Peelingi do ciała

Clinique Sparkle Skin, Body Exfoliating Cream Krem złuszczający

Clinique Sparkle Skin Body Exfoliating Cream Orzezwiajacy peeling do ciała z mentolem 250ml

kozen
    29 kwietnia 2005 o 22:37
    Rewelacyjny
    Delikatny, skuteczny! Fantastycznie wygladza skore, daje uczucie chlodu. Bardzo wydajny. Cena wysoka, ale skutecznosc rowniez.
  • 28 września 2004 o 10:48
    +za działanie, -za zapach
    Przede wszystkim ma bardzo dobre właściwości złuszczające. Jest drobny, ale skuteczny, skóra jest po nim naprawdę gładka. Nie drapie, dobrze sie rozprowadza, nie kaleczy dłoni. Ma wygodne, estetyczne opakowanie. Największe minusy to zapach, zbyt intensywny i drażniący oraz silne uczucie chłodu (alkohol+mięta?), które dyskwalifikuje go zimą.
  • 19 marca 2004 o 14:40
    prawie ze idealny
    po prostu swietny peeling. jak go uzywam to w odroznieniu do innych, czuje, ze dziala. ma bardzo drobne ziarno, nie jak wiekszosc peelingow, ktore podrapia, podrapia i nic nie zetra. po peelingu clinique skora jest naprawde gladka, a samoopalacz rozprowadza sie i wsiaka idealnie. malutki minus to cena i zapach, ktory nie jest nieprzyjemny ale moglby byc duzo milszy.
  • 5 maja 2003 o 19:33
    lubię :)
    Lubię go, choć ze względu na cenę nie używam zbyt często.Dobrze oczyszca skórę, ale jednocześnie jest bardzo delikatny, nie podrażnia jej.Łatwo się spłukuje i przyjemnie pachnie.
    asinka
    18 lutego 2003 o 10:20
    przyjemny
    Jest taki jak lubię czyli delikatny (nie cierpię peelingów "rysujących" moją skórę), bardzo przyjemny w użyciu, ładnie pachnie, skóra jest po nim gładziuteńka i milutka. Polecam wszystkim...