Wody toaletowe damskie

Police The Sinner EDT

• 31 lipca 2018 o 15:45
    Mile zaskoczona
    Kupiłam przy okazji na promocji w Rossmanie. Nawet nie spodziewałam się, że tak pozytywnie mnie ten zapach zaskoczy! Nie ukrywam, że ich wygląd mnie zniechęcał, takie różowe i dość tandetne opakowanie... Ale po pierwszym użyciu mega zaskoczenie! na plus ! Zapach fajnie rozwija się na skórze. Na początku są bardzo intensywne, ale z czasem nabierają owocowej lekkości. Dla mnie super :) Zaskoczyła mnie również trwałość tego zapachu. U mnie The sinner się sprawdził, mimo początkowej niechęci.
    • trwałość
  • 7 czerwca 2018 o 12:36
    Dla subtelnej i zdecydowanej kobiety
    Perfumy dość ciężkie kwiatowo-orientalne i intensywne.Uwodzicielski zapach ,który wprowadza w obłęd. Długo się utrzymują na ciele i ubraniach,póki nie wypiore bluzki zawsze zapach jest na ubraniu. Na pewno nie jest to zapach na cieple dni. Polecam ze względu na wydajność i trwałość
    Zalety:
    • trwałość
  • 16 marca 2018 o 14:07
    Intensywny
    Jednen z moich ulubionych perfum . Bardzo intensywny i słodki. Pokusiła bym się określenie że nawet duszący.ja lubię akurat takie nuty zapachowe i intensywność. Niestety dla niektórych osób ten zapach jest wręcz nie do wytrzymania np dla mojego męża :-)Bardzo trwały. I bardzo wydajny . A opakowanie zachęca do zakupu
    Zalety:
    • Wytrzymałość i wydajność
    Wady:
    • Duszący zapach
  • 7 marca 2018 o 19:59
    ten grzech jest główny i piekłu równy
    Usłyszałam od kilku koleżanek , że ten zapach to tańsza alternatywa Aliena...Powiem tylko , że jak jeszcze raz usłyszę takie coś od jakieś koleżanki to będą to jej ostatnie chwile spędzone w moim towarzystwie , a może i nawet ostatnie chwile na świecie :D A czemu tak uważam ? Otóż jaśmin w Alienie jest magiczny ciężki , lepki i pudrowy ale piękny i upajający a co najlepsze on ma klasę , tego Alienowego jaśminu nie nosimy my to on pozwala się nosić nam- a ten w grzeszniku po prostu nie da się nosić. Jest gryzący , jak sweter na święta od babuni który trzymamy na dnie szafy , ale wyciągamy jak babcia ma przyjść co by tylko jej w żaden sposób nie urazić. Płaski , chemiczny gorzkawy duszący jak boa dusiciel no po prostu nie. Co najgorsze cały cas go czuć W początkowej fazie towarzyszy mu kwaśne zielone jabłko , w bazie natomiast uwala się na nim toporna niczym kłoda okurzona paczula. I nawet śmietankowa wanilia i ciepłe piżmo tego zapachu nie ratują Tak on jest grzesznikiem , grzechem , siłą nieczystą a wszystko za karę bo niegodny nazwania kopia Aliena jest ot co Flakon miałby i może swój urok- no grzesznik czyli w kajdany i do paki , ale te kajdanki są fuksowe , więc wiadomo gdzie się używa fuksowych pluszanych kajdanków- gdyby to był zapach fizyczny jak Reveal to jeszcze bym zrozumiała, ale nie wyobrażam sobie , żadnej formy bliskości z tym zapachem- no chyba , że używamy go by spławić natrętnego adoratora , który nie zareagował odpowiednio , gdy na pytanie ''Co musze mieć żeby Cię poderwać?" odpowiesz czarująco''Paralizator''- to wtedy Sinner jest uzasadniony Inaczej nie , no po prostu nie. Nie moje grzechy , nie mój jaśmin , nie moja bajka dla dorosłych..
    Zalety:
    Wady:
    • nie mój typ zapachu
    • flakon
  • 7 marca 2018 o 18:14
    Ma charakter
    Zapach nie należy do słodkich, oklepanych. Jest całkowicie inny, niż moje poprzednie wybory. Silny, charakterystyczny, odważny. Nadaje się na co dzień jak i na wielkie wyjścia. Lubię go nosić, choć nie należy do tych długo utrzymujących się na skórze. Buteleczka jest dość dziwna, ale spójna z zapachem. Polecam dla osób, które lubią mocne aromaty :)
    Zalety:
    • zapach, zapach, zapach
    • ciekawa buteleczka
    Wady:
    • mógłby być bardziej trwały