zorientować z jakim kosmetykiem mamy do czynienia.Bardzo przyjemny zapach ,w moim przypadku to zapach-wspomnienie z młodości.Dobrze się wchłania nie pozostawia lepkiej warstwy,skóra jest wygładzona,zmarszczki spłycone.Kosmetyk wydajny .Twarz po nocy wygląda na bardziej wypoczętą.Jedno co bym zmieniała to konsystencję kremu na bardziej miękką aby lepiej go nakładać.
    • skuteczność
    Wady:
    • zmieniłabym trochę konsystencję
    gwolska
    17 sierpnia 2018 o 8:01
    Radical, Age Architect- krem ujędrniający i krem odbudowujący 60 plus
    Zestaw dwóch kremów, które dla kobiety dojrzałej są niezastąpione i konieczne. Bardzo dobra konsystencja, przyjemny zapach, świetnie się wchłania nie pozostawiając tłustego filmu. Efekty widoczne już po pierwszym zastosowaniu. Systematyczność pielęgnacji twarzy tymi kremami powoduje ujędrnienie i odbudowę skóry, która wygląda młodziej, świeżo i aksamitnie. Bardzo polecam.
    Zalety:
    • szybkość wchłaniania bez tłustej warstwy
    • szybki efekt
    • przyjemny i delikatny zapach
    • śliczne opakowanie
    Wady:

Zobacz także inne Kremy na noc