Wody toaletowe męskie

Oriflame Leader EDT

• 14 lipca 2021 o 19:03
    Przyjemne cedrowe nuty... zapach jest lekki, nienachalny
    Wzięłam tę wodę dla mojego mężczyzny skuszona super promocją (pierwszy raz ją widziałam w cenie 19,99, zazwyczaj w katalogu kosztowała 39-49 zł). Jak za flakon100 ml to świetna cena, gdyby mu się jednak zapach nie spodobał to nie szkoda będzie komuś oddać - pomyślałam. Jednak to były niepotrzebne obawy :) Mój partner używa tę wodę dopiero od kilku dni, ale już od samego początku był bardzo pozytywnie zaskoczony. Zapach jest drzewny, świeży, taki czysty. Nie jest ani trochę duszący, ostry, czy przytłaczający. Co ważne nie pachnie podobnie jak wiele innych tanich katalogowych wód toaletowych. Tutaj wyróżniają się piękne nuty cedrowe. Ten zapach ma ,,to coś" , jakiś składnik który na prawdę intryguje i przyciąga uwagę. Jednocześnie ten zapach jest dosyć lekki, nienachalny, dający orzeźwienie w letnie dni. Fajny na co dzień. Trwałość nie jest najgorsza. Delikatna woń jest wyczuwalna przez cały dzień, a przy skórze pachnie niezwykle pięknie. Flakon ciekawie się prezentuje na półce i zachęca do używania :) W cenie do max 30 zł na pewno zamówiłam ponownie. Oceniam w kategorii wód z niższej półki cenowej i tutaj ten zapach zasługuje jak najbardziej na 5 gwiazdek.
    Zalety:
    • lekki , nienachalny zapach
    • delikatnie wyczuwalne cedrowe nuty
    • ciekawy flakon
    • cena w promocji
    Wady:
    • trwałość mogłaby być lepsza biorąc pod uwagę cenę regularną, chociaż nie jest źle
  • 20 maja 2021 o 11:00
    Idealne perfumy do biura.
    Perfumy Leader bardzo mnie zaskoczyły, a jeszcze bardziej mojego narzeczonego. Po odpakowaniu kartonika naszym oczom ujawnił się flakonik, estetyczny z ściętym krawędziami. Wygląda bardzo męsko i przyjemnie dla oka. Atomizer rozpyla produkt mgiełką, nie pluje oraz się nie zacina, więc daję dużego plusa za opakowanie - flakonik. Zapach perfum jest bardzo intensywny, ale nie małostkowy. Po rozpyleniu ich czuć wyraźne nuty drzewne, dostajemy momentalnie orzeźwienia. Zapach jest świeży, nie duszący z bardzo nienaganną trwałością. Wytrzymuje cały dzień w pracy biurowej i wieczorem nadal go czuć na skórze i ubraniach. Perfumy idealnie pasują do biurowej stylizacji, koszul, marynarek itp. Nadają drapieżnego charakteru w nucie elegancji.
    Zalety:
    • świeży zapach
    • trwałość
    • flakonik
  • 22 lipca 2018 o 0:29
    Jest Ok
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Mąż dostał próbkę tego zapachu do mojego zamówienia, dla mnie zapach wody perfumowanej średni, wolę ten zapach w formie żelu pod prysznic, jednak mąż zachwycony, bardzo zadowolony, mówił, że dał na siebie kilka kropel na nadgarstek i na szyję rano przed wyjsciem z pracy i przez cały dzien mu ten zapach towarzyszył, nie ulotnił się. Chociaż dla mnie wszystkie męskie zapachy są jednakowe to muszę przyznać, że ten jest dość specyficzny, taki wyróżniwający się.
    Zalety:
    • nowa nuta zapachowa
    • trwały