Podkłady

Smashbox High Definition Healthy FX Foundation

Nasi użytkownicy zostawili 21 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 19 września 2012 o 16:02
    taki sobie:(
    Podklad kupilam okolo 4 m temu.. na poczatku bylam nim zauroczona , gdyz kolor ktory wybralam wpadal w zółty pomarancz na twarzy zółty a takich wlasnie podkladow szukam (mam taka dziwna zółtą karnacje) ale co z tego,ze kolor fajny jak podklad mi doslownie z twarzy splywa (cere mam mieszana:) niekiedy mieszam z podkladem revlonu colorstay ale to tez zbytnio nie pomaga.. szkoda mi tylu pieniedzy wydanych na niego Używam tego produktu od: 4 miesiace Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 28 stycznia 2012 o 18:54
    Bardzo dobry ale...
    Nie powala niestety ale... Plusy: +bardzo dobrze się rozprowadza +utrzymuje się przez cały dzień +lekki, nie zatyka porów +ładnie wyrównuje koloryt cery +łatwo dobrać kolor do cery Minusy: -szybko się zużywa (za tą cenę powinniem być wydajny) -słabo kryje niedoskonałości (nie polecam osobom z problematyczną cerą) Ogólnie wart wypróbowania! Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 28 grudnia 2011 o 12:54
    bardzo słabo
    Całkowicie się na nim zawiodłam. Plusy: + bardzo delikatny, prawie nie widoczny na twarzy +lekki nie zatyka porów, +ładnie się rozprowadza minusy: - jedyne co robi ten podkład to nadanie twarzy koloru, całkowity brak krycia -bardzo NIE wydajny Tak ja napisałam wyżej jedyne co robi ów podkład to koloryzuje twarz, taki sam efekt można osiągnąć używając samoopalacza. Wbrew temu co pisze producent nie ma też żadnej poprawy stanu skóry. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie
  • 7 lipca 2011 o 13:14
    Rewelacja!!! Dużo lepszy od Make Up For Ever HD!!!
    idealny kolor, swietne krycie, lekka konsystencja, trfałość to chyba wszystkie cechy ktorych oczekuje od podkladu i ten je w 100% posiada!!! i jeszcze kupilam go w promocji rewelacyjnej cenie -50%!!! czego chciec wiecej, jak dla mnie to najlepsze odkrycie!!!
  • 24 maja 2011 o 14:32
    Słabiutko
    Kupiłam w nadziei na idealną cerę. Rozczarowałam się sromotnie. Bolałoby mniej, gdyby podkład kosztował 20zł, a w tym przypadku to po prostu pieniądze wyrzucone w błoto. Jakie ma wady? Otóż - nie wygładza, nie zapewnia absolutnie żadnego krycia, wchodzi w pory i ulatnia się w tempie ekspresowym, przy okazji ciemniejąc delikatnie na twarzy. Pół biedy, gdyby wchłaniał i ścierał się równo, ale nie - podkład znika plackami, trochę z czoła, trochę z nosa, trochę z policzków... niby jest, a jakby go nie było. Dlatego nie polecam nikomu z cerą mieszaną lub tłustą. I w sumie wcale nie jestem pewna, czy nadaje się do cery suchej, bo zauważyłam tendencję do podkreślania "suchych skórek". Nie zauważyłam też działania pojędrniającego :(