WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Peelingi do ciała

Tutti Frutti Peeling cukrowy do ciała `Brzoskwinia i mango` (nowa wersja)

axoum_
    18 czerwca 2024 o 13:03
    Przepadłam z tym produktem
    Ten peeling to jest moje odkrycie i miłość. Jak do tej pory nie znalazłam nic lepszego pod względem oczyszczenia i zapachem. Jest niedrogi jak na ilość produktu jest całkiem wydajny. Dodatkowo zostawia skórę fajnie natłuszczoną. Jest to mój ulubiony zapach z tej serii i niezmiennie po niego ciągle sięgam. Polecam każdemu
  • 2 października 2023 o 12:41
    Super kosnystencja
    Peeling ma konsystencję galaretki z drobinkami. Podczas użycia czuć, że wygładza skórę. Po zastosowaniu skóra jest faktycznie miękka, wygładzona i sprężysta. Nie pozostawia efektu podrażnienia. Polecam.
  • 12 lipca 2023 o 14:26
    Gładka skóra po jednym uzyciu
    Ten peeling jest moim hitem. Pachnie mega egzotycznie i letniouzywam zawsze przed goleniem, mam tak gładkie nogi jak nigdy, zachęcam do zakupu. Tani produkt, a dobry. My kobiety to lubimy :)
  • 23 maja 2023 o 16:27
    Dobry peeling o soczystym owocowym zapachu
    Brzoskwinia i mango łączą się w piękne, soczyste połączenie, które sprawia, że podczas aplikacji czuję się jakbym była na tropikalnej wyspie. Zapach utrzymuje się na skórze przez długi czas po użyciu peelingu, co dodatkowo dodaje przyjemności podczas korzystania z tego produktu. Konsystencja peelingu jest gęsta i kremowa, co ułatwia jego rozprowadzanie po ciele. Delikatne kryształki cukru są dobrze rozproszone w produkcie, co pozwala na dokładne złuszczanie martwego naskórka. Po zastosowaniu, moja skóra jest wyraźnie gładsza i bardziej miękka w dotyku. Peeling świetnie radzi sobie z usuwaniem suchych skórek, pozostawiając jedwabiście gładką powierzchnię. Jednakże, muszę zauważyć, że nie jest to najdelikatniejszy peeling cukrowy, dlatego osoby o wrażliwej skórze powinny używać go ostrożnie. Zalecam dokładne masowanie produktu w skórę, unikając zbyt silnego nacisku, aby uniknąć podrażnień. Podsumowując, peeling cukrowy do ciała "Brzoskwinia i mango" z linii Tutti Frutti to produkt, który naprawdę spełnia swoje obietnice. Zapach jest wspaniały, a efekty są zauważalne po kilku użyciach. Jeśli lubisz tropikalne nuty zapachowe i chcesz poprawić kondycję swojej skóry, ten peeling z pewnością Cię nie zawiedzie. Jednak osoby o wrażliwej skórze powinny zachować ostrożność. Polecam go wszystkim, którzy chcą poczuć się odświeżeni i zadbani podczas swojej rutynowej pielęgnacji ciała.
    idlla
    4 stycznia 2023 o 0:07
    Owocowo pachnące kryształki, które świetnie wygładzają skórę
    Od zawsze słyszałam mnóstwo pozytywnych opinii na temat peelingów do ciała Tutti Frutti, ale dopiero pare miesięcy temu zdecydowałam się po raz pierwszy wypróbować jeden z nich. Wybór padł na brzoskwinię & mango. Produkt zamknięty jest w mega wygodnym plastikowym opakowaniu z klapką - nie trzeba męczyć się z odkręcaniem czy wyciskaniem kosmetyku z tubki. Mamy tutaj sporą ilość produktu za niewielkie pieniądze. Peeling ma bardzo przyjemną konsystencję - wyczuwalne są drobinki cukru, które zanurzone są w olejowym musie. Kosmetyk łatwo się rozprowadza się po ciele, zostawiając delikatną olejową warstwę na jej powierzchni, którą jednak łatwo zmyć innym żelem/ mydłem. Peeling nie podrażnia, a przyjemnie wygładza skórę. Pachnie przepięknie, bardzo słodziutko :) Podsumowując - bardzo dobry produkt, który zdecydowanie warty jest wypróbowania przez wszystkich miłośników peelingów.
    Zalety:
    • przyjemny zapach
    • dobrze wygładza
    • wydajny
    • niedrogi
    • wygodne opakowanie
    • nie podrażnia
    • dobrze się rozprowadza
    Wady: