Kremy na dzień

L'Oreal Paris Age Perfect Cell Renew, Revitalizing Cream SPF 30 Rewitalizujący krem na dzień

Loreal Age Perfect Cell Renew Krem na Dzień SPF30
L'Oréal Paris Age Perfect Cell Renew

• 19 marca 2025 o 15:05
    Tym razem podziękuję!
    Lubię produkty L’oreal i chętnie po nie sięgam , zwłaszcza, że zawsze po ich użyciu jestem zadowolona z efektów. Tym razem pielęgnacja miała być połączona z ochroną przeciwsłoneczną i niestety nie do końca odpowiadała mojej skórze. Opakowanie- ciemny, szklany, bardzo elegancki słoiczek z nakrętką . Konsystencja- kremowa, gęsta. Kolor- delikatnie pomarańczowy , Zapach - perfumowany, delikatny, przyjemny . Krem przeznaczony do stosowania na dzień okazał się niezłym „tłuścioszkiem” . Aplikacja wprawdzie wyglądała bezproblemowo, bo krem dobrze rozprowadzał się na skórze i szybko wchłaniał , ale przyzwyczajona do lekkich kremów dziennych miałam w czasie stosowania mieszane odczucia. W zasadzie do dwóch godzin po zastosowaniu i nałożeniu makijażu wszystko wyglądało bezproblemowo, niestety po pewnym czasie krem zaczął się rolować, co spowodowało dyskomfort i mus w poprawie makijażu. Próbowałam stosować mniej kremu i nie nakładać podkładu, ale efekt był cały czas ten sam . Tym razem powiem produktowi nie , bo wprawdzie moja mieszana , dojrzała skóra była gładka, przyjemna w dotyku po aplikacji , ale już po pewnym czasie wymagała odświeżenia skóry i demakijażu.
    Zalety:
    • ładne opakowanie
    • przyjemny zapach
    • spf 30
    Wady:
    • produkt roluje się na skórze
  • 18 maja 2023 o 22:41
    Jest super! Kupię ponownie!
    ????Moje odczucia [ skóra mieszana ze skłonnościami do zapychania] Krem używałam ok miesiąc i już teraz wiem że produkt kupie ponownie. Moja cera jest kapryśna jednak po użyciu tego kemu dłuższy czas nic się z nią złego nie działo wręcz byłam zaskoczona w pozytywny sposób. Krem nadaje się pod makijaż jednak musi się wchłonąć całkowicie ponieważ może to działać w sposób negatywy na podkład zdarzyło się ze się zrolował gdy za wcześniej nakładałam podkład,
    Zalety:
    • opakowanie solidne, szklane
    • produkt gęsty, treściwy
    • nadaje się pod makijaż jednak musi się dłużej wchłonąć
    • skóra nawilżona i rozświetlona
    • nie zapycha, spłycenie zmarszczek
    • zapach nie drażniący, lekki
    Wady:
    • mógłby być bardziej nawilżający
  • 8 maja 2023 o 12:23
    Złotko
    Krem sprawdził się u mnie przy cerze mieszanej bardzo dobrze. Konsystencja wydaje się dość ciężka ale krem szybko się wchłania nie pozostawiając tłustej warstwy. Plus za SPF, zapach dość intensywny ale to kwestia gustu. Ja używam go razem z serum i zauważyłam poprawę jędrności skóry, głównie wokół oczu i na czole. Polecam go każdemu po 35 roku życia.
    • szybkie wchłanianie
  • 19 stycznia 2023 o 15:43
    Świetny krem
    Mam skórę suchą, dojrzałą oraz wrażliwą i ten krem sprawdza się u mnie w 100%. Po użyciu skóra jest od razu gładsza i w moim przypadku odczuwalna jest ulga, krem nosi się komfortowo. Czasami na niego używam jeszcze kremu BB z Misshy. Mam drugie opakowanie i na pewno kupię następne, ponieważ używanie tego kremu to dla nie ogromna przyjemność. Dodatkowy plus też za SPF 30, który uważam o tej porze roku jest wystarczający. Używam już od jakiegoś czasu i jakość mojej skóry się poprawiła. Warto kupić krem, a w promocji można znaleźć do w bardzo przyjemnej cenie.
  • 4 grudnia 2022 o 16:38
    Bogata zawartość słoiczka
    Nie dość że samo opakowanie wygląda ekskluzywne to jego zawartość jest bardzo bogata. Szklany słoiczek w kolorze czarno-zlotym kryje krem o idealnej konsystencji. Niby jest lekka ale bardzo treściwa. Szybko się wchłania, nie jest tlusta i ma przyjemny zapach. Krem zachwycił mnie swoim działaniem. Widoczna jest znaczna poprawa. Skóra jest bardziej jędrna i odżywiona. Jest delikatna w dotyku i wygładzona. Jest zadowolona z produktu pod kątem nawilżenia. Jestem wymagająca pod tym względem, a raczej moja skóra. Krem dobrze radzi sobie z nawilżeniem. Nadaje się pod makijaż, nie zapycha. Fajny na prezent dla najbliższych , ponieważ jest to produkt dobrej jakości. Zachwyca wizualnie i uszczęśliwia swoją skutecznością.