Wody toaletowe damskie

Chanel No 5 EDT

Chanel No 5 Woda Toaletowa 50 ml

• 9 grudnia 2018 o 18:15
    Tańszy odpowiednik
    Do tego zapachu trzeba dojrzeć- albo się go pokocha, albo znienawidzi. Ja go pokochałam. Niestety cenowo powala. Długo szukałam idealnego zamiennika tych perfum, aż w końcu trafiłam na perfumy Antilope DE LUXE. Nie dość, że cenowo powalają, to zapach jest bajeczny(połączenie aldehydów z kwiatowym wyciągiem).
    Zalety:
    • Zapach, długotrwałość
    Wady:
    • Flakon
    W perfumerii
  • 21 kwietnia 2017 o 11:00
    Mój ukochany
    Mam problem z perfumami, gdyż jestem migrenikiem i wiele zapachów wywołuje u mnie atak. Ciężko mi wybrać zapach, który nie dość, że nie powoduje u mnie migreny, będzie mi się do tego podobał. Chanel no 5 nie od razu skradł moje serce. Musiałam do niego dojrzeć. Teraz nie zamienię go na żaden inny. Wcześniej używałam CK Eternity, ale mi się owąchał. Zapach piękny pasuje na każdą okazję. Ja noszę go na codzień. Niestety nie jest zbyt trwały na mojej skórze.
    • Flakon
    W perfumerii
  • 1 października 2014 o 15:03
    jeszcze do niego nie dorosłam
    Dostałam opakowanie 2ml jako gratis do zakupów i starałam się do niego przekonać, ale niestety mi nie wyszło. Nie czuję się w tym zapachu ani uwodzicielsko, ani wytwornie. Dla mnie ten zapach jest babciny i nic tego nie zmieni. Czuję się w nim jak kobitka 70+ i nic tego nie zmieni, choć rzeczywiście po pierwszym aldehydowym szoku jest nieco spokojniej, na pierwszy plan wychodzi róża i drzewo sandałowe. Na szczęście zapach nie powala trwałością, to jakieś 3-4 godziny, w końcu to EDT. Podobno do No5 trzeba dojrzeć, zwykle dzieję się to po 40. Ja nigdy nie mówię nigdy, ale Mademoiselle pokochałam od razu, więc wydaje mi się, że miłości z tego nie będzie i zachodzę w głowę, jak taki zapach może być jednym z najpopularniejszych na świecie, ale zostawię sobie te rozważania na inną okazję. Używam tego produktu od: kilka dni Ilość zużytych opakowań: próbka 2ml
    afro89
    24 września 2014 o 13:34
    zapach czystości
    Chanel 5 to dla mnie zapach czystości, świeżości, ale ja uwielbiam nuty aldehydów. W pewnej drogerii jest rozpylany jakiś podobny zapach, aldehydowy, jak tam wchodzę od razu się zaciągam tym przyjemnym zapachem :). Nie wszyscy wiedzą ze wersja edt powstała wcześniej niż edp i jest bardziej retro, ale chyba jeszcze piękniejsza, pachnie aldehydami pudrowymi kwiatami, cudo. W większości moje perfumy to modne obecnie słodziaki, które powoli mi się nudzą, i z coraz większą ochotą sięgam po Chanel 5 Używam tego produktu od: od dawna Ilość zużytych opakowań: pierwsza butelka
    pawica_
    8 maja 2014 o 19:31
    Nie dla mnie
    Dałam mojej mamie pod choinkę. Była zachwycona. Ja użyłam może trzy razy, ale to nie dla mnie... Zapach ciężki i wyrazisty. Chciałam się poczuć wyjątkowo idąc na imprezę. Jest lepszy przy bardziej wysublimowanych okazjach. Chanel no. 5 jest określane jako ponadczasowe, niewymuszona elegancja... Niestety, obecnie kojarzą mi się babciowato. Niby dla blondynek, ale według mnie się nie sprawdził. Lubię nim pachnieć, ale w domu w jedwabnym szlafroku. Używam tego produktu od: kilka psiknięć Ilość zużytych opakowań: jedno