Podkłady

Neo Make Up HD Ultra Light Foundation Podkład HD

Neomakeup Hd Ultra Light Foundation Podkład Nawilżający 03 35 ml

Nasi użytkownicy zostawili 57 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 15 października 2022 o 13:24
    Fajny, lekki podkład na codzień
    Podkład kupiłam zachęcona opiniami koleżanek, nigdy wcześniej nie używałam podkładów Neo Makeup wiec nie wiedziałam czego się spodziewać. Opakowanie szklane, solidne, wyważone, pompka działa bez problemu dozując taką ilość jakiej oczekujemy. Ogólnie design opakowania minimalistyczny i elegancki. Podkład łatwo się rozprowadza, ładnie wtapia się w skórę i pozostawia dość duże glow - osobiście dla mnie ciut za duże więc stosuje go razem z pudrem. Lekka formuła dzięki czemu jest on komfortowy w noszeniu. Krycie raczej średnie, ładnie przykrywa drobne niedoskonałości i wyrównuje koloryt cery. Z trwałością tez jest ok - u mnie utrzymuje się w nienaruszonym stanie około 9h (utrwalony pudrem). Duży plus ze nie podkreśla suchych skórek, nie daje efektu maski, nie roluje się. Mój kolor 02 ładnie się dopasował do karnacji, odcień nie ciemnieje w ciągu dnia. Według mnie świetnie sprawdzi się w makijażu dziennym, docenią go osoby, które szukają lekkiego, średnio-kryjącego podkładu na codzień :)
    Zalety:
    • Lekka formuła
    • Ładny odcień
    • Komfortowy w noszeniu
    • Eleganckie opakowanie
    Wady:
    • Zbyt duże glow
  • 19 marca 2021 o 20:21
    Lekki kryjący-idealny
    Podkład nawilżający Neo Make up HD light Foundation ma lekką formułę jest kremowej konsystencji . Doskonale rozprowadza się na twarzy szybko wtapia i dopasowuje do kolorytu cery. Zapewnia idealne i trwałe krycie niedoskonałości.Podkład nawilżający jest wegański dodatkowo nie zapycha skóry! Za co duży plus ???? Kolejnym plusem jest filtr spf 30 zapewniający ochronę przeciwsłoneczną . Po nałożeniu na twarz nie tworzy efektu maski !! A to bardzo ważne by podklad wyglądał naturalnie ! Jest wodoodporny i pięknie rozświetla skórę. Używam go do makijażu dziennego. Jeden z moich ulubionych! Polecam
    Zalety:
    • Wodoodporny
    • Trwały
    • Doskonałe krycie
    • Filtr przeciwsłoneczny spf 30
    • Nie zapycha!
    • Nie tworzy efektu maski !
    • Pięknie rozświetla skórę
    • Wegański skład!
  • 6 stycznia 2021 o 22:44
    Po prostu cudo
    Podkład jest lekki, kremowy z możliwością regulacji intensywności krycia. Dobrze zaaplikowany perfekcyjnie tuszuje niedoskonałości i ujednolica koloryt cery kamuflując oznaki zmęczenia. Podkład idealnie współgra z bazami, kremami i serum, które obecnie używam. Już przy nałożeniu pierwszej warstwy nasza buzia zyskuje zdrowy promienny wygląd a dodając kolejną warstwę nie musimy się obawiać efektu maski. Dzięki zawartości składnika „CheckChrome” skóra nabiera blasku i staje się promienna. Ten kompleks chroni skórę przed stresem oksydacyjnym, redukuje przebarwienia oraz zaczerwienienia na twarzy i wpływa korzystnie na syntezę kolagenu działając ujędrniająco i przeciwzmarszczkowo. Jednym słowem podkład zapewnia natychmiastowy efekt idealnie rozświetlonej skóry. Dla mnie to po prostu ideał, moja cera go pokochała ponieważ jest lekki i nie tworzy efektu maski. Można powiedzieć, że wtapia się w skórę dając naturalny efekt
    Zalety:
    • Dobrze kryje
    • Jest wydajny
  • 9 grudnia 2020 o 16:39
    Raczej dla cer suchych
    Podkłady mają bardzo ładne, jasne kolory, pasujące do większości karnacji. Ma lekką konsystencję i idealnie się nakłada. Krycie - średnie, więc raczej fanki mocniejszego krycia nie będą zadowolone. Mi ten podkład bardziej przypomina krem BB aniżeli podkład. Mimo to, iż racji iż posiadam cerę suchą odpowiada mi. Myślę, że kosmetyk sprawdzi się na co dzień, niekoniecznie na większe wyjścia gdyż dość szybko wyciera się zwłaszcza na nosie.
    Zalety:
    • formuła, kolor, szklane opakowanie, dozownik, praca z produktem
    Wady:
    • krycie, trwałość
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
    vronov
    22 października 2020 o 13:10
    Rewelacyjny
    Mam skórę mieszaną ze skłonnością do mocnego przesuszania się na policzkach i ciężko jest mi znaleźć podkład, który nie podkreśli mi suchych skórek a wręcz przeciwnie-dodatkowo nawilży skórę. HD Ultra Light Foundation od Neo Make Up sprawdza się u mnie rewelacyjnie, bo nie dość, że nie podkreśla skórek to dodatkowo bardzo fajnie nawilża moją skórę. Podkład znajduje się w szklanej, smukłej butelce, która jest zwężona i mniej wypukła po bokach. Szklana buteleczka w której umieszczony jest produkt jest matowa i przypomina zmrożone szkło. Szata graficzna jest ultra minimalistyczna, ponieważ na opakowaniu znajdziemy jedynie nazwę marki i nazwę produktu. Pod buteleczką natomiast umieszczona jest etykieta z podstawowymi informacjami (numer odcienia, data ważności itd.). Całość prezentuje się bardzo elegancko. Podkład dozuje się za pomocą wygodnej w użyciu i dobrze działającej pompki. Produkt ma zaskakująco rzadką, lejącą konsystencję co przekłada się na jego szybką i równą aplikację na skórze twarzy. Jego zapach przypomina standardowy zapach podkładu do twarzy. Mam dość jasną karnację, więc zdecydowałam się na odcień 01 - jest to odcień o ciepłej tonacji wpadający w żółte tony. Na początku obawiałam się, że może być dla mnie za ciepły, jednak już po pierwszym użyciu okazało się, że jest idealny i wspaniale dopasowuje się do skóry. Po nałożeniu nie podkreśla niedoskonałości, nie waży się, nie zapycha i jest niesamowicie lekki - praktycznie wcale nie czuć go na twarzy. Jego krycie jest średnie, ale mimo tego i tak pięknie ujednolica kolor skóry, wygładza ją i zakrywa przebarwienia. Fajne jest w nim przede wszystkim to, że pozwala skórze oddychać, nawilża ją oraz wydobywa jej naturalny blask. Wykończenie tego podkładu jest naturalne i świeże. Warto też dodać, że podkład ten posiada filtr SPF30 dzięki czemu nasza skóra jest chroniona przed działaniem promieni słonecznych, a dodatkowo jest wegański. Jego trwałość jest nienaganna - mimo tego, że mam skórę mieszaną ze skłonnością do przetłuszczania się w strefie T to po kilku godzinach od aplikacji nadal prezentuje się pięknie, jedynie delikatnie ściera się w okolicach skrzydełek nosa, ale to jest akurat normalne przy tym typie skóry. Podsumowując - świetny lekki, nawilżający podkład. Na pewno zostanie ze mną na dłużej.