Wody toaletowe damskie

Chanel Chance EDT

Chanel Chance Woda Toaletowa 35 ml

Nasi użytkownicy zostawili 50 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 7 lutego 2025 o 10:08
    Piękny
    Zostałam posiadaczką 100ml "przypadkowo ", znajoma miała mi kupić na lotnisku eau fraiche, zgubiła kartkę z nazwą pamiętając jedynie, że Chanel Chance hahaha. Muszę przyznać, że przeraziłam się, bo po testach edp spodziewalam się mocno paczulowego zapachu. Na szczęście wersja edt jest o niebo lżejsza, bardziej wibrująca, wytrawna, nie wywoluje u mnie migreny, czego doświadczałam z edp. Na pewno będę ich czasem używać, jednak nie z takim uwielbieniem jak eau fraiche, które są wg mnie fenomenalne wśród świeżaków. Polecam kobietom, które lubią delikatną orientalną nutę ale (jak mnie) paczula je odrzuca i wywołuje ból głowy. Pomimo, że jest to edt zapach jest bardzo trwały, utrzymuje się na skórze cały dzień.
    Zalety:
    • Trwałość, nie jest migrenogenny
    Wady:
    • Nie jest eau fraiche
    W perfumerii
    syl74
    2 sierpnia 2019 o 12:52
    Klasyk
    Chance Eau de Toilette na nowo zagościł w mojej kolekcji. Miałam dawno temu i nagle.... zatęskniłam :) Chance to zapach kwiatowo-cytrusowy, świeży i nieco wytrawny. Z początku daje nieźle po nosie. Otwiera się bowiem dużą dawką pieprzu, chłodnym irysem i ziemistą paczulą. Ten początek to gratka dla koneserów wytrawnych, chłodnych kompozycji. W miarę trwania na skórze dochodzą do głosu kwiaty, głównie róża i jaśmin ale w otoczeniu cytrusów. W bazie Chance cichutko pobrzmiewa wanilia, subtelna i prawie niewyczuwalna. W tle zaś delikatne piżmo nadające kompozycji kremowego akcentu. Chance Eau de Toilette to perfumy niesamowicie uniwersalne. Nie straszne im upały, w wysokich temperaturach przynoszą orzeźwienie ale i pięknie wybrzmiewają także w zimie. Ten zapach to kwintesencja kobiecości. Dla mnie bardziej na dzień niż na wieczór. Trwałość rewelacyjna!
  • 6 lutego 2019 o 22:10
    Fajny
    Używa od:próbka
    Przyjemny, świeży, lekko słodki, cytrusowy zapach. Fajnie przebija się tutaj różowy pieprz, nadaje mu charakteru. Zapewne dzięki paczuli wyczuwalna jest (na szczęście lekko) specyficzna ziemista nuta, charakterystyczna dla kompozycji zapachowych Chanel. Uważam, że perfumy te idealnie sprawdzą się latem, są orzeźwiające, dodające energii, bardzo pozytywne. Trwałość i projekcja na wysokim poziomie.
  • 16 stycznia 2016 o 14:21
    Lato w wielkim mieście.
    Nie przepadam za świeżymi perfumami. Mam wrażenie, że już wyrosłam z lekkich, zwiewnych wód zdominowanych ozonem, melonem, ogórkiem czy cytrusami. Nawet latem nie sięgam po nie chętnie. Świeżaki nie budzą we mnie wielu emocji, sama po nie nie sięgam, a ja już coś dostanę to zużywam bez większego zainteresowania i od razu o takim zapachu zapominam, bo najzwyczajniej w świecie takie zapachy ulatują z mojej głowy szybko jak ze skóry i ubrań w trakcie noszenia. Po pierwszym powąchaniu Chance(dostałam małą odlewkę) pomyślałam sobie-O, kolejny świeżak do ponoszenia, zużycia i zapomnienia. Jak się okazało-wykorzystał swoją szansę. :) Chance zdecydowanie jest zapachem świeżym. Ale nie jest to świeżość lekka, banalna, ulotna i prosta. Jest to świeżość skomplikowana, nieoczywista i zadziorna, ale jest to zadziorność z klasą i szykiem. Motywem przewodnim Chance są hiacynty i irysy. Pudrowe, nieco surowe. I nie wiedzieć czemu-ja czuję tam len, lnianą, świeżo wyprasowaną tkaninę. Przeplatane różowym, drobno zmielonym pieprzem. Na bazie z chłodnej, zielonej wetywerii Na otwarciu skropione są sokiem z cytryny, która sprawia, że na początku perfumy brzmią jak męskie, jednak Chance jest w 100% zapachem pełnym kobiecości. Jest to zapach kobiety pewnej siebie, przebojowej. W czarnych szpilkach, dopasowanych dżinsach, białej bluzce, która idealnie leży na jej szczupłym ciele, idzie przez centrum nowoczesnego miasta skąpanego w upale lipcowego południa. Jedną ręką poprawia duże okulary przeciwsłoneczne, w drugiej dźwiga torby z luksusowych butików znanych projektantów. Głowę trzyma wysoko, kroki stawia pewne i szybkie, jest pełna elegancji i szyku. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: odlewka
  • 8 lipca 2015 o 15:01
    Szukam dalej...
    Zapach ciepły, piękny, czysty ale bardzo ulotny, trwałość mnie strasznie rozczarowała. Nie ma ogona, jest najdłużej wyczuwalny na włosach. Za taką cenę można oczekiwać więcej. Szkoda... Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: 1 - 100 ml