Wody toaletowe damskie

Kate Moss Velvet Hour EDT

Nasi użytkownicy zostawili 48 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 10 września 2017 o 22:41
    Lubiłam.
    Kolejny zapach Kate Moss, którego zużyłam kilka buteleczek, gdy jeszcze byłam młodą dziewuszką, nie mogącą sobie pozwolić na drogie perfumy. Te sa zdecydowanie wieczorno-nocne, randkowe... Ciepły, lekko kadzidlany zapach otula na długie godziny, a ubrania na kilka dni. Szafa pachnie słodkością.... Zużyłam dwie buteleczki po 30 ml i bardzo byłam zdruzgotana, gdy nie mogłam juz nigdzie kupic nastepnych. Lubiłam. Polecam.
    W perfumerii
    louv
    5 kwietnia 2015 o 17:00
    Zamszowa etiuda
    Ewidentnie nieaksamitna, lekko irysowa etiuda na temat zamszu okraszonego kadzidłem. Nie ma tajemnic, nie ma półmroku światłocieniem malowanego, jest tęsknota podszyta przeczuciem ukrytego piękna... Velvet Hour ma potencjał, niewykorzystany niestety. Jest zbyt płaski i przewidywalny, dość suchy (co akurat w nim cenię), konsekwentnie skomponowany od początku do końca. Na mnie bliskoskórny - ale czyż nie taki jest aksamit? - całkiem trwały jak na edt. Opakowanie niestety kiczowate. Cena nieprzystająca do jakości, szczególnie teraz, gdy trudno go zdobyć... Używam tego produktu od: testy Ilość zużytych opakowań: testy
  • 31 stycznia 2014 o 18:00
    podoba mi się
    Zapach nie od razu przypadł mi do gustu.Dopiero później się do niego przekonałam. Ma miły lekko korzenny i słodki zapach. Podoba mi się jego buteleczka. Niestety zapach zbyt krótko się utrzymuje,co jest jego wadą. Ogólnie całkiem przyzwoity kosmetyk:) Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: jedno niecałe
  • 1 sierpnia 2013 o 21:38
    Niezwykły ale ulotny
    Zapach przypadł mi do gustu od pierwszego użycia. Pachnie orientalnie, troszkę jak kadzidła. Niestety- został trafnie nazwany Velvet HOUR- ponieważ już po godzinie ciężko go wyczuć. Do tego dochodzi wygórowana cena, bo jest już rzadko dostępny, a za jego cenę można już znaleźć coś bardziej trwałego. Plus za ciekawy flakonik. Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: 20 ml
  • 15 sierpnia 2012 o 15:56
    miłość nie od pierwszego wejrzenia
    Perfumy dostałam w prezencie. Pierwsza moja reakcja była taka, że to chyba nie do końca mój zapach... ale po kilku minutach zaczęłam zmieniać zdanie ;) Wg mnie zapach ładnie ewoluuje na skórze - z upływem czasu wyczuwalne są kolejne nuty. Jest to raczej ciężki, taki "kadzidlany" zapach, mam wrażenie, że przeznaczony dla kobiet a nie dla nastolatek ;) Plus za bardzo ładne opakowanie i trwałość perfum. Jedną gwiazdkę odejmuję za to, że jest to zapach raczej sezonowy - wg mnie głównie na wieczór i nie na lato.