Wody toaletowe damskie

Jean Paul Gaultier Ma Dame EDT

Jean Paul Gaultier MaDame Woman Woda toaletowa 30ml spray

Nasi użytkownicy zostawili 34 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Dinulka
    8 stycznia 2019 o 15:21
    okropne
    Ma Dame to moja trauma perfumowa, flakon stoi u mnie od kilku lat i nijak się nie umiem przekonać do niego. Ma w sobie irytującą nutę wiodącą, dla mnie mocno syntetyczną, wręcz plastikową. Czuję nieznaną substancję pomieszaną z pomarańczą i sztucznym słodzikiem. To coś, czego nie umiem 'przełknąć', odrzuca mnie wręcz i drażni. Dla mnie Ma Dame jest zwyczajnie dziwny, kojarzy mi się przez to z Alienem T. Muglera, choć składniki zgoła inne.
    • Flakon
  • 10 września 2013 o 12:46
    Cytrusowe na lato
    Perfumy zamknięte w prostej acz gustownej butelce. Kolory pomarańczu i różu kojarzyc by się mogły zdecydowanie z zapachem słodkim, ciepłym, kwiatowym ale delikatnym, nie przesadnym. Tu jednak Gaultier nas zaskakuje. Perfumy pomimo składu są dla mnie zdecydowanie cytrusowe. Znając zapach flakon kojarze dokładnie z różowym grapefruitem. Są to perfumy idealne na upalne dni, dla osob aktywnych. Zapach chłodny, orzeżwiający. Perfum nie kupiłabym z uwagi na chęć odkrywania nowości, nie uwiodły mnie na tyle by powrocic do nich. Używam tego produktu od: 2,3 roku Ilość zużytych opakowań: 1x100ml
    Katefit
    7 sierpnia 2013 o 19:59
    clubbing
    Mam edt 50ml made in France. Ciekawa słodka kompozycja... Czuć wyraźnie różę pomieszaną z grenadyną, mocno likierowo-drinkowo, jest tez cytrusek, w tym przypadku pomarańcza, ale czuć ją cytrusowo-cytrynowo. Bardzo, bardzo trwały zapach, utrzymuje się na skórze. Łagodnieje z czasem, ale nadal czuć tę samą nutę, więc nie ewoluuje bardzo. Raczej to nie jest rockandrollowa młoda kobieta, ale na pewno w clubie, neonowe światła, raczej dziewczę odstrzelone niezłe w tym clubie, króciutka mini, mocny makijaż, laska z drinkiem w dłoni typu campari.Takie mam skojarzenia, wyobrażenia. Dostałam perfumy w prezencie. Hmm... Może odmładzać, ciut noszony czasami. Powoli go zużyję, polecam do wypróbowania.
  • 1 czerwca 2013 o 19:47
    o nieeee
    Zapach wg mnie mega syntetczyny, męczący, tani. Straganowy, bazarowy koszmarek. Do tego trwały, przez co mega cierpiałam wiele razy. Liczyłam, że się do niego przyzwyczaję, polubię, cokolwiek. Niestety, nie było mi to dane. Zapach totalnie mnie przygniatający. Używam tego produktu od: miesiąca, ale się pozbyłam Ilość zużytych opakowań: jedno niecałe, obecnie już nie u mnie
  • 24 kwietnia 2013 o 9:24
    Niesamowite...
    Używałam tych perfum kilka razy w życiu,ale to tylko i wyłącznie z tego powodu że lubię próbować nowości.Mogłabym nimi pachnieć cały czas... Perfumy są piękne,zakochałam się w tym zapachu od razu.Są niesamowicie oryginalne,ciężko znaleźć drugie perfumy,które byłyby choć w połowie podobne do tych. Zapach szalenie zmysłowy.Każdej kobiecie dodaje nutkę seksapilu. Co najważniejsze!Zapach mocny,bardzo wyczuwalny.Bardzo trwały.Kiedy nimi pachniałam,non stop słyszałam pytania : "co to za piękny zapach?", "jakich perfum używasz".Praktycznie każdy zwracał na nie uwagę. Zdecydowanie najlepsze z najlepszych. Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 4 flakony po 50 ml