Cienie do powiek

Makeup Obsession London Be In LoveWith Eyeshadow Palette Paleta 10 cieni do powiek

Nasi użytkownicy zostawili 21 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 8 sierpnia 2024 o 13:52
    Rewelacja!
    Gdy tylko zobaczyłam paletki Makeup Obsession w Rossmannie postanowiłam jedną z nich zakupić i padło na Be In Love With. Poza kupieniu na początku było mi szkoda jej używać, ale jak już kupiłam to trza było przetestować. W środku znajdują się cudowne kolory, obłędna pigmentacja, do tego piękne opakowanie, no po prostu bajka. Był taki czas, że od samego zakupu malowałam się nimi codziennie, gdyż to była sama przyjemność a pragnę dodać że ekspertem w tym temacie to ja nie jestem i rzadko kiedy malowałam na co dzień się cieniami a w tym przypadku odkąd miałam ta paletę przy każdym makijażu twarzy także był makijaż oczu. Przyznam że jeśli chodzi o cenę to naprawdę nie żałuję. Myślę że jeśli zakupili byśmy ta paletkę w cenie promocyjnej gdzie w Rossmannie na promocji Mega można było ją dostać za 17 zł to już w ogóle jest to mała cena jak za takie cienie w dobrej jakości. Cienie nie osypują się, pięknie się ze sobą blenduja oraz utrzymują się na powiece bardzo długo. Przez cały dzień cienie znajdują się na swoim miejscu i naprawdę pięknie się utrzymują. Nie mam czego się do niej przyczepić. Jest świetnej jakości i naprawdę przekroczyła moje najśmielsze oczekiwania. Jestem zakochana w niej do dziś. Osobiście polecam.
    Zalety:
    • piękne kolory
    • pigmentacja
    • piękne opakowanie
    nkdmko
    8 stycznia 2023 o 13:47
    Krzywdy może nie zrobi, ale miłości nie ma ani dla fanek nudziaków ani dla błysków ;(
    Na mega promocjach w Rossmanie wpadły mi w ręce paletki z tej serii. Jest ich kilka do wyboru w zależności od mocniejszych i bardzo wyrazistych cieni do nudziaków, matów czy błyszczących. Wspomnę, że lubię cienie nuuude, czasami z jakimś błyskiem, ale przeważnie kolory delikatne na co dzień i wybór padł właśnie na tą paletkę .. Był dostępny tester ,sprawdziłam kolory na ręce i ta sprawiła na mnie wrażenie, że super się będzie sprawdzała na co dzień . Tak więc wzięłam! Urzekła mnie szata graficzna. Design pudrowy róż ze złotymi wypukłymi literami. W środku piękne cienie z nazwami (które też brzmią super:D) i bardzo duże, przejrzyste lustereczko które naprawdę jest dobrej jakości, gdyż elegancko i wyraźnie przez nie wszystko widać, tak więc gdzieś w podróży można byłoby z łatwością sobie co nieco poprawić ;). Jednak w domu klapa, totalne rozczarowanie. Mimo pięknej oprawy dla mnie te kolory to bubel straszny . Znajdziemy w niej nudziaki które piękne się prezentują w opakowaniu i 4 cienie błyszczące , oraz cienie o mocniejszych kolorach. No i wszystko pięknie gra - jednak cienie błyszczące są piękne tylko w opakowaniu, gdyż pudrowego różu lub złotego wgl nie widać na powiece, trzeba byłoby może zużyć pół koloru na jedno oko żeby cokolwiek było widać i można było się domyśleć jaki to kolor. O pudrowym różu nawet nie wspomnę bo nie widać go wcale Za to tak się osypują , że pod oczami nie potrzeba nam już rozświetlacza bo uzyskamy go z cieni aż za nadto . Kolory które są nudziakami delikatnymi nawet te brudny róż, łososiowy wychodzi pomarańczowy. Nie ważne że jest tutaj 10 kolorów każdy inny, jak na powiece wychodzi każdy pomarańczowo i jednolicie tylko w mocniejszym bądź słabszym odcieniu. Jedynie kolor biały jest biały! Z tego co dobre to, że kupiłam ją na promocji coś koło 18,19 zł bo gdybym miała dać pełną kwotę za nią to bym się chyba popłakała. Przed zakupem czytałam opinie na temat paletki, są fanki jak i osoby z podobnymi odczuciami do mojego. Jednak jak wiele osób podkreśla i z którymi się zgodzę, nie jest warta swojej ceny. Dla mnie nie wypadł totalny, krzywdy na powiece może nie robi, ale miłości nie ma. Kolory są bardziej imprezowe, okazjonalne niż codzienne. I wszystkie na jedno kopyto. Szata graficzna tak, magnetyczne zamykanie tak, lustereczko tak. Cienie NIE . A płaci się za jakość a nie za wygląd .
