Odżywki do włosów

Paul Mitchell Color Care, Color Protect Daily Conditioner Odżywka do włosów farbowanych

• 25 sierpnia 2013 o 13:44
    Podobnie słaba jak szampon
    Cały wywód o moim podejściu do tego typu kosmetyków zrobiłam przy opisie szamponu. Tutaj mogę tylko powtórzyć, że zarówno szampon jak i ta odżywka to na prawdę słabe produkty jak na profesjonalne. Już tyle ich mam za sobą, że wiem co dobre, a co nie. Odżywka jest zbyt wodnista, mam wrażenie, jakbym nic nie nakładała na włosy. Po umyciu były szorstkie i nieprzyjemne w dotyku. Po wyschnięciu jakieś bez życia i połysku. Zero regeneracji, a nawilżenie w stopniu minimalnym. Ogólnie nie polecam. Używam tego produktu od: ok. 1,5 miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 op.
  • 28 marca 2012 o 17:52
    Wygładza.
    Mam 300 ml odzywki i zużywam ją w tępie baaaardzo powolnym, bo odżywka jest baaaardzo wydajna za co duży plus:) Ilość orzecha włoskiego wystarcza na rozsmarowanie odżywki na całych włosach trochę poza ramiona, większa ilość może obciążyć, bo konsystencja odżywki jest taka dość gęsta, ja nieraz obciążyłam sobie nią włosy, ale kiedy daje odpowiednią ilość to już te 5 min wspomniane przez producenta wystarczy, żeby zauważyć efekt !totalnego!-wygładzenia włosów!, super się rozczesują ostatnio miałam z tym problem, a po tej odżywce problem znika, są bardziej miękkie, naprawdę fajne, ale właśnie to zalezy od dnia, dlatego nie ejst to mój hit, bo czasem włosy sa po niej cudne-oprócz tego, że super się rozczesują, sa miękkie i gładkie (zawsze tak jest) to jeszcze lśnią, wyglądaja zdrowiej, bardziej mięsiste są, ale to własnie nie zawsze, dlatego szukam innej, ale wiadomo, że dla kogoś innego może być ideałem. Poza tym ma cuuuudowny zapach! Uwielbiam go, wygodne opakowanie, co do ochorny koloru to sama nie wiem, rozjaśniam więc bardziej fioletowy szmpon raz na tydz daje mi efekty, odżywka może go podkreślić poprzez nabłyszczenie włosów (czasem to robi), co do regeneracji-producent tez to obiecał byłabym sprzeczna, bo do silnie zniszczonych włosów może być za słaba...także reasumując za i przeciw należy się jej ode mnie 4:) myślałam jednak, że będzie duzo lepsza. Używam tego produktu od: Kilku tygodni Ilość zużytych opakowań: W trakcie pierwszego
  • 25 września 2009 o 11:03
    Ideał
    Świetna odżywka, razem z szamponem działają bardzo dobrze na włosy. Pielęgnuje, nie obciąża, włosy są błyszczące, piękny zapach. Wydaje mi się, że nie ma nic na rynku do farbowanych czego bym nie testowała i ta seria zasługuje zdecydowanie na 1 miejsce. Uwielbiam Alfaparf i nie wiem czy PM nie jest minimalnie lepszy... Używam tego produktu od:nie pamiętam Ilość zużytych opakowań:2