Wody toaletowe damskie

Chanel Chance Eau Tendre EDT

Sephora
Chanel - Chance Eau Tendre - Woda Toaletowa W Sprayu - Atomizer 35 Ml - Dla Kobiet
Chanel Chance Eau Tendre woda toaletowa 50ml
hairstore.pl
Chanel Chance Eau Tendre woda perfumowana 50ml
Bodyland.pl
Chanel Chance Eau Tendre woda perfumowana 50ml

Nasi użytkownicy zostawili 114 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Ata77
    18 stycznia 2025 o 17:08
    Piękny
    Lekka wiosenno-letnia odsłona kultowego Chance, który świętuje już chyba ćwierćwiecze. Ta wersja jest młodsza. Jest inna. Lekka, energetyczna, świeża, kwiatowo-owocowa. Idealna na lato, dla młodej dziewczyny, do pracy. Nie przytłacza i budzi tylko dobre emocje. Po otwarciu wybrzmiewa najpierw owocowość tego zapachu: grejpfrut. Po czasie dają znać o sobie składniki kwiatowe: jaśmin, irys, hiacynt. Zapach bardzo delikatny, wręcz kruchy. Niech nikomu to nie sugeruje jednak ulotności. Komplementogenny po dobrych godzinach od użycia. Nie ciągnie się za nami, nie przytłacza, dociera do nosa przy bliższym kontakcie. I oto chyba chodzi? Dla mnie ten zapach to musujący koktajl owocowo-kwiatowy, o dużej złożoności. Właściwie to nie znam nikogo komu by się nie podobał. I piszę to ja: wielbicielka nut gourmand oraz szyprów.
  • 18 października 2024 o 10:10
    Uniwersalny, ładny
    Chanel Chance Eau Tendre to zapach, który od razu mnie urzekł swoją lekkością i świeżością. Nuty zapachowe otwierają się soczystym grejpfrutem i kwiatem pomarańczy, co nadaje kompozycji radosny i energetyzujący charakter. Z czasem rozwija się w piękną, kwiatową nutę jaśminu i różowego pieprzu, co dodaje mu elegancji. Konsystencja zapachu jest subtelna, ale trwałość na skórze jest zaskakująco dobra jak na wodę toaletowa – utrzymuje się przez kilka goidzin, co jest dużym plusem. Używając go, czuję się odświeżona i pewna siebie, co sprawia, że to idealny wybór na codzienne wyjścia. Cena jest typowa dla luksusowych perfum, ale uważam, że warto zainwestować w tak uniwersalny zapach. Chance Eau Tendre to piękna kompozycja, która łączy w sobie świeżość i elegancję, idealna na każdą porę roku. Zdecydowanie polecam!
  • 24 września 2023 o 0:49
    Subtelny, uroczy zapach
    Cieszę się, że noszę zapach Chanel Chance Eau Tendre na sobie już po raz drugi - pierwszy flakon podarował mi mój mąż, drugi kupiłam sobie sama, bo nie mogłam bez niego żyć :) I choć dla wielu może być on zbyt nijaki, dla mnie jest wymarzonym zapachem Chanel. Lekkim, nieprzytłaczającym i pozwalającym mi zniknąć w tłumie bez zwracania na siebie niepotrzebnej uwagi. Szalenie podoba mi się jego prosty, okrągły flakon, wzbogacony jedynie o srebrny dodatek po bokach. Mam ponadto słabość do perfum w kolorze różowym - i tutaj również moje serce mocniej zabiło. Jedyne co bym zmieniła, to korek - ten plastik zupełnie nie pasuje mi do masywnego szkła i lekko się z nim gryzie. Na szczęście sam zapach wszystko wynagradza. Nutami głowy są pigwa i grejpfrut, nutami serca są hiacynt i jaśmin a nutą bazy jest piżmo, irys, cedr Virginia i bursztyn. Zapach jest niezwykle lekki, przyjemny. Początkowo delikatnie pudrowy i słodki, stopniowo staje się bardziej kwiatowy. W moim odczuciu jest w nim coś sensualnego, kobiecego, magnetycznego. Coś, co sprawia, że chcę go mieć. Połączenie hiacynta i jaśminu jest tutaj bardzo przyjemne i eleganckie, a nuty grejpfruta dodają jeszcze niezwykłej lekkości. Czuć słodycz i świeżość. Ten zapach zdecydowanie nie męczy i jest totalnie uroczy. Cóż, uwielbiam. Być może woda toaletowa Chanel Chance Eau Tendre jest bardziej wiosenna i letnia, ale i tak będzie towarzyszyła mi tej jesieni i zimy. Bo tak. Bo nie chcę podążać za jakimś schematem. Ten zapach dobrze mi leży na sercu i chcę, żeby towarzyszył mi każdego dnia i kojarzył się ze szczęściem, które właśnie przeżywam. Trwałość jest przyzwoita - jak na EDT. U mnie perfumy są wyczuwalne na skórze przez około 5-6 godzin. Projekcja raczej średnia i szczerze mówiąc mnie to odpowiada, bo nie lubię "dzielić się" z otoczeniem zapachem który noszę. Polecam romantycznym, spokojnym i może też trochę niespokojnym duszom :)
  • 7 maja 2023 o 22:34
    Ideał na wiosnę/lato
    Jestem miłośniczką zapachów ciężkich, wieczorowych, zimowych. Jednak w ciepłe i słoneczne dni zapach intensywny może zakręcić w głowie. Szukałam czegoś na wiosenne i letnie spacery, delikatnego nie słodkiego i nie kwaśnego. Wiele zapachów lekkich pasuje bardziej do nastolatek lub młodych kobiet, a ja szukałam czegoś dla kobiety 30+. I znalazłam. Chanel chance - wybór idealny. Wybijający się grejpfrut, przenikający go jaśmin i budujący podstawę słodki ale nie ciężki cedr. Zapach lekki, nie duszący, delikatnie słodki, ale nie ulepek. Ma niestety dwie wady - jego lekkość i delikatność sprawia, że jest mało wyczuwalny, a szkoda, ponieważ jest przepiękny, ponadto jego wysoka cena nie zachęca do "poprawiania zapachu" kilka razy dziennie.
    Zalety:
    • delikatny
    • idealne wyważenie słodkości
    • zapach typowo kobiecy nie dziewczęcy
    Wady:
    • słabo wyczuwalny
    • wysoka cena w szczególności w połączeniu z ilością perfum, które trzeba użyć by było je czuć
  • 12 kwietnia 2023 o 22:56
    Najładniejszy zapach Chanel
    Najlepszy zapach od Chanel. Delikatny, kwiatowy, bardzo kobiecy i zmysłowy. Wydajny i trwały. Dobry na kazdą porę dnia i roku, szczególnie polecam na wiosnę i lato. Cena wysoka, ale warto wypróbować.
    Zalety:
    • piekny zapach,
    • wydajność,
    • trwałość,
    • opakowanie.
    Wady:
    • wysoka cena