Odżywki do włosów

Revoss Professional Liquid Keratin Keratyna w płynie z olejem z awokado

Nasi użytkownicy zostawili 34 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 30 kwietnia 2025 o 17:22
    Mega gładkość włosów
    Keratyny w płynie Revoss używam już od dłuższego czasu jako odżywki bez spłukiwania. Sprawdza się świetnie - dzięki niej nie mam wreszcie problemów z rozczesywaniem i elektryzowaniem się włosów. Jest też dla mnie ratunkiem, gdy nie mam czasu na użycie odżywki lub maski po umyciu włosów - keratyna w płynie je wtedy super wygładza i nawilża. Zawsze mam jej zapas w domu i towarzyszy mi na każdym wyjeździe :)
    Zalety:
    • Ułatwia rozczesywanie włosów
    • Dodaje blasku
    • Działa jak odżywka bez spłukiwania
  • 27 marca 2025 o 21:06
    Efekt nie jest powalający
    Z reguły moje włosy lubią się puszyć i są kapryśne, podczas zakupów w drogerii natrafiłam na ten produkt czyli kreatynę w płynie z olejem z awokado od Revoss Professional .Opis zapewniał lśniące , wygładzone i odbudowane włosy aczkolwiek po stosowaniu tego produktu około 2 miesiące regularnie nie zauważyłam znaczącej poprawy w kondycji moich włosów a po nałożeniu produktu włosy minimalnie mniej się puszą. Opakowanie jest wygodne a spryskiwać nie zacina się , wydajność jest na plus aczkolwiek zapach nie jest całkiem przyjemny i długo utrzymuje się na włosach . Na promocji można go kupić za około 12 zł więc warto spróbować .
    Zalety:
    • Wydajny
    Wady:
  • 16 grudnia 2024 o 23:59
    Okropny zapach
    Keratyna w płynie Revoss Professional z olejem z awokado niestety mnie rozczarowała. Choć obietnica wygładzenia i regeneracji włosów wydaje się kusząca, produkt nie spełnił moich oczekiwań. Po jego zastosowaniu włosy mają nieprzyjemny zapach, który utrzymuje się przez dłuższy czas, co jest dużym minusem. Dodatkowo, efekt na włosach jest daleki od obiecanego – zamiast gładkości i blasku, włosy wyglądają na obciążone i tłuste, nawet po użyciu niewielkiej ilości produktu. Niestety, nie zauważyłam żadnej poprawy w kondycji włosów, więc nie polecam tej keratyny.
  • 20 września 2024 o 19:26
    Zero rezultatu
    To będzie mega krótka recenzja, co nie mam tu o czym pisać... Efekt równy zero. Ja albo mam pecha, albo moje włosy nie tolerują takich produktów. W internetach cudowne recenzje o tym jakie włosy są sypkie, jakie lejące, jakie piękne... a u mnie nic. Serio nie widzę różnicy - po zastosowaniu tego sprayu, jak i bez niego kondycja włosów jest taka sama. I to względu na to czy wcześniej zastosuję odżywkę/maskę emolientową czy proteinową. Niestety u mnie nie dzieje się totalnie nic.
    biaiga
    27 sierpnia 2024 o 10:46
    Super produkt
    Revoss Professional Liquid Keratin z olejem z awokado to prawdziwe wsparcie dla zmęczonych i zniszczonych włosów. Po kilku użyciach włosy stają się wyraźnie gładsze, miękkie i lśniące. Keratyna regeneruje włosy, a olej z awokado dodaje im elastyczności i zdrowego wyglądu. Produkt nie obciąża włosów i jest łatwy w aplikacji. To świetne rozwiązanie, jeśli twoje włosy potrzebują szybkiej i skutecznej regeneracji. Jedyny minus to to, że efekty mogą nie być trwałe bez regularnego stosowania, ale zdecydowanie warto go wypróbować.
    Zalety:
    • szybka i łatwa aplikacja
    • nie obciąża włosów