Kremy na dzień

Vichy Neovadiol, Perimenopauza, Redensifying Revitalizing Day Cream Przed menopauzą, Ujędrniający krem na dzień do skóry suchej

Vichy Neovadiol Przed Menopauzą
e-ZikoApteka.pl
Vichy Neovadiol During Menopause wygładzający i ujędrniający krem na dzień do skóry suchej 50 ml

• 8 marca 2023 o 17:37
    Strzał w dziesiątkę
    Poszukiwałam od długiego czasu produktu, który będzie nawilżał moją skórę a jednocześnie nie będzie zapychał porów. Ten krem idealnie trafił w moje gusta, po paru zastosowaniach zaczęłam widzieć efekty, skóra zaczęła bardziej błyszczeć, drobne zmarszczyli przestały być widoczne. Krem ma przyjemną gęstą konsystencję, idealnie nadaje się do pielęgnacji wieczornej. Jego zapach jest bardzo delikatny, wręcz niewyczuwalny.
  • 1 marca 2023 o 23:00
    Wielozadaniowość
    Używa od:próbka
    Krem jest zamknięty w szklanym słoiczku, zakręconym plastikową nakrętką, zapach jest delikatny i przyjemny. Krem jest lekko rozświetlający, szybko się wchłania. Mam skórę mieszaną, ale łatwo się przesusza i jest skłonna do podrażnieniu. Dobrze odżywia skórę. Poprawiła mi się bardzo cerą, zmarszczki są wyraźnie mniejsze, pory też są mniej widoczne, nie mam uczucia napięcia i suchości skóry. Krem lekko rozświetla skórę, dzięki temu skóra wygląda świetnie.
  • 1 marca 2023 o 20:27
    Krem ujedrniający
    Po dłuższym czasie stosowania kremu zauważyłam, że moja skóra twarzy stała się jędrna, jakby bardziej napięta. Nie zrobiłam zdjeć przed i po użyciu kremu, ale wydaje mi się, że nowe, drobne zmarszczki, które zaczęły pojawiać się na mojej twarzy nie powiększyły się, a wręcz delikatnie się zmniejszyły
  • 1 marca 2023 o 0:43
    Zwykły drogi krem nawilżający
    Krem oczywiście nie zwiększa gęstości skory ani nie poprawia owalu twarz. Nie ma takiej opcji aby krem nawilżający miał takie działanie. Od tego są lasery i operacje plastyczne ;) Krem redukuje zmarszczki wynikające z przesuszenia/odwodnienia poprzez nawilżenie skóry. A także zwiększa jędrność poprzez nawilżenie. Nie jest to jednak nic specjalnego. Każdy krem tak robi. Sam krem jest dość bogaty, ale nie tłusty. Ma satynowe lekko błyszczące wykończenie. Na dzień raczej tylko dla skór suchych i normalnych. Zostawia ochronna warstwę, która jest lekka i nietłusta. Przyjemny ale bez rewelacji. Krem ok ale nie polecę bo niczym się nie wyróżnia i jest drogi.
  • 27 lutego 2023 o 23:10
    Polecam. Jest świetny!
    Mam 50-lat i wrażliwą, alergiczną cerę, skłonną do podrażnień. Opakowanie kremu to piękny, szklany słoiczek. Konsystencja kremu jest gęsta, treściwa, chociaż rozprowadza się na twarzy przyjemnie i gładko, a w zetknięciu ze skórą kosmetyk staje się aksamitny, doskonale się wchłania, pozostawia na skórze satynowe wykończenie, nie zapycha skóry. Bardzo lubię ten efekt, spotykany również w innych kremach vichy. Krem pięknie pachnie, zapach utrzymuje się chwilę na skórze. W składzie kremu jest wiele cudownych składników. Kosmetyk jest bardzo wydajny. Stosowałam krem regularnie, codziennie. Co bardzo ważne - nie podrażnił, ani nie uczulił mojej wrażliwej cery. Krem nie zawiera filtrów SPF, co w porannym pośpiechu ma dla mnie duże znaczenie. Moim zdaniem krem dobrze nawilża i napina skórę, na pewno nie jest tłusty, nie klei się. Uważam, że wygładza skórę – skóra jest w zdecydowanie lepszej kondycji, staje się miękka, delikatna, jędrniejsza, przyjemna w dotyku. Zmarszczki stają się zredukowane, a owal twarzy wyraźnie poprawiony. Krem poprawia gęstość skóry, fajnie uwydatnia rysy twarzy.