Kremy pod oczy

Tołpa My Skin Changer, Oh My Glow, Krem pod oczy `Rozświetlenie`

Tołpa Oh My Glow Krem pod Oczy Rozświetlenie 10ml

• 12 kwietnia 2025 o 21:34
    Delikatne działanie
    Jeśli ktoś oczekuje mocnego nawilżenia i rozświetlenia, to nie będzie to ten produkt - jest bardziej dla osób niemających większych problemów w okolicach pod oczami. Ale rzeczywiście działa on delikatnie nawilżająco i zmniejsza cienie pod oczami. Nadaje się pod makijaż, nie roluje się. Szybko się wchłania.
    Zalety:
    • rozświetlenie
    • zmniejszenie
    • delikatne nawilżenie
    • sterylne opakowanie
    • szybkie wchłanianie
    Wady:
    • efekty nie są spektakularne
  • 17 października 2024 o 12:18
    Bardzo lubię produkty od marki Tołpa chociaż ostatnio nie stosuję ich zbyt często, ponieważ wyparły je inne dostępne na rynku kosmetyki z tej kategorii. Mimo to ostatnio postanowiłam powrócić do tego producenta a konkretnie do kategorii kosmetyków, która moim zdaniem u tego producenta jest absolutnie najlepsza, czyli do kremów pod oczy. Moja skóra pod oczami niestety posiada spore worki oraz cienie, które staram się przykrywać makijażem, natomiast bardzo zależy mi, aby również bez makijażu nie musieć się nimi martwić, dlatego najczęściej wybieram dla siebie kremy albo żele o działaniu korygującym, rozświetlającym i łagodzącym cienie oraz worki. Dodatkowo zależy mi na dobrym nawilżeniu oraz tym, aby dany kosmetyk móc stosować pod makijaż. Kosmetyk od marki Tołpa zamknięty został w opakowaniu w formie malutkiej tubki o pojemności dziesięć mililitrów. Jego cena regularna wynosiła około trzydziestu dwóch złotych. Opakowanie posiada chabrową barwę wraz z intensywnym, żółtym motywem. Znajdziemy tutaj wszelkie, najważniejsze informacje na temat kosmetyku, takie jak jego nazwa, logo producenta, skład, zalecany opis stosowania czy najważniejsze właściwości. Produkt posiada leciutką, żelową konsystencję, nie ma żadnego zapachu. Bardzo szybko się wchłania i nie klei się. Krem stosowałam dwa razy dziennie, podczas porannej oraz wieczornej rutyny pielęgnacyjnej. Świetnie nadaje się do stosowania pod makijaż, ale także posiada szerokie działanie pielęgnacyjne. Przede wszystkim spełnia obietnice producenta na temat tego, że zmniejsza widoczność cieni oraz worków pod oczami i faktycznie tak jest, przy regularnym stosowaniu zauważyłam znaczącą różnicę. Dodatkowo kosmetyk bardzo przyjemnie nawilża i koi. Żelowa krem pod oczy od marki Tołpa jest bardzo udanym kosmetykiem. Spełnia obietnice producenta, jest przyjemny w stosowaniu i okazał się rewolucyjny w walce z mocno widocznymi cieniami oraz workami pod oczami. Zdecydowanie mogę polecić ten kosmetyk.
    • Konsystencja
    • Koi
    • Nadaje się pod makijaż
  • 7 listopada 2023 o 10:10
    Bez szału
    Na wstępnie poczułam się trochę zawiedziona i naciągnięta, że w pudełeczku znajduje się tak maleńki krem - nie doczytałam na opakowaniu, że to tylko 10 ml, a objętość kartonika obiecywała trochę więcej :D Krem jest bezzapachowy, bardzo rzadki, zostawia pod oczami świecącą się skórę, ale nie jest to dla mnie efekt glow, tylko świecenie się lepkiej konsystencji. Cienie raczej nie stają się jaśniejsze a worki pod oczami pomniejszone. Szału nie ma, raczej przeciętny krem.
    Zalety:
    • tubka aluminiowa
    Wady:
    • słaby efekt
    Sz05
    1 sierpnia 2023 o 8:22
    Taki sobie
    Krem jest poprawny. Nawilża, ale niestety nie rozświetla. Na dodatek mam wrażenie, że jak wyschnie to zostawia mini grudki pod oczami. Plus, że wystarczył mi na kilka miesięcy pomimo małej tubki. + nawilża + opakowanie + cena + wydajny - nie rozświetla - zostawia grudki
  • 30 czerwca 2023 o 17:16
    sredniaczek
    Zdecydownie jest to lekki krem pod oczy idelanie sie na pewno sprawdzi pod makijaz na co dzien . Ma przyjmna szybko sie wchlaniajaca konsytencje, krem sie nie roluje nie zapycha. Jest pozbawiony zapchow. Krem nie podraznil mojej okolicy oka nie szczypalo mnie nic a makijaz dobrze sie utrzylam podczas calego dnia. Krem dobrze nawilzzyl okolice oka ale jesli chodzi o rozswietlenie jakos nie bylo to zbyt mocno widoczne raczej bym powiedziala taki przecietniak . Plus za opakowanie ale jak wiadomo tołpa słynie z opakowan w tubce za co bardzo ich cenie bo nie przenosimy bakeri do produktu