Szampony koloryzujące

L'Oreal Paris Colorista, Hair Makeup 1 Day Color Highlights 1 dniowy żel koloryzujący do włosów

Nasi użytkownicy zostawili 197 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 20 czerwca 2023 o 17:56
    Kolor do pierwszego mycia
    Oceniam kolory #puprle hair i #pink hair. Jestem naturalną blondynką, kolor na poziomie 7. Stosuje na suche włosy jako pasemka. Kolor jest u mnie mocno widoczny. Trzyma się do pierwszego mycia. Trochę barwi skórę dłoni, ale później spokojnie się domywa. Niestety Colorista Hair makeup ma wadę - wysusza włosy więc później trzeba bardziej skupić się na nawilżeniu łodygi włosa. Mimo tej jednej niedogodności jestem zadowolona. Przypomniały mi się czasy liceum i moje fioletowe włosy :) Produkt wydajny, wystarczy mała ilość. Zapach trochę dziwny, "gryzie" w nos.
  • 12 lipca 2022 o 21:24
    ZERO EFEKTU
    Ja naprawdę nie wiem o co chodzi, ale u mnie nie ma dosłownie żadnych! efektów oprócz pokolorowanych rąk, zapachu i obciążonych włosów. ZERO JAKIEGOKOLWIEK KOLORU Mam ciemne włosy, ale kupiłam wariant dla brunetek, różowy kolor. Moje włosy nawet nie łapią odcienia, co dopiero koloru... Szkoda pieniędzy, kupiłam w Rossmanie.
    Zalety:
    • NIC
    Wady:
    • WSZYSTKO
  • 29 maja 2022 o 15:42
    Bardzo ładnie wygląda na włosach ale dlaczego sprawia, że są tak suche?
    Używa od:próbka
    Zawsze kiedy zbliża się lato lubię wprowadzić jakieś zmiany w swoim wyglądzie. I jakoś co roku wychodzi na to, że kupuję kolorowe farby/płukanki/żele koloryzujące do włosów żeby odświeżyć nieco ich wygląd. Tym razem trafiłam na promocję w dyskoncie z owadem i za całe 9,99 zł zakupiłam żel koloryzujący od L'oreal. Opakowanie to niewielki kartonik, na którym możemy zobaczyć jak mniej/więcej kolor będzie wyglądał na różnych odcieniach blondu. Ja mam akurat ciemny blond więc mogłam założyć jaki będzie efekt końcowy. Wybrałam kolor millenialpink, który na początku wydaje się bardzo intensywny ale na włosach prezentuje się naprawdę ładnie. Nakładałam żel zgodnie z instrukcją, jaką przedstawił producent(instrukcja znajduje się w środku opakowania). Dodam, że żel ma raczej delikatny, słodkawy zapach a ręce po użyciu, od razu się domywają Po ok. 10 minutach pasma były już suche i nie brudziły aczkolwiek nie myślałam, że ta suchość pozostanie na włosach. Czułam się trochę jakby ktoś nałożył mi zbyt dużą ilość lakieru do włosów czy suchego szamponu. Pod tym względem minus dla produktu bo nie pomogły żadne olejki czy spraye nawilżające. Efekt kolorowych pasm utrzymał się u mnie kilka dni - dosłownie do następnego mycia. Mimo tego jednego minusa produkt uważam za bardzo udany i przy moich długich włosach nawet wydajny. Myślę, że spróbuję jeszcze innych kolorów z tej serii mimo tego jednego minusa.
    Zalety:
    • Opakowanie, na którym możemy zobaczyć jaki mniej/więcej uzyskamy efekt na włosach
    • Przystępna cena
    • Całkiem wydajny
    • Bardzo ładnie wygląda na włosach
    Wady:
    • Po użyciu włosy są strasznie suche i nie można żadnym produktem ich nawilżyć.
    Len420
    21 maja 2021 o 20:22
    Chwila szaleństwa
    Zakupiłam trzy wersje kolorystyczne: czerwoną i metalic blue dla blondynek i fioletową dla brunetek. W moim przypadku (włosy blond) sprawdziły się w porządku - efekt dość sprany przypominający farbowanie włosów bibułką za czasów szkolnych :) Natomiast siostra dla której zakupiłam opcję dla brunetek (ma bardzo ciemne włosy) nie może powiedzieć tego samego. Od początku byłam przekonana, że farba jednodniowa bez rozjaśniacza nie ,,chwyci” tak ciemnego włosa ale skoro producent deklaruje osobne produkty dla brunetek i blondynek to liczyłyśmy chociaż na lekkie fioletowe uderzenie widoczne choćby w promieniach słonecznych - nic. Nie polecam więc paniom o ciemnym owłosieniu, choć te z was, które już próbowały koloryzacji wiedzą zapewne jak problematyczne jest uzyskanie odpowiedniego koloru. Dodam, że farby kupione zostały na wyprzedaży w Rossmanie za 20 groszy za sztukę, więc śmiało można sobie pozwolić na chwilę oderwania od rzeczywistości :D
    • Dostępność
    • Ładny kolor (szczególnie błękit)
  • 3 listopada 2020 o 19:57
    Fajna do koloryzacji dziecięcych włosów lub na festiwale
    Pierwszy raz miałam okazje ją wypróbować jakiś rok temu. Była dołączona jako dodatek do magazynu. Jeśli chodzi o kolor to na moich ciemnych blond włosach była dość mocno widoczna, ale też bardzo mi je skleiła. Zapach jest dość mocny, ale nie drażniący. Szybko się zmywa, wystarczy zwykłe umycie włosów nawet dziecięcym szamponem. Ja stosuje u synka, gdy widzi jak mama „ maluje” sobie włosy i on też bardzo chce. Wystarczy chwilka i niesamowita metamorfoza gotowa. A radość i zachwyt dziecka nie do opisania. Oczywiście nie radziła bym jej stosować zbyt często bo napewno ma swój negatywny wpływ, ale od wielkiej okazji czemu nie.
    Zalety:
    • cena, dostępna w Rossmannie za grosze
    • szybkość aplikacji
    • fajny efekt
    • łatwo zmywalna
    Wady:
    • skleja włosy