Balsamy do ust

Emolium Regenerujący balsam do ust SOS

• 23 września 2020 o 11:37
    Nie do końca SOS, ale...
    Produkt zakupiłam w aptece, oczywiście skuszona napisami na opakowaniu gwarantującymi natychmiastowe ukojenie i poprawę nawet bardzo spierzchniętych ust. No cóż... natychmiastowej poprawy to on nie daje ale za to dobrze chroni przed wysuszaniem ust. Idealny na chłodniejsze miesiące. Po dłuższym stosowaniu daje bardzo przyjemny efekt miękkich i nawilżonych ust. Po nałożeniu to komfortowe uczucie utrzymuje się przez dosyć długi czas. Bardzo fajnie, ten balsam posiada SFP 20, który dodatkowo chroni usta przed promieniowaniem UV. Produkt zamknięty w tubce, takiej jak niektóre błyszczyki. Nadaje ustom lekki połysk, nie klei się nadmiernie. Ma konsystencję kremo - żelu o białym zabarwieniu. Nie posiada mentolu więc po aplikacji nie towarzyszy nam uczucie chłodku/pieczenia na ustach. Myślę, że sprawdzi się wielu osobom z problemem przesuszających się i pękających ust ale jako zapobieganie tym przykrym doświadczeniom, a nienatychmiastowy ratunek.
    Zalety:
    • działanie
    • SPF
  • 10 lutego 2020 o 20:45
    Emolium
    Ogólnie lubię kosmetyki emolium. U nas działają i jesteśmy zadowolone. Ten balsam jest jednym z lepszych, jakie miałam. Usta są tak miękkie, że aż chce się je ciągle dotykać. Balsam je świetnie nawilża i chroni. Polecam każdej kobiecie :)
  • 23 października 2018 o 14:06
    Daje efekt nawilżenia, ale na krótko
    Na początku byłam bardzo zadowolona z balsamu, czułam że usta są nawilżone i miękkie, ale po jakimś czasie stosowania, usta po pół godziny od aplikacji nie były już tak gładkie i miękkie, musiałam aplikować produkt bardzo często żeby cieszyć się pięknymi ustami. Reasumując za taką cenę można kupić kilka tańszych balsamów, nawet lepszych :)
    Drogeria Super-Pharm
  • 6 lipca 2018 o 22:41
    ok by było, gdyby nie...
    Kupiłam Młodej, bo ma straszne problemy z ustami - gorąco czy zimno jak już się pojawi przesuszenie, to masakra, potrafią robić jej się strupy, swoją drogą nic się nie pilnuje ani z piciem ani z paćkaniem, ale za to ma mnie Emolium znamy bardzo dobrze, różne produkty z tej firmy towarzyszą nam od prawie 7 lat i nigdy nie zawiodły, do czasu Balsam ładnie się wchłania, ale jak ktoś faktycznie ma problem z ustami należy kilkukrotnie aplikować w ciągu dnia,nie podrażnia; jak już Młodej zrobiły się przyzwoite usta, to gdzieś się zawieruszył i jak został znaleziony po dłuuuuuższym czasie, to niestety nie dało się go używać (zastygł). Gdyby nie to byłoby przyzwoicie
    missi13
    4 lipca 2018 o 12:31
    Polecam
    Dla mnie w ogóle marka emolium to super odkrycie. Balsam idealny dla suchych pękających spierzchnialych ust. Nawilża chroni regeneruje i nadaje blask. Usta stają się widocznie ożywione miękkie i bardzo delikatne w dotyku. Szczerze polecam.nawet do codziennej pielęgnacji. Jest malutki więc każda damska torebka go powinna miec
    Zalety:
    • działanie (regeneruje, odżywia, chroni, nawilza)
    • łatwa aplikacja
    Wady:

Zobacz także inne Balsamy do ust