Mgiełki do ciała

Avon Aquavibe, Dance Forever, Freshness Spray Perfumowana mgiełka do ciała

• 25 listopada 2020 o 18:18
    Orzeźwia
    Bardzo jestem zadowolona, ten zapach jest super i tak na prawdę szklana buteleczka robi robotę oraz jest mega zachwycająca grafika na buteleczce inna niż wszystkie, więcej produktu który jest super.
    Zalety:
    • szklana butelka
    • piękna grafika
    • super jakość
    EweNat
    21 sierpnia 2019 o 14:16
    Must Have na lato
    Nie rozstaje się z nią głównie w upalne, ciepłe dni. Jego zapach jest obłędny, odświeżający ale z nutką słodkości. Jak na mgiełkę zapach długo utrzymuje się na skórze. Nie jest to perfum dlatego nie oczekujmy całodziennej trwałości zapachu. Butelka jest pojemna, natomiast troszkę nie poręczna. ideałem byłaby wersja, którą można by było spakować do torebki i mieć ją zawsze pod ręką. Starcza na długi okres czasu
    Zalety:
    • przepiękny zapach
    • trwałość zapachu
    • wydajny
    Wady:
    • nieporęczna butelka
  • 12 lipca 2019 o 13:38
    Ładna, choć nietrwała.
    Sam zapach mgiełki bardzo przypadł mi do gustu. Jest świeży, cytrusowy, orzeźwiający. Pojemność 100ml wystarcza na dość długo, ale sam produkt jest mało trwały. Zapach szybko ulatuje, no ale nie oczekujmy spektakularnych efektów w końcu to MGIEŁKA, a nie perfumy!
    • wydajny
    Wady:
    • nietrwały
  • 24 września 2018 o 15:48
    Całkiem przyjemny
    Szukałam ciekawej i świeżej nuty na lato. Ten zapach przypadł mi do gustu od razu gdy znalazłam go w katalogu. W dodatku zachęciła mnie cena - 30zł za 100ml. Producent zapewnia, że to mgiełka perfumowana. Ja myślałam, że bedzie to bardziej woda toaletowa i dość szybko się ulotni, ale zapach trzymał się cały dzień! Podobają mi się nuty zapachowe, to kompozycja kwiatowo-cytrusowa, nienachalna, świeża. Czuć grejpfruta i wanilię, jest to zapach lekko słodki z nieco męską nutą, jak dla mnie zapach podchodzi trochę pod unisex. Podoba mi się też flakonik, chociaż sam spryskiwacz trochę za mały.
    • Duża pojemność
    • Przyjemna świeża nuta zapachowa
    Wady:
    • Za mały spryskiwacz
  • 24 sierpnia 2018 o 22:33
    Śmierdziuszek
    W katalogu zapach wypadał całkiem nieźle, idealny na lato, odświeżający, delikatny, dziewczęcy, wprost ideał, więc zamówiłam od razu. A tutaj przychodzi mi takie dzieło, do niczego niepodobne, właściwie z samymi wadami.
    Zalety:
    • Całkiem ładna szata graficzna na flakonie.
    • Bardzo szybko traci na trwałości, zwykle to minus, ale przy tym wdzięcznym zapachu trzeba dodać- na szczęście.
    Wady:
    • Przede wszystkim okropny zapach, więc skończy jako odświeżacz powietrza do szafy, a i tam będzie drażniący.
    • Wybitnie nieporęczny i nieforemny flakon. Już kilka razy prawie go opuściłam, ale dobrze, że w porę złapałam, bo perfumowany smrodek rozniósłby mi się po całym domu.
    • Od razu boli mnie od niego głowa, jest jakiś taki- mimo wszystko ciężkawy, zbyt intensywny albo po prostu za mocno drażni nos.
    U konsultantki

Zobacz także inne Mgiełki do ciała