Podkłady

Yves Saint Laurent Teint Majeur, Luxurious Foundation - Ultimate Radiance Podkład dodający skórze blasku

• 31 sierpnia 2011 o 15:18
    czwóreczka
    Ponieważ znalazłam swój ideał, podkład MAP, jego narazie porzucam. Ogólnie przyzwoity, ciut gorszy od MF lasting performance (cięższy). Opakowanie w słoiczku nie odpowiada mi. Mało higieniczne oraz dużo podkładu sie wylewa. Konsystencja zbyt zależna od temperatury pokoju... :( Podkład ładnie stapia się ze skórą, daje jej blask. Wygląda zdrowo, jednak musi być nawilżona i wypeelingowana! Inaczej widać pory i skórki. Krycie dobre, ale niewystarczające. Nie zapycha porów. Raczej na +. Stosunek jakości do ceny- nie za bardzo...
    xnika
    12 grudnia 2010 o 11:58
    bardzo dobry ale...
    Ogólnie z podkładu jestem zadowolona. Efekt bardzo trwały, nawilża, nie wysusza. Cera jest matowa, nie ściera się... ale dla mnie jest trochę za gęsty, ale przy czym wydajny, nie trzeba używać pod podkład kremu (ja i tak używam zawsze lekki nawilżający). Mnie się wydaje trochę za ciężki, przy czym to i tak jeden z moich ulubionych podkładów ze względu na trwałość. Kolorki bardzo ładne, idealnie się dopasowują do karnacji. Używam go od ponad roku z przerwami, bo ciągle szukam ideału. Również bardzo zadowolona jestem z podkładu EL DW light, który jest o wiele tańszy. Używam tego produktu od: ponad roku Ilość zużytych opakowań: 2 po 30ml
    uzunia
    8 czerwca 2010 o 15:31
    Idealny po 35 roku zycia
    Podkład używałam w zasadzie nie długo,bo ok. 2 tyg a potem oddałam mamie. Jeśli chodzi o walory pielęgnacyjne to faktycznie jest bogaty i mógłby u mnie z powodzeniem zastąpić krem-mogłabym go stosować na samo serum; Dla cery suchej będzie idealny,na mieszanej po 2-3 godz. zaczyna się świecić. Podkład nie tworzy maski,ale i nie kryje.U mnie był raczej tylko ciut bardziej kryjący niż krem koloryzujący. Dla mnie to duży minus,bo mam kilka niedoskonałości i chciałabym aby jak juz coś nakładam na twarz to aby nie było ich widać. Używam tego produktu od:2 tyg Ilość zużytych opakowań:w trakcie 1
    soulie
    12 lutego 2010 o 19:26
    bardzo dobry
    Zaznaczam, że kupiłam ten podkład na strawberrynet za prawie 1/3 ceny w Sephorze. W cenie regularnej bym się nie skusiła. Podkład oceniam wysoko. Pięknie rozświetla i jednocześnie delikatnie matuje. Trzyma się cały dzień, czasami nawet nie nakładam na niego pudru sypkiego a i tak trwałość jest zadawalająca. Nie tworzy efektu maski, ładnie dopasowuje się do skóry, nie podkreśla suchych skórek. Krycie raczej średnie (dla mnie to plus). Ma konsystencję kremu i może dlatego tak komfortowo mi się go nosi (mam skórę suchą, zimą w kierunku mieszanej). Na minus oceniam opakowanie. Pięknie wygląda ale jest totalnie niefunkcjonalne. Pędzelek służy mi tylko do wybrania podkładu ze słoiczka i nałożenie punktowo na twarz - nic innego nie można nim zrobić. Poza tym, według mnie podkład zbyt intensywnie pachnie ale nie odejmuję za to gwiazdki bo to kwestia gustu. Ogólnie uważam, że podkład jest świetny ale cenę ma zdecydowanie za wysoką. Taką samą jakość można dostać za połowę tej ceny. Używam tego produktu od: około miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
    carmena
    1 sierpnia 2009 o 12:36
    super
    Pięknie rozświetla twarz.Nie ściera się.Wytrzymuje cały dzień.Nawilża.Cera jest gładka i wypoczęta.Efekt bardzo naturalny.Jedyny minus to bardzo wysoka cena. Używam tego produktu od:2 miesięcy Ilość zużytych opakowań:1