Kremy pod oczy

Vichy Liftactiv Supreme, Yeux Przeciwzmarszczkowa pielęgnacja liftingująca skórę wokół oczu

Vichy Liftactiv
Vichy Liftactiv Supreme Krem pod oczy 15 ml
e-ZikoApteka.pl
Vichy Liftactiv Przeciwzmarszczkowa pielęgnacja liftingująca skórę wokół oczu, 15 ml

• 10 stycznia 2025 o 13:10
    ledwo nawilża
    Ostatnio zakupiłam kilka kosmetyków Vichy, tak z ciekawości, aby przetestować. Część mi się sprawdziła, ale niestety część też nie. Mam duet pod oczy i dla mojej dojrzałej skóry (32lata) jest zdecydowanie za słaby. Zalety: -szybko się wchłania -nie zostawia nieprzyjemnej, lepkiej warstwy Wady: -za małe nawilżenie
  • 2 sierpnia 2024 o 19:40
    Bez efektów
    Zakupiłam krem pod oczy marki Vichy, ponieważ szukałam produktu, który jednocześnie dobrze nawilży skórę wokół oczu, zniweluje cienie i drobne zmarszczki. Niestety bardzo ten krem mnie zawiódł, po ponad miesiącu stosowania nie zużyłam żadnej różnicy. Cienie pod oczami ani zmarszczki nie zniknęły, a dodatkowo produkt słabo nawilżał. Plusem jest małe poręczne opakowanie, wydajność i konsystencja kremu, która wchłaniała się bardzo szybko i przez to dobrze sprawdzał się pod makijaż, ale działanie żadne.
    Zalety:
    • Szybko się wchłania
    • Nie uczula
    • Wydajny
    Wady:
    • Brak opisanego działania
    • Wysoka cena
    dhajka
    15 czerwca 2024 o 12:27
    Nawilża i wygładza skórę wokół oczu
    Krem ma bogatą, średnio-gęstą formułę. Idealnie sprawdza się u mnie pod oczami, gdzie skóra jest przesuszona i mało elastyczna. Stosuję rano i wieczorem delikatnie wklepuję opuszkami palców. Krem ma piękny, subtelny zapach. Pozostaje troszkę wyczuwalny na skórze, jednak przy wieczornej pielęgnacji ta delikatna lepkość nie jest to dla mnie kłopotliwa. Skóra pod oczami jest po nim miękka, aksamitna i przyjemna w dotyku. Odczuwam poprawę jędrności i nawilżenie. Produkt zamknięty w poręcznym wąskim opakowaniu.
    Drogeria Super-Pharm
    Kaisja
    1 grudnia 2020 o 19:47
    Naprawdę skuteczny - tak jak wszystkie kremy pod oczy Vichy Liftactiv
    Naprawdę nie mam zmarszczek wokół oczu, choć osiągnęłam już wiek, w którym zmarszczki niestety nie są już niczym niezwykłym. Niezwykłe jest właśnie to, że ich nie mam. Niezależnie od tego, jak dziecinnie i idiotycznie brzmi przechwalanie się czymkolwiek, całkiem poważnie mam wrażenie, że spory udział w tym dość istotnym dla kobiecej urody sukcesie, miały wszystkie kolejne kremy pod oczy z linii Liftactiv, włącznie z Supreme, których kolejno używam, niemal niezmiennie od przeszło 10 lat (!!!). Powyższe wydaje mi się być najlepszą rekomendacją dla jakiegokolwiek kremu pielęgnacyjnego, odżywczego i przeciwzmarszczkowego, których skuteczność trudno jest sprawdzić w krótkim okresie, tymczasem - choć krem docelowo przeznaczony jest dla nawet starszych Użytkowniczek, ja serii Liftactiv używam jeszcze od czasów studenckich, i najwyraźniej - dobrze wybrałam. Również kolejny w serii Liftactiv Supreme jest nie tylko widocznie skuteczny, ale i świetny w aplikacji. Zamknięto go w estetycznej, skromnej, poręcznej tubce z malutkim otworkiem, zapobiegającym utlenianiu się specyfiku i ułatwiającym dozowanie, bo krem jest bardzo wydajny, i jednorazowo wystarczająca jest już jego maleńka plamka. Krem jest delikatny, przyjemnie, świeżo bezwonny, lekko się rozprowadza i natychmiast, do sucha wchłania. I naprawdę skutecznie działa - oprócz tego, że zapobiega zmarszczkom wokół oczu, na co jestem - po używaniu poprzedników tego produktu - namacalnym przykładem, odczuwalnie nawilża, odżywia, ujędrnia, niweluje cienie i opuchnięcia. Szczerze polecam ten jeden z moich osobistych HITów.
    Zalety:
    • całokształt,
    • działanie przeciwzmarszczkowe,
    • działanie pielęgnacyjne - nawilża, odżywia, niweluje cienie i opuchnięcia,
    • konsystencja - jedwabista,
    • wchłanialność - bardzo dobra,
    • wydajność - wyjątkowa,
    • zapach - bezwonny, w świeży, przyjemny sposób,
    • opakowanie - zgrabna, poręczna tubka z malutkim dziubkiem, zapobiegającym utlenianiu się kremu i ułatwiającym jego oszczędne, wystarczające dozowanie,
    • cena - dość wysoka, ale uzasadniona jakością kremu
    Wady:
    • brak wad
    Drogeria Super-Pharm
    Namnaka
    29 czerwca 2019 o 19:32
    Widoczna poprawa kondycji skóry wokół oczu
    Wcześniej stosowałam inny krem pod oczy tej samej marki, z którego byłam bardzo zadowolona, ale tym razem postanowiłam wypróbować ten i w ogóle się nie zawiodłam. Na samym początku nie widziałam jakichś efektów, jednak po miesiącu stosowania mogę śmiało stwierdzić, że zmarszczki się znacznie zmniejszyły, skóra wokół oczu jest wygładzona i bardziej napięta. Dodatkowo zmagam się z cieniami pod oczami, które również stały się jaśniejsze. Krem nakłada się bardzo przyjemnie, jest lekkiej konsystencji, nie roluje się i dobrze wygląda pod makijażem. Działanie kremu wspieram serum przeciwzmarszczkowym i kremem tej samej marki - w połączeniu, efekty są naprawdę zauważalne.
    Zalety:
    • wygodne opakowanie
    • nawilżona i napięta skóra pod oczami
    • wygładzone zmarszczki
    • mniejsze cienie pod oczami