    Zalety:
    • Szata i oprawa graficzna paletki,
    • Magnetyczne zamykanie,
    • Przejrzyste lustereczko w środku.
    • Na 10 cieni tylko 1 bały jest super .
    Wady:
    • Cienie błyszczące których nie widać na powiece tylko pod,
    • Bardzo się osypują,
    • Cienie które są bardzo mocne nawet te nudziakowe,
    • Pomimo gamy kolorystycznej 10 kolorów każdy odcień jest taki sam, bardzo nie wiele się różnią ,pomimo nawet chłodnych tonacji.
  • 15 lutego 2022 o 19:17
    Przyzwoita paleta
    Jakość cieni z paletki Makeup Obsession jest wysoka, ale generalnie używałam lepszych cieni. Paletka sama w sobie jest bardzo estetycznie i solidnie wykonana jest z mocnego papieru, zamyka się na silny magnez, a lusterko w środku jest prawdziwym lustrem. Paleta zawiera 10 różnych cieni - 6 matowych i 4 błyszczące/metaliczne. Ich pigmentacja jest na dobrym poziomie. Dobrze się blendują. Mają odpowiednią trwałość. Nie podrażniają oczu. Ich minusem jest to, że są bardzo suche, przez co się osypują. Mimo tej wady ogólnie przy tak niskiej cenie, w jakiej można kupić tę paletkę, jej jakość jest wysoka i warto wypróbować.
    • Pigmentacja
    • Kolory
    • Dobrze się blendują
    • Nie podrażniają oczu
    • Design i solidność wykonania samej palety
    • Lusterko
    Wady:
    • Są bardzo, bardzo suche
    • Trochę się osypują
    wojenn
    16 listopada 2021 o 20:23
    Całkiem, całkiem
    Paletka świetna dla młodych i początkujących jeżeli chodzi o makijaż. Kolory wspaniałe, idealne na co dzień, pigmentacja zadziwiająco dobra. Dawno nie miałam paletki w której korzystałabym z wszystkich kolorów - ta ma je idealnie dobrane. Niestety produkt się kruszy, przez co całe wnętrze białego opakowania jest upaprane :(
    Zalety:
    • piękne kolory
    • dobry pigment
    • zarówno maty jak i błyszczące cienie
    Wady:
    • kruszy się
    vicxkxy
    6 listopada 2021 o 20:59
    piękne cienie
    Byłam na zakupach w rossmmanie i oglądałam paletki do cieni, obejrzałam tester i stwierdziłam, że kupię sobie tą paletkę, bo cienie są naprawdę ładne. Cienie mają mocny pigment i można nimi zrobić ładny codzienny makijaż oka a nawet na impreze. Ma ładne blaski i maty. Bardzo ładnie wyglądają na powiekach. Maty dobrze się nakładają, ale niestety blaski są sypkie i kiedy używam blask na pędzelku osypują się na skórę pod oczami, więc lepiej nałożyć palcem. Niestety brokat trudno zmyć nawet dwuetapowym oczyszczaniem, więc wolę robić matowy makijaż oka.
    Zalety:
    • kolory
    • napigmentowanie
    • wygląd cieni na powiekach
    Wady:
    • osypujące się brokaty