Peelingi do ust

Mary Kay Satin Lips, Shea Sugar Scrub Cukrowy scrub do ust z masłem shea

• 1 września 2023 o 14:32
    jedyna w swoim rodzaxju
    Pomadka jedyna w swoim rodzaju. Świetnie nawilża usta, peeling skutecznie je wygładza a do tego jest b. słodziutka :-) Zdecydowanie polecam, szczególnie w okresie zimowym, kiedy usta potrzebują extra nawilżenia :)
  • 27 marca 2022 o 10:53
    Poprawny
    Peeling do ust z odczuwalną duża ilością drobinek, dzięki którym usta stają się naprawdę gładkie. Masło shea idealnie je nawilża. Zapach jest bardzo przyjemny. Najlepiej stosować na noc. Generalnie jest dobry...ale osobiście uważam ze cena jest bardzo wygórowana. Jest teraz na rynku tyle fajnych peelingów do ust za lepszą cenę, nawet ze lepszym składem.
    • Nawilża
    • Wygladza
    viki_89
    24 października 2019 o 16:29
    nie wiem dlaczego to kupiłam
    w zestawie z balsamem- wazeliną, za 80 złotych. peeling jak peeling, na bazie cukru. nie zachwyca niczym wyjątkowym, ani zapachem, ani ceną. ot taki kosmetyk warty może z 7 złotych.
    U konsultantki
  • 25 listopada 2018 o 0:37
    Najlepszy peeling do ust!
    Uwielbiam ten peeling! Ma dobry skład (jest na bazie cukru trzcinowego), słodki naturalny smak, przyjemny zapach. Pozostawia usta wygładzone, nawilżone, poprawia ich koloryt i widocznie powiększa je! Jest bardzo wydajny i zdecydowanie najlepiej sprawdza się w połączeniu z balsamem do ust z tej samej serii. To duo jest moim absolutnym must have - z resztą nie tylko moim ;) Jego niekwestionowaną zaletą jest też fakt, iż po jego użyciu o wiele dłużej utrzymują sie na ustach wszelkie szminki (zwłaszcza te matowe), lakiery do ust i pomadki. Polecam!
    • Smak
    • Skład
    • Działanie
    • Dostępność
    U konsultantki
  • 29 maja 2018 o 23:17
    Świetny
    Cena może odstraszać, bo prawie 70zł za tak malutką tubkę to gruba przesada. Ja na szczęście ten scrub dostałam i po pierwszym użyciu zakochałam się! Produkt jest bardzo gęsty, treściwy, pachnie pięknie i ma słodki smak. Przez swoją konsystencję z tubki wychodzi dość ciężko, ale nie jest to problem i dzięki temu wydobywamy go dokładnie tyle, ile chcemy. Na jedno użycie wystarcza naprawdę odrobina scrubu. Bardzo miło się go używa, działa tak jak powinien - wygładza usta, złuszcza i co najważniejsze - nawilża je. Po zabiegu usta są gładkie, miękkie i przyjemnie napięte, a nawet wydają się trochę większe.
    Zalety:
    • działanie
    • smak