Kremy na dzień

Filorga Iso-Structure Krem ujędrniający na dzień

Kamlisa
    16 listopada 2011 o 19:03
    może być
    To mój kolejny krem filorgi, tym razem w wersji miniaturowej po 15 ml. wychodzi taniej, bo standardowe pudełko jest drogie. Krem jest przyjemny, choc znam lepsze - mnie z wersji masełkowych bardziej podchodza kosmetyki decleora...Jest gesty, naprawde do skrobania, chociaz nie jest tłusty. uzywam go na noc, ale na dzien tez sie sprawdza - wbrew konsystencji - wchlania sie szybko, nie natłuszcza i nie nabłyszcza skóry. nie trenowałam go z makijazem, ale nigdy mi sie nie wałkował, czego bardzo nie lubie. zapach delikatny, podobny do iso-age. Czy ujedrnia...? Nie mam pojecia, przeciez tego nie sprawdze ;) Osobiscie wolałabym by był kremem bardziej odzywczym, by zostawiał wyrazny film, ale to juz moja dywagacja - ostatecznie to ma byc krem na dzien...Niemniej za to daje mu tylko 3,5 * Używam tego produktu od: ponad 1,5 miesiaca Ilość zużytych opakowań: 30 ml
    musscat
    7 lipca 2009 o 16:17
    *** z plusem ! :)
    To już mój drugi krem Filorgi, ale w porównaniu do Iso-age wypadł blado. Nie odpowiadała mi masełkowa konsystencja ani to, że krem zamiast się wchłaniać całkowicie pozostawiał na skórze taki silikonowy film, który owszem optycznie ładnie napinał skórę, zmniejszał pory i wygładzał, ale trochę zapychał i podczas wykonywania makijażu lubił się zrolować :( a to ZAWSZE dyskwalifikuje krem w moich oczach, bo nie mam czasu na zmywanie niewykonanego makijażu, ponowna aplikacje kremu itd. Efekt ujędrnienia raczej niewidoczny gołym okiem, bo na to potrzeba czasu. Krem dobrze nawilża skórę i dba o nią właściwie od rana do wieczornego demakijażu. Mimo tego, że klimatyzacja w pracy i w samochodzie chodzi pełna parą nie pojawia się dyskomfort suchej i napiętej skóry. Co dla mnie, wiecznej suchotnicy jest bardzo ważne. Na lato wydaje mi się zbyt gęsty, chciałabym wrócić do niego zimą. Na razie oceniam go na *** z plusem, głównie za brak współpracy z moim podkładem :) Używam tego produktu od:ponad miesiąc Ilość zużytych opakowań:1
    agaschm
    16 czerwca 2009 o 10:09
    świetna skóra
    Bardzo fajnie ujędrnia i odbudowuje skórę. Wydajny i starcza na długo. Byłam zadowolona. Uważam, że wrto go stosować raz w roku abu utrzymać efekt dobrze ujędrnionej skóry. Używam tego produktu od: 1,5 roku Ilość zużytych opakowań: 2
  • 10 czerwca 2009 o 18:46
    dobry ale bez rewelacji
    Nie mam większych zastrzeżeń, ale też po zużyciu jednego słiczka nie widzę żadnych spektakularnych efektów. Dobrze nawilża, sprawdza się pod makijaż. Używam tego produktu od:rok Ilość zużytych opakowań: 1

Zobacz także inne Kremy na dzień