Kremy i maski do stóp

ACERIN Perspirant krem przeciwpotny do stóp 75ml

EMIKAMI
    22 lutego 2022 o 23:20
    Nie szukam innego :)
    Używam od lat. Jest doskonały. Ma śliczny zapach (nie znoszę ziołowych i mentolowych zapachów do stóp). Świetnie kremuje, szybko się wchłania, a stopy i buty ;) ładnie pachną cały dzień :) Kupuję w aptece.
    Zalety:
    • Skuteczność
    • Szybkie wchłanianie
  • 18 stycznia 2021 o 21:39
    Dobry krem
    Jestem mega zadowolona z kremu, używam go od lat. Moje stopy pozostają suche i świeże. Jestem z niego zadowolona. Używam go codziennie wieczorem stopy świeże i zadbane.
    Zalety:
    • Szybko się wchłania
    • Niska cena
    • Wydajny
  • 7 sierpnia 2018 o 18:35
    przyjemny kremik do stóp
    Bardzo lubię antyperspiranty do stóp w kremie. Ten też jest bardzo ok. Przyjemnie pachnie, dobrze się rozprowadza i wchłania, przedłuża świeżość stóp. Nie podrażnia i nie wysusza skóry. Niestety nie likwiduje całkowicie pocenia, a jedynie je zmniejsza. Wolałabym silniejsze działanie. W sumie jednak jest to dobry produkt!
  • 5 sierpnia 2016 o 14:39
    najlepszy
    I moje zdanie podziela mąż - jest dużo lepszy od np. preparatów scholl'a, nivelazione i innych - najlepszy, jaki testowałam. Jeśli dodać do tego jego ceną, to uważam, że nie ma się nad czym zastanawiać. Niweluje zapach i zmniejsza pocenie. Skutecznie. Polecam.
    Drogeria Natura
  • 27 stycznia 2016 o 11:36
    Wspaniałyi i skuteczny !!!
    Krem Acerin do stóp jest wspaniałym kosmetykiem pomagającym zwalczyć nadmierna potliwość oraz przykry zapach. Stosuję go codziennie przed snem. Krem fajnie pachnie, jest bardzo wydajny, już niewielka ilość produktu pozwala na nałożenie go na całe stopy. Bardzo szybko wysycha, ale pozostawia na stopach warstwę ochronną. W końcu znalazłam swoje cudo na jesień, zimę i wczesną wiosnę :) Przy częstym stosowaniu pozbyłam sie okropnego zapachu po ciężkim dniu w ciepłych butach oraz krem pomógł zwalczyć nadmierna potliwość. Teraz moje stopy są suche i świrze, cały dzień, a juz na pewno nie czuc przykrego zapachu :) ] Jedynym minusem stosowania tego kremu jest pozostawienie na dłoniach dziwnej warstwy, nawet po ich umyciu, co odczuwalne jest po zastosowaniu krem do rąk, ponadto krem nie nawilża stóp, dalej sa suche a szkoda :) Używam tego produktu od: od jesieni 2015 Ilość zużytych opakowań: 2, w trakcie