Samoopalacze do twarzy

Clarins Delicious Self Tanning Cream with Unsaponifiables of Cocoa Krem samoopalający do twarzy i ciała z dodatkiem masła kakaowego

Clarins Delicious Self Tanning Cream Samoopalacz W Kremie Do Ciala 125ml

domini2
    11 lipca 2014 o 12:32
    Wart swojej ceny
    Świetny produkt zasługujący na maksymalną ilość gwiazdek. Jest: - nie zostawia smug - daje efekt naturalnej opalenizny - jest wydajny, wystarczy niewielka ilość na skórze - uniwerslany: stosuję go na ciało i twarz - delikatny, nie podrażnia, nie zapycha - bardzo dobrze się wchałania - ma brązowy kolor, co ułatwia aplikację - przyjemnie pachnie Daje mi wszystko to, czego oczekuję od samoopalacza. Jest szybki, sprawny w obsłudze, bez przykrych niespodzianek. (Nie wiem dlaczego w opisie produktu jest napisane że wersja limitowana na 2008r., ja go używam od 2012 i ciągle jest dostępny w perfumeriach)
    xnika
    7 lipca 2014 o 12:56
    Przyjemny
    Podczas wakacji, opalam tylko ciało, nigdy twarzy. Przez cały rok na twarzy mam filtr, a latem stosuję podkład Shiseido sun który ma filtr 30. Żeby jednak twarz się nie odróżniała od ciała stosuję samoopalacze, wypróbowałam już wiele. Do tej pory moim nr 1, jest Dior. Jeśli chodzi o ten samoopalacz, to dostałam próbki, w sumie ok 30ml, co pozwoliło mi go testować przez kilka miesięcy, ponieważ na twarz, dwa razy w tyg aż tak dużo nie potrzeba. Samoopalacz ma delikatną konsystencję, w kolorze brązowym, bardzo przyjemnie pachnie, co dla mnie jest ważne Łatwo sie go rozsmarowuje, Nie pozostawia plam ani smug, Nadaje delikatny kolor, ciężko o nałożenie za dużo. Jest bardzo wydajny, nie powoduje uczulenia nie wysypują sie po nim żadne niespodzianki. Jednak czego mi w nim brakuje to tego efektu wow, jaki mam u Diora. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: próbki, w tubkach ok 30ml
  • 21 maja 2014 o 9:18
    Wydaje się być całkiem ok
    Opalam się od szyi w dół- twarz zawsze zasłaniam, w związku z czym wyglądam latem jak manekin ze źle dopasowaną głową ;) W tym roku postanowiłam coś z tym wreszcie zrobić, ale bardzo bałam się samoopalaczy, bo wystarczy, że zmienię swój codzienny krem na jakiś bardziej nawilżający i już mam wysypaną twarz. Wyobraziłam więc sobie jaki wysyp będzie jak użyję czegoś nieodpowiedniego samoopalającego. W Douglasie dostałam próbkę Clarinsa, pani sprzedawczyni była hojna i dała mi ilość wystarczającą na bardzo porządne testy. Dzisiaj jestem po trzecim użyciu (używam 2 razy w tygodniu) i póki co jestem zadowolona. Opalenizna nie jest mocna (ale nakładałam krem bardzo oszczędnie, bo bałam się plam), troszkę żółta, ale nie jakoś tragicznie. Wyrównała mi się nieco różnica w kolorze między twarzą a resztą ciała i o to właśnie mi chodziło. Śmierdzi okropnie, ale to żadna niespodzianka przecież. Po nałożeniu twarz jest tłusta i nieprzyjemna, więc w grę wchodzi tylko aplikacja przed pójściem spać. Wysypu na twarzy nie ma, ale za jakieś dwa tygodnie dopiszę do recenzji uwagi dotyczące ewentualnego zapychania. Jak na razie jest ok i jestem skłonna kupić opakowanie jak tylko wykończę próbkę. Edit 11.07.2014: kupiłam wielkie opakowanie, używam 3 razy w tygodniu na twarz, ani jeden pryszcz się nie pojawił, więc jest ok. Za to dokładam mu pół gwiazdki.
  • 23 lutego 2014 o 11:34
    Na razie najlepszy
    Na razie to najlepszy samoopalacz do ciała. Mam wersję z brązowym kremem, który na skórze i tak jest niewidoczny. Jeśli to miało ułatwiać aplikację, to nie widać go. Samopalacz ma bardzo gęstą konsystencję. Na skórze zanim się wchłonie, pozostawia tłustą powłokę. Jedyny minus brudzi ubrania. Stosuję go zawsze na wieczór, wiec potem ubieram moją piżamkę, którą może wybrudzić. Spiera się bez najmniejszego problemu. Ma ładny zapach, rano tylko minimalnie czuję samoopalaczowy smrodek. Już po jednej aplikacji widać kolor, kolejne potęgują go. Opalenizna jest ładna, naturalna bez pomarańczowych akcentów. Jednym słowem bardzo lubię ten samoopalacz.
    cora
    4 listopada 2012 o 12:26
    Na razie najlepszy samoopalacz, mimo wszystko;)
    Samoopalacz Clarins\\\\\\\'a kupiłam późnym latem, wkurzona na wszystkie tańsze produkty samoopalające. To była decyzja niełatwa, ze względu na wysoką cenę produktu, poza tym nie wiedziałam, czy wybrać wersję kremową- koloryzowaną, czy białą w musie. Kupiłam więc wersję kremową/kolorową. Niestety, kolor nie wyróżnia się na skórze, nie widać go, więc ułatwienie w aplikacji żadne;) Konsystencja jest bardzo gęsta, niestety, krem to krem i ciężko się wchłaniał w skórę, która nie jest sucha, lecz raczej normalna. Zapach jest intensywny, ale nie jest brzydki, nawet po kilku godzinach, kiedy samoopalacze lubią się naprawdę "rozwijać". Znośny ten zapach. Cena wysoka:/ To wszystko jestem jednak w stanie przeżyć, ponieważ kolor i efekt bardzo mi się podoba. Opalenizna jest trwała, elegancka, równomierna, jasnobrązowa. Najlepiej aplikować na dokładnie wypilingowaną skórę, bez resztek poprzednich zabiegów samoopalających, wtedy opalenizna jest chyba idealna. Kosmetyk jest bardzo wydajny:) Kupię jeszcze, ale jestem dopiero w połowie opakowania, więc nastąpi to nieprędko. Ale kupię raczej wersję w musie, może szybciej będzie się wchłaniać. Edit: skończyłam opakowanie, dziś 17.03.13, przyznam, że kosmetyk baaardzo wydajny. Ale niestety muszę Was ostrzec, że zapach skóry po aktywizacji składników samoopalających jest bardzo nieładny i intensywny- prysznic z pachnącym żelem niezbędny. Używam tego produktu od: 3 mies. Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1