Szampony do włosów

Insight Damaged Hair, Restructurizing Shampoo Szampon odbudowujący do włosów zniszczonych

INSIGHT RESTRUCTURIZING SHAMPOO Szampon do Włosów Zniszczonych 100ml

• 14 sierpnia 2024 o 11:33
    Świetny szampon z idealnym aplikatorem!
    Zacznę może od opakowania, które skradło moje serce. Szata graficzna jest minimalistyczna a zarazem wygląda ekskluzywnie. Wielki plus za super wygodny aplikator z dozownikiem, jest taki fajny, ponieważ jest on szeroki przez co tworzy idealne miejsce na kciuk, a co za tym idzie wygodnie i dobrze dozuje się produkt. Sam szampon jest średniej mocy, bardzo dobrze się pieni oraz odbija włosy od nasady. Szampon także ma piękny zapach co umila aplikację. Dodatkowo szampon oparty jest na naturalnych składnikach, które mają regenerować skórę głowy oraz włosy. Po użyciu szamponu czuć że skóra jest delikatnie oczyszczona a zarazem nawilżona. Moje włosy są rozjaśnione i wymagają intensywnej pielęgnacji, w tej roli szampon sprawdza się bardzo dobrze, gdyż głównie do takich włosów jest przeznaczony, czyli farbowanie i zniszczonych. Z mojego szamponu korzystało kilka innych osób i również sobie chwalą ten szampon :)
    Zalety:
    • szampon cudownie się pieni
    • jest średniej mocy
    • delikatnie oczyszcza skórę głowy
    • nawilża
    • unosi włosy od nasady
    • ma piękny zapach
    • szampon oparty jest na naturalnych składnikach
    • wzmacnia oraz regeneruje pasma już na etapie ich mycia
    • produkt wegański
    • ciekawe składniki: organiczny wyciąg z kiełków pszenicy, olej arganowy, masło z oliwek, olej z ryżu
    • polecany dla włosów zniszczonych i uwrażliwionych
    • wygodny aplikator i piękne opakowanie
  • 8 lipca 2022 o 20:35
    Numer 1 od wielu lat
    Szampon polecił mi fryzjer który był dystrybutorem produktów tej firmy .Dodam że mam włosy bardzo zniszczone, rozjaśniane, porowate z skłonnością do łupieżu. Po pierwszym użyciu już byłam nim zachwycona pięknie się pieni,ma delikatny fryzjerski zapach .Porządnie domywa lakier do włosów .Kupuje zawsze dużą butle 900ml i starcza mi na prawie 6 miesięcy przy codziennym myciu głowy. Czyli jest bardzo wydajny.Szampon ma dozownik z pompką przez co wygodnie się go nakłada.Butelka brązowa ale przezroczyta więc widać ile jeszcze szamponu w nim zostało. Szampon użytkuje z innymi produktami z tej samej serii i widzę naprawdę poprawę w kondycji włosów. Skóra głowy po nim nie swędzi i również nie mam łupieżu. Polecam naprawdę warto mimo dość wysokiej ceny.
    • Piękny delikatny zapach fryzjerski
    • Nie uczula
    • Nie ma po nim łupieżu
    • Butelka z pompką
    • Poprawia stan kondycji włosów
    Wady:
    • Nie stwierdziłam wad tego produktu.
    U konsultantki
  • 3 listopada 2020 o 22:54
    Dobrze odżywia
    Szampony i odżywki marki Insight gościły u mnie przez długi czas i aż mi zbrzydły ;) Co nie zmienia faktu, że jest to opcja rewelacyjna, bo w przystępnej cenie mamy profesjonalny kosmetyk o świetnym składzie i działający cuda - bez zbędnych zapychaczy. Jednak są to produkty bardzo wydajne i dla jednej osoby butla 900 ml jest niemal w nieskończoność - z czasem nawet przyjemny zapach jaki mają szampony jest drażniący. Bogaty skład szamponu oraz jego delikatność nie wywołały na mojej wrażliwej skórze głowy żądnych niechcianych niespodzianek ani podrażnień. Szampon widocznie regenerował włosy, sprawiał że były, gładkie, proste, świeże, przyjemnie odbite od nasady i widocznie zregenerowane. Stosowałam go zawsze w akompaniamencie odżywek z tej marki. Największy test przeszedł u mamy, która miała spalone włosy po zabiegu farbowania u fryzjerki, ten szampon i odżywka je uratowały! Szczerze powiedziawszy szampony insight i odżywki to ekonomiczna inwestycja, której warto dokonać, bo w przystępnej cenie otrzymujemy bardzo wydajny i profesjonalny produkt o rewelacyjnym składzie! Ja jestem na tak!
  • 29 marca 2020 o 19:34
    Włosy w końcu odżyły
    Świetny szampon. Dobrze się pieni, bardzo dobrze się go dozuje dzięki pompce, łatwo się spłukuje. Dobrze czyści włosy, odżywia je, cudownie pachnie. Mam go teraz w dużej pojemności, bo aż 900 ml, jest bardzo wydajny i używam go już od długiego czasu, bo od ponad roku.
    • odżywienie
    • dobre dozowanie
    • duża pojemność
  • 19 stycznia 2020 o 19:08
    Jest ok
    Kupiłam z polecenia fryzjerki i szczerzę mogę go polecić. Jest mega wydajny, fajnie nawilża włosy, wolny od SLS i ma super naturalny zapach. Kupiłam butelkę 900 ml jakieś 3 miesiące temu i zużyłam dopiero połowę. Na pewno kupię ponownie.
    Zalety:
    • wydajny
    • nawilżający