Wody toaletowe damskie

Chanel Chance Eau Fraiche EDT

Sephora
Chanel - Chance Eau Fraîche - Woda Toaletowa W Sprayu - Atomizer 35 Ml - Dla Kobiet
notino.pl
Chanel Chance Eau Fraiche woda toaletowa 35ml
Chanel Chance Eau Fraiche woda toaletowa 100ml

Nasi użytkownicy zostawili 177 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 16 marca 2025 o 20:25
    Letni ulubieniec!
    CHANEL - EAU Fraiche, idealny, orzeźwiający i lekki zapach na letnie dni Musujący, kwiatowy zapach, w którym wyczuć można świeżość cytrynu, słodycz jaśminu. Zapach zamknięty w pięknym flakonie. Dodaje kobiecości, zapach utrzymuje się przez cały dzień. Nie jest przytłaczający, jest lekki i kobiecy. Idealne dopełnienie letnich, wakacyjnych dni. Mój ulubiony zapach na wakacje
    Zalety:
    • Świeży zapach
    • Trwały
    • Piękny flakonik
  • 6 marca 2025 o 18:05
    Subtelne a trwale !
    Perfumy Chanel Chance dostałam niedawno, jako próbkę do zakupu w perfumerii. Użyłam i przepadłam. Są przecudne!! Pachną cytrusami i kwiatami ale nie ma tu żadnej nuty odświeżacza do WC tylko bardzo subtelne i eleganckie klimaty. Zresztą nuta cytrusowa wyczuwalna jest tylko na początku, potem przechodzi w zapach kwiatów, delikatnych ale trwałych. Zapach jest raczej bliskoskorny ale trwały, szczególnie na odzieży. Moim zdaniem to idealne perfumy zarówno na codzień jak i na randkę. Może nie jest to zapach wieczorowy z pazurem ale swoją delikatną elegancją pięknie wpisuje się w wyjścia wiosną lub latem. Zdecydowanie nie jest to zapach ciężki, słodki czy pudrowy. Flakon elegancki i niewydumany. Jak same perfumy. Zdecydowanie mój KWC . Pełnowymiarowa wersja perfum już stoi na mojej toaletce :)
    Zalety:
    • Piękny zapach
    • Trwałe
    Wady:
    • Dość wysoka cena
  • 29 października 2024 o 9:37
    Genialne cudo
    Perfumy Chanel Chance "zielone" jak do tej pory są moim faworytem, a mam ogromną ilość perfum w swojej kolekcji. Zawsze poprawiają mi nastrój więc gdy tylko łapię jakiegoś doła one biegną mi na ratunek. Super sprawdzają się na wyjścia ze znajomymi jak i na zwykły spacer. Nie są nachalne i raczej nie należą do tych, które zostawiają ogon ale jest wyraźnie wyczuwalny przez osoby przebywające w moim otoczeniu i zbiera komplementy. Ich trwałość jest wręcz powalająca utrzymują się na skórze od rana do wieczornej kąpieli, choć nawet po kąpieli czasem mam wrażenie że nadal je wyczuwam. Na ubraniach to jakiś obłęd, pachną i pachną. bez końca, aż do prania, mój szalik pachniał w przedpokoju cały tydzień aż wylądował w praniu. Sam zapach nie umiem opisać co w nim wyczuwam, na pewno przywodzi na myśl jakieś kwitnące drzewo pomieszane z bukietem żółtych kwiatów, nie spotkałam osoby, której ten zapach by się nie podobał. Szczerze polecam.
    Zalety:
    • Piękny zapach
    • rewelacyjna trwałość
    • śliczny flakon
    Wady:
    • brak wad
  • 19 września 2024 o 20:55
    Zapach "antydepresant"
    Dostałam próbkę edp od koleżanki, nie byłam przekonana na początku, dopiero po jakimś czasie odkryłam geniusz tego pachnidła. Perfumy pięknie grają na skórze, żyją, zmieniają się i ... poprawiają nastrój. Bardzo lekkie, świeże, wystarczy jeden psik i świat jest piękniejszy. Teraz jestem już szczęśliwą posiadaczką flakonu perfum i flakonu wody toaletowej, nie potrafię zdecydować, którą wersję wolę. Edt jest zdecydowanie bardziej wibrująca, cytrusowa, lżejsza, edp ma trochę głębszy zapach, bardziej drzewny ale ciągle lekki i jednakowo dodający skrzydeł. Trwałość obu jest świetna, utrzymuje się cały dzień, na ubraniach jeszcze dłużej. Jedno, które mnie zaskakuje, edt trwa na skórze dłużej chociaż jest delikatniejsza, bardziej zwiewna. Polecam każdej pani lubiącej lekkie wonie, nie dość, że cudownie pachną, to jeszcze działaja "antydepresyjnie", naprawdę poprawiają nastrój i opinię o sobie samej.
    Zalety:
    • Świeże lekkie poprawiające nastrój, trwałe
    Wady:
    • BRAK
    Inne
  • 10 września 2024 o 0:20
    Bardzo przyjemny zapach
    Perfum jako woda toaletowa Chanel jest dość delikatna ale za to ma wyczuwalna nutę kwiatowa i jest super jakość produktu. Idealnie pasuje na dzień jak i na wieczór. Teraz w upalne dni super się spisał . Polecam wszystkim. Cena jest nie taka niska