Wody perfumowane damskie

notino.pl
Ariana Grande Cloud woda perfumowana 30ml
Ariana Grande Cloud
Ariana Grande Cloud Woda perfumowana 50 ml

Nasi użytkownicy zostawili 45 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Hqlena
    1 kwietnia 2025 o 18:37
    Perfumy Ariany Grandę
    Perfumy Ariany Grandę. Akurat te przykuły moją uwagę były to moje pierwsze perfumy z Ariany. Pachną jednocześnie słodko ale i mocno. Mają bardzo ładne opakowanie w kształcie chmury niedość że ładnie pchną to i mają naprawdę bardzo ładne opakowanie na żywo. Nie przekraczają ceny 300zł a pchną i wyglądają jakby były conajmniej za trzy razy większą kwotę. Są długo trwałe. Strasznie polecam
    Zalety:
    • Długo trwale
    • Ślicznie pachną
    • Ładne opakowanie
  • 9 marca 2025 o 14:48
    Ariana Grande Cloud – moje perfumowe uzależnienie!
    To są jedne z najpiękniejszych perfum, jakie kiedykolwiek miałam! Od pierwszego psiknięcia zakochałam się w tym zapachu – jest ciepły, otulający, ale jednocześnie ma w sobie coś lekkiego i uzależniającego. Słodka chmurka, która otacza mnie przez cały dzień! Na początku czuję soczystą lawendę i kremową gruszkę, ale po chwili zapach robi się jeszcze bardziej magiczny – wchodzi ciepłe, lekko kokosowe pralinkowe serce, które pachnie jak najdroższe, luksusowe perfumy. A baza? Cudo! Kaszmir, piżmo i wanilia, które sprawiają, że Cloud jest tak przytulny, jak miękki koc w chłodny dzień. Trwałość? Świetna! Na mojej skórze utrzymuje się cały dzień, a na ubraniach nawet dłużej. Jest wyczuwalny, ale nie przytłaczający – idealny zarówno na co dzień, jak i na wyjątkowe okazje. Uwielbiam to, że jest słodki, ale nie mdły, a jego otulająca aura sprawia, że dostaję mnóstwo komplementów. Dla mnie to zapach, który poprawia humor i dodaje pewności siebie. Jeśli lubisz kremowe, słodkie i nieco luksusowe perfumy, to Cloud jest strzałem w dziesiątkę! Na pewno zostanie ze mną na długo.
  • 20 lutego 2025 o 17:10
    Najlepszy zapach w moim życiu
    Dostałam te perfumy na urodziny rok temu. Kocham go! Jest bardzo słodki, czuć w nim praline. Można by pomyśleć, że będzie za słodki, jednak przez lawendę w składzie nie jest męczący. Powiem więcej, żaden zapach nigdy nie zabrał tylu komplementów. Jeśli chodzi o jego trwałość - na każdej skórze będzie inna w zależności od nawilżenia i pH skóry. Ja osobiście nie mogę narzekać, bo czułam go długo
    Zalety:
    • Piękny, trwały zapach
  • 3 stycznia 2025 o 18:52
    Ulubione
    Są to perfumy zarówno dla kobiet jak i mężczyzn. Przepięknie pachną i długo trzymają. Flakonik jest śliczny i poręczny. Polecam każdemu kto lubi mocne i słodkie zapachy.
    julczx
    29 czerwca 2024 o 11:53
    Gourmandowa chmurka
    Zapach zakupiłam w postaci próbki po usłyszeniu wielu pozytywnych opinii na jego temat. Od razu mi się spodobał, choć nie jest to mój faworyt. Pierwsze co możemy wyczuć to ogromna słodycz bitej śmietany, gruszki,wanilii i praliny. Jeśli chodzi o trwałość - są to ok. 4h. Niestety nie jest to mój zapach ze względu na słodycz,która mnie przytłacza. Jest on raczej blisko skórny,ale wyczuwalny przez otoczenie. Polecam przetestować przed kupnem pełnowymiarowego produktu,ze względu na ogromną słodycz,która nie każdemu przypadnie do gustu.
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie