Wody perfumowane damskie

notino.pl
Ariana Grande Sweet Like Candy woda perfumowana 30 ml
Ariana Grande Sweet Like Candy woda perfumowana 30 ml
Ariana Grande Sweet Like Candy

Nasi użytkownicy zostawili 30 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 4 września 2023 o 12:58
    takie slodkie ze az boli w zeby
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    zapach jest idealna slodycza dlatego dla osob ktore kochaja cukierkowe perfumy to strzal w 10, czyli dla mnie tez :) lekko wyczuwam tam gruszke raz owoce lesne, ale co wazne wyjatkowo zaznaczona jest tam pianka marshmellow, ktora pieknie otula perfum nie dusi, nie meczy mimo slodkosci jest dosyc dobrze wywazony. nie jest zbyt wybitny i mozna go latwo znalezc na ulicy, nie jest wyjatkowy al emi bardzo odpowiada ale trzeba zanzcayc ze po uzyciu od razu czuc mocno alkohol, ktory pozniej na szcezscie wyparowuje calkowicie trwalosc to okolo8h wiec o wile mniej niz cloud, ale i tak dobrze
  • 22 stycznia 2023 o 15:50
    Infantylność w różowej butelce
    Kocham słodkie zapachy i gdy dowiedziałam się o jego istnieniu to koniecznie musiałam go mieć. Flakonik to kula z pomponikiem, szczerze to nie porywa mnie ten design, ale bardziej zależy mi na samym zapachu niż flakonie. Dla mnie flakon tandetny, ale kto co woli. Zapach faktycznie słodki i typowo cukierkowy, ciężko wyróżnić poszczególne nuty. Nie jest to jakoś wyrafinowana kompozycja. Pachnie jak przeciętne perfumy dla nastolatek i zresztą do takiej grupy wiekowej jest kierowany. Pachnie jak bita śmietana, polana karmelem, przysypana cukrem pudrem i jeszcze bogato obsypana różową posypką - tak właśnie kojarzy mi się ten zapach. Zdecydowanie lepiej z nim nie przesadzać, bo może stać się bardzo przytłaczający. Trwałość niestety słaba, do czterech godzin jeszcze go trochę czuć ale później to już w ogóle. Cena wygórowana bo to produkt piosenkarki, lecz niestety jakościowo nie dorównuje.
  • 21 stycznia 2023 o 13:54
    Cóż..
    Kupiłam go, ponieważ bardzo spodobał mi się jego zapach. Lubię takie słodkie zapaszki. Niestety, po 5 minutach nic nie czuć, nawet jeżeli wyleję na siebie połowe tej buteleczki. Ani ja go nie czuje, ani rodzina, znajomi. Dlatego jest mi bardzo przykro, bo gdyby nie to to chodziłabym w nim całymi dniami.
    W perfumerii
  • 29 grudnia 2022 o 23:08
    Zapach bardzo słodki!
    Perfum dostałam na święta. Od tego czasu dosyć często go używam , ponieważ jest bardzo słodki i intensywny. Opakowanie bardzo się niszczy. Zapach utrzymuje się nawet do tygodnia na ubraniach. Jeśli lubisz słodkie perfumy to Ci je polecam!
    Zalety:
    • długo się utrzymuje
    Wady:
    • opakowanie się niszczy
    W perfumerii
  • 9 marca 2022 o 12:00
    Słodkie
    Perfumy na mnie są trwalsze niż ari, jednak jak w wypadku wszystkich zapachów od Ariany nie jest to zniewalająca trwałość. Na początku jednak pozostawiają za sobą ogon, czego nie ma w wypadku ari. Perfumy są bardzo słodkie, czuję głównie owoce, w tle śmietanę i kwiaty, niestety nie wyczuwam pianek, ale każdy czuje co innego. Początkowo są dosyć duszące, ale szybko stają się znośne.
    Zalety:
    • Zapach, kwestia indywidualna - jestem fanką słodkich zapachów, ten jest dosyć mocny, ale nie duszący
    • Zostawia na początku ogon
    • Trwałość lepsza niż u ari
    Wady:
    • Buteleczka - choć ładna, będzie się odrapywać
    • Flakon

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie