Wody perfumowane damskie

Max Mara Kashmina Touch EDP

Nasi użytkownicy zostawili 28 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 30 września 2012 o 19:42
    Uroczy i bezpieczny... ale gdzie ta EDP?
    Bardzo miły zapach, w sam raz na codzień do pracy albo na jogę oraz dla osób, które nie przepadają za typowymi perfumami - tzn. tym, co się kojarzy z tym słowem, czyli porządnym, silnym, upiększającym zapachem jak mocna szminka. No właśnie, Kashmina to EDP, a zachowuje się, jakby była EDT albo i mniej... Trzeba psikać co najmniej 4 razy, by poczuć coś od siebie, a najlepiej jakieś 10 razy, by czuć porządnie. Drzewna kompozycja (bardziej wdzięczna, dziewczęca niż Tam Dao), trochę też jak dla mnie skórzana, nie ma żadnej denerwującej nuty, spokojna, neutralna - i urocza w tej neutralności, nienachalna, lecz z prawdziwą klasą - w porównaniu do większości popularnych dziś zapachów w popularnych perfumeriach. Nie wiem, czy kupię ponownie, bo jakiś totalnie obłędny zapach to nie jest, ale... coś w sobie ma, piękna w nienachalny sposób, jak subtelna kobieta. Bardzo miło zlewa się z naturalnym zapachem skóry i z przyjemnością od czasu do czasu użyję. Nazwa bardzo ładnie pasuje do zapachu. Im częściej jej używam, tym bardziej mnie pociąga. Bardzo udana kompozycja! Używam tego produktu od: 2,5 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie odlewki 10 ml
  • 5 lipca 2012 o 15:20
    Bezpieczny i neutralny "fail-safe perfume"
    Perfumy, których używam, gdy potrzebuję pachnąć naturalnie i neutralnie, lub pogoda nie pozwala na zapach bardziej zdecydowany a klasyczne letnie cytrusowe świeżaki są zbyt irytujące. Przy zbyt częstym używaniu (np. codziennie przez miesiąc) - nudzą się na podobny okres czasu, wracam do nich nie z tęsknoty a z zaufania. Nie zauważyłam "pojawiania się i znikania" zapachu, ale na mojej skórze większość perfum trzyma się chyba trochę dłużej. Używam tego produktu od: ponad dwóch lat Ilość zużytych opakowań: 1 x 90ml
    amei
    17 lutego 2012 o 17:52
    Mmmm:)
    Ten zapach naprawde jest piękny, szkoda tylko ze ma tak marną jakosc. Ciepły, łagodny, otulajacy- to prawda co pisza moje poprzedniczki. Zaskakujaca poczatkowa świeża cytryna bardzo szybko znika, tak jak niestety cały zapach...a szkoda. Kashmina jest tak...tak na nadgarstek dla wlasnej przyjemnosci:) Używam tego produktu od: 3 lata Ilość zużytych opakowań: 0,5
    paaulaW
    14 stycznia 2012 o 1:59
    jak Chanel no.5 dla Marylin
    Szukając "swoich" perfum, poprosiłam o poradę koleżankę, która według mnie zapachy ma w jednym palcu. Kiedy podałam jej swoje preferencje zapachowe, stwierdziła, że Kashmina mi się spodoba. Toteż kiedy kilka dni później zobaczyłam tę wodę w super promocji w drogerii, natychmiast stałam się jej posiadaczką i ... niewolniczką! To najcieplejszy, najcudowniejszy zapach, jakiego kiedykolwiek używałam. Daje mi poczucie wyjątkowości, bezpieczeństwa. Pachnie lasem, ciepłym swetrem i kominkiem... złotym brązem, trochę skórą, jakby mchem... Dla mnie jest magiczny! Często, niczym MM swą "chanelką", otulam się tym zapachem do snu. Bo gwaramtuje mi on cudownie spokojną noc z pięknymi snami :)
  • 29 maja 2011 o 19:33
    cielesna arkadia
    Nieziemsko kadzidlany zapach przenosi mnie do Arkadii w której króluje piżmo i delikatne cytrusy... Z początku mocna i cielesna, w złotej koronie, inspirująca zmysły po czasie zwiewna z lekką słodyczą jak delikatna mgiełka na rozgrzanej plaży... W moim mniemaniu bardzo cielesna i niesamowicie seksowna, szkoda tylko że ucieka szybko ... Mimo wszystko - uwielbiam. Używam tego produktu od: 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